Are legatura, se spune ca Alex Velea, Delia, Cabron si Nane sunt illuminati...dar sunt multi "prosti"care daca vad un lucru li se par cool...si imita fara sa stiu ce inseamna.
Acel simbol are multe semnificatii,depinde din ce perspectiva privesti lucrurile.
Acel simbol simbolizeaza Divinitatea,Creatorul. Daca te uiti atent cum este reprezentat TATAL,o sa vezi ca are un triungi deasupra capului.
Deoarece TATAL are un triungi deasupra capului,este un fel codificare in care reprezinta ca Iisus NU este Dumnezeu,dar crestinii obisnuiti nu au cum sa observe acest lucru,un fel de protest subliminal.
Acel simbol mai simbolizeaza ILUMINAREA, activarea glandei pineale, care este controlata de emisfera dreapta a creierului, trezirea, aflarea adevarului..etc.Este foarte mult de vorbit.
Pentru a afla adevarul,trebuie sa fii INITIAT.
Dealungul istoriei,fiecare religie,secta,cult avea anumite ritualuri initiatice,pentru ca nu oricine este capabil si vrednic pentru adevar.
"Daca stai intr-o masina,nu inseamna neaparat ca esti sofer"
Glanda pineala mai este reprezentata printr-un CON.Din nou,daca te uiti atent in opere de arta,monumente, cladiri, o sa observi acest simbol.
Nu toti artistii fac parte din societati oculte, multi fac acel semn doar ca sa atraga atentia.
Teoria Conspiratiei este foarte vasta, acel simbol mai reprezinta piramida cu 13 trepte care un varful ei are ochiul lui Lucifer, mai reprezinta un simbol Arian, Sancrit..etc.
Simbolistica este o arta foarte interesanta, te ajuta sa vezi lumea cu alte "culori" si sa o intelegi mai bine.
Multumesc pentru intrebare si imi cer scuze pentru ca nu pot sa cuprind nici macar 5% din detalii, este foarte mult de vorbit pe aceasta tema.
Nu trebuie sa fii mare geniu sa iti dai seama ce inseamna. Nu are legatura cu "Illuminati". Inseamna pur si simplu ca sunt varful priamidei. Acest semn de obicei il folosesc asa numitii cantareti care au devenit faimosi, faima, bani, putere, influenta cu alte cuvinte varful piramidei.
Vezi avatarul meu. Kill Iluminati
P.S: multi din artisti moderni fac aceste semne ca sa se bage in seama, neestind de fapt ce provoaca
Cu siguranta nu suntem "Dumnezeu".
Cu ajutorul ratiunii,cercetam in exterior si cautam dovezi care sa confirme existenta lui Dumnezeu.
Cu ajutorul credintei, cercetam in interior, in constiinta, pentru perfectionare, spiritualitate.
Ratiunea este este limitata de Credinta.
Credinta este limitata de Ratiune,
Un echilibru perfect!
Daca vorbim de evolutie spirituala, nici ratiunea nici credinta nu trebuie sa limiteze. Se spune ca fiecare poate evolua atat cat ii este permis, dar aceasta limita poate fi depasita prin multa munca si straduinta. Apoi, greseala mare o facem noi, cand ne fixam anumite limite si ramanem acolo, fara a incerca macar sa punem un pas mai mult.
Si acum completarea pe care o face credinciosul ateului : asa cum la nastere primim un inger pazitor, crestinii mai primesc unul la botez. In fiecare initiere spirituala primim entitati. Si la initierile in artele martiale se intampla asta, atunci cand se merge si pe partea spirituala, nu numai sportiva (ca la noi ). Este prea mult pentru un ateu sa creada ca exista o lume spirituala, fara limite spatiu timp, unde sunt entitatile (de ex unt ingeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, dar si demoni )?
ps Asta nu am descoperit eu, o spun unii mai destepti ca mine
Ratiunea si Credinta sunt termeni relativi,pe care ii intelegem diferit, din moment ce gandim diferit.
Recunosc, am folosit un termen gresit. "limiteaza"
Trebuia mai corect sa spun:
Ratiunea este este condusa de Credinta.
Credinta este condusa Ratiune.
Imi cer scuze!
Sunt mai multe teorii in legatura cu lumea spirituala, depinde ce intelegem prin aceasta si ar trebui sa vorbesc separat.
Sincer, chiar imi face placere sa vorbesc cu tine!
Buna vreau sa raspund la intrebarea ta cat crezi in Dumnezeu multi fac semnul piramidei dar stiu c'è e oricum sfatul meu stati la distanta cat puteti de ei si nu va lasati pacaliti
anonim_4396 întreabă: