| Sergiu_Andrei_Din_1987 a întrebat:

Am o intrebare, poate ma ajuta cineva, nu prea ma afecteaza laughing dar de ceva vreme, aproximativ un an, ma trezesc noaptea la ora 02:02, 03:03, 04:04, hmm, pana acum am crezut ca e pura coincidenta, dar deja incepe sa fie ciudat...nu ma trezesc in fiecare seara, dar destul de des! Fara comentari la misto...

11 răspunsuri:
| AndraRox a răspuns:

Care crezi ca ar putea fi motivul daca ai postat aceasta intrebare la religie? Pot fi pure coincidente, fie din cauza faptului ca esti odihnit sau pur si simplu nu poti sa dormi. Mergi pe la biserica laughing... sau pe la un doctor, tu alegi.

| price a răspuns:

Nu prea cred in coincidenta, trebuie sa fie ceva, nu vreau sa te sperii dar din nikname vad ca ai o varsta, deci sa vb liber! Religia nu cred ca iti v-a rezolva problema ci cred ca e subconstientul tau, creierul este o forta uriasa1 Adormi cumnva cu teama ca nu cumva sa se repete? Poate ca nu ar trebui sa ingnoram nici credinta, poate ca daca te duci sa vb cu un preot, sunt chiar curios ce iti v-a spune! Este ciudat dar si fascinant! Te astept sa imi spui ce parere are preotul si daca te-ai gandit la o solutie?!

| reihiuke a răspuns:

Se fac asocieri in interiorul tau si ceva din interior o sa aiba grija ca tu sa te trezesti la orele acelea, doar pentru ca iti place senzatia creata. La inceput pot fi coincidente. Tu te legi de ele, zici "wow" apoi te vei trezi la orele acelea doar pentru acest "wow". Sper ca ai inteles ceva laughing

Daca nu o sa le mai bagi in seama o sa vezi ca dispar cu timpul.

| C0nstantin a răspuns:

Esti posedat rolling on the floor)

| AvalohAlyn a răspuns:

Pai probabil ceva legat de somn, se sistemul nervos sau ceva, insomnie etc.Te trezesti si apoi te culci? A si in legatura cu orele asa mi s-a mai intamplat si mie dar nu cand dormeam, cand eram treaza, ma uitam la ceas si vedeam 3:33, 6:66, 12:12 etc.Nu stiu daca sunt sau nu semne, poti intreba un preot..Eu cred totusi ca sunt pure coincidente. daca totusi crezi ca sunt semne apeleaza la rugaciuni, fa niste rugaciuni, du-te la preot sa iti citeasca o rugaciune etc.Sau spovedeste-te apoi daca esti vrednic si cait impartaseste-te etc.
Sau poti sa faci o simpla rugaciune. Oricum ar trebui sa ai mai multa credinta in El, nu stiu daca ai sau nu, dar e bine sa ai.Parerea mea.Si in legatura cu somnul, poti bea inainte de culcare un ceai de tei, te linisteste si te ajuta sa ai un somn cum ii zic multi:dulce si odihnitor.
Numai bine.

| Sergiu_Andrei_Din_1987 explică:

Religia, mi s-a parut cel mai indicat sa postez intrebarea mea, in fine, am o varsta si nu prea cred in prostii din astea cu demoni, cel mai logic raspuns este al lui ''reihiuke'' cu efectul ''WOW'' al subconstientului, si tu ''AlanTigerofAtlantic'' ai dat un raspuns bun, doar ca aici ai dat-o in bara ''cand eram treaza, ma uitam la ceas si vedeam 3:33, 6:66, 12:12 etc '' laughing) big grin, sincer nu am mai fost pe la biserica de cand aveam vreo 17 ani, dar nu cred ca are vreo legatura! Azi noapte iarasi m-am trezit asa dintr-o data, dar nu m-am uitat la ceas si sunt sigur ca era vreo ora din aia ciudata... cred ca mai bine o sa aleg un psiholog! Multumesc pentru raspunsuri, mai putin tie ''C0nstantin'', raspunsul tau a fost pe departe cel mai folositor!

| Sergiu_Andrei_Din_1987 explică (pentru AvalohAlyn):

Ma trezesc ca si cum nu as fi dormit deloc, ca si cum ar fi un moment in timpul zilei, foarte constient, realizez tot ce se intampla, si apoi cu greu adorm! mersi!

| Sergiu_Andrei_Din_1987 explică (pentru reihiuke):

Si eu m-am gandit la asta...de la un timp chiar am inceput sa ma gandesc la ele, dar inainte nu le bagam in seama...mersi

| Sergiu_Andrei_Din_1987 explică (pentru AndraRox):

Psihologul cred ca mi-ar raspunde la multe intrebari laughing incepe sa ma sperie de la un timp de vreme prostia asta cu trezitul la orele alea!

| AndraRox a răspuns (pentru Sergiu_Andrei_Din_1987):

Bine, merge si un psiholog laughing))

| ranonim a răspuns:

Spovedeste-te.