Probabil că sfatul meu o să pară stupid,dar de ce nu incerci să scrii pe hârtie toate gândurile care îţi vin atunci când ai insomnie si în acelaşi timp îţi va veni si somnul,deoarece scrisul si cititul provoacă somn.
Iar, atunci când te simţi deprimat sau când ţi se pare totul foarte superficial incearcă să îţi imaginezi totul diferit... adică, să nu bagi în seamă lucrurile care te deranjează.
Nu stiu sigur daca ţi-am fost de ajutor, dar totusi am încercat să-ţi dau nişte sfaturi.
Pa!
Pai acum depinde si ce fel de caracter ai tu/esti tu.Multi dintre noi avem asa ceva cateodata.Se porduc de la anumite momente si acum depinde cum te trezesti in fiecare dimineata.Dar lasa ca o sa iti revii tu si incearca sa fii ca alti:cand e de ras->razi cand e de plans->plangi si tot asa
Pai,daca esti adolescent(si cred ca esti )este din cauza varstei. Si eu ma confrunt cu astfel de stari su nu prea ai ce sa le faci decat sa incerci sa comunici in timpul zilei cu cei din jur in special cu cei care te fac sa te simti mai bine si sa astepti sa treaca.Asta este adulescenta... uneori deformeaza realitatea, acum ceva timp avea impresia ca cei din jurul meu nu prea gandesc si nici acum nu sunt sigura ca nu e asa
Este ingrijorator faptul ca esti vesel fara motiv, e normal sa fi deprimat intr-o tara ca aceasta, unde nu ai bani nici pentru paine...
Cheful de filozofat cred ca vine si de aici, de la discutiile, polemicile pe care le ai. Ti-ar prinde bine cititul, dar si mai bine activitatea fizica (un sport, munca, voluntariat). Fiecare activitatea trebuie sa isi aiba masura ei. Daca te axezi doar pe net, invatat, munca de birou cam astea sunt efectele.
Nu este din cauza virstei. Omul este ateu. Unul virulent care ataca crestinii pe unde ii prinde.
Cred ca este o consecinta a ateismului lui.
Ai chef sa comunici noaptea? Poti rezolva probleme foarte simplu. Mergi intr-o casma/local/pub la o tabla, sah etc. Acolo sunt doar cei ca tine
Pai având în vedere ca din comentariile tale pe care le-am văzut nu prea crezi în entități supreme și alte din astea, e normal, persoanele din jurul tău sunt prea "încuiate" ca sa discuți cu ele, ești mai analitic, ai început sa te desprinzi de "ficțiune" și sa intri în lumea reala, cea adevărata, superficială și fadă, care nu iți mai transmite nici o emoție. Sper ca nu am bătut câmpii.
Deja nu mai caracterizati oamenii in buni sau rai. Acum sunt crestini sau atei; nu ca pentru voi n-ar fi tot aia.
Clar ai nevoie de Isus . Poate ca din cauza ca viata este un rahat fara sens, haide si tu in clubul nihilistilor, ca nu sunt prea multi pe aici.
Bun venit in lumea buna.Nu scapa, foloseste-o spre a crea ceva bun. daca vrei sa iti eliberezi mintea poti deschide un blog.
Chestia asta la care tu ii zici "stare de discomfort" se cheama de fapt o minte treaza.Totul ti se pare superficial fiindca asa este.Si odata ce ai scapa de ea nu ai fi nimic mai mult decat o alta bucata de carne, la fel ca ceilalti.So, pune in valoare "discomfortul" asta si da-ne un link la un blog.
P.S.:Si daca ai chef de filosofat, da-mi un id...sunt un ascultator destul de bun.Hope I helped.
Andreeaioan115 întreabă: