Deci si curentul este o falsitate? cine a dovedit? faci afirmati fara vreo dovada logica
''dovedit matematic pe baza probabilitatii''
Ce-a facut ma?! In primul rand, probabilitatea nu demonstreaza nimic, ci doar indica o probabilitate, apoi, faptul ca o scroafa fata un porc nu se dovedeste matematic, evolutia nu se dovedeste matematic, si stii de ce?! Pentru ca evolutia nu tine de matematica, mai precis elementele ce sustin evolutia nu sunt de ordin matematic, biologia nu o combati cu matematica, si in niciun caz nu spui ca ceva ce are la baza probabilitati dovedeste ceva, si stii de ce?! Pentru ca probabilitatea nu dovedeste nimic.
Apoi, ia arata-ne si noua dovezile matematice de care vorbesti, ca asa, povesti din tara minunilor nu ma intereseaza... Gigi a dovedit ca pamantul este verde, asa si?!
De fapt pe baza probabilitatii s-a demonstrat ca dintr-o "supa organica primordiala" in care se gasesc aminoacizi si alte substante organice este practic imposibil sa se formeze proteine si ADN-ul, care sa construiasca o celula functionala. Probabilitatea ca acest fenomen sa se intample este de 1 la 10 la puterea 49, fiind matematic demonstrat ca un eveniment cu probabilitate mai mica de 1 la 10 la puterea 29 nu va avea loc niciodata.
Aceste informatii le am din cateva carti, deci nu prea am cum sa ti le arat. Iti sugerez cartea Alexandru Popescu Balcesti "Enigma vietii si a mortii"
Cumva trebuie sa isi dovedeasca existenta amicului imaginar
Ironia nu te va ajuta cu nimic in afisarea unui argument convingator, ci mai de graba imi arata faptul ca nu putem realiza o dezbatere deoarece te enervezi repede cand nu ai castig de cauza.
''http://www.descopera.ro/......erimente''
Sursa: American Chemical Society
Articolul este unul recent.
Apoi, cel de care vorbesti tu se numeste Aurel si nu Alexandru, si observ ca acest domn are carti gen ''spirit si suflet - reincarnarea'', ''misterul mortii, lumea cealalta si nemurirea'' :)) :))
Acum vezi tu, cine are credibilitate mai mare un anonim caruia i-ai pocit numele sau cel mai prestigios institut in domeniu, din care fac parte marile minti ale lumii la ora actuala? Pe cine acreditam, pe cel ce detine logistica sau pe cel ce fabuleaza despre nemurire?! :))
''Analiza probelor colectate de sondele NASA din comete a confirmat faptul că acestea conţin aminoacizi. Acum, experimentele efectuate de Blank şi colegii săi în cadrul unui centru de cercetare NASA au arătat că aminoacizii au putut rezista impactului cu Terra. În cadrul experimentului, oamenii de ştiinţă au observat că aminoacizii au început să formeze legături peptidice, primul pas spre formarea proteinelor.''
Ia vezi ca se cam bat cap in cap informatiile tale cu cele ale NASA. Sa-l cred pe cel caruia i-ai pocit numele sau pe cei de la NASA?!
Gandeste logic tu pleci de la o premiza din start nici macar nu citesti ce tiam, ai ignorat tot, ce rost are dialogul nostru? tiam spus eu ca cred in ceva? tu tot spui ca crezi dar nu poti dovedi nimic
Ce legatura are matematica cu biologia? dovezile sunt baza in lumea asta a stinteti, in antartica sa gasit un meteorit cu microbii, experimente au demonstrat ca viata putea supravetui in spatiu sunt microbi care supravetuiesc fara oxigen, temperaturii mari si chiar fara lumina, sub gheata
Daca totul s-a facut absolut intamplator din ansamblul unor coincidente stranii si noi, fiintele umane am evoluat de la o bacterie, atunci: Care este scopul vietii din punctul tau de vedere? De ce traim? sau traim degeaba? Din ce cauza avem constiinta si creierul asta care practic este o risipa de energie deoarece oricum folosim o mica parte din el. Este o risipa, practic. De ce il avem asa dezvoltat?
cuib întreabă: