Nu avem drept sa o judecam. Eu cred ca mai mare este vina voastra ca o judecati di râdeti de ea. Stii, eu mi-as dori o asemenea profesoara de religie. Mereu sa imi spuna ca ceea ve fac e bine, dar nu e suficient. Colega ta nu e posedata. Si eu ascult uneori muzica rock, dar asta nu inseamna ca as avea un demon in mine. Sunt de parere nu ca profesoara ta ar exagera, ci ca inca nu are destula experienta duhovniceasca. Nu este suficienta studierea Bibliei pentru a o obtine! Sunt necesare mult mai multe carti, in special cele scrise de Sfintii Parinti. Voi, cei care faci glume pe seama ei, faceti un pacat impotriva Duhului Sfant deoarece luati in deradere nu atat profesoara, cat credinta.
Ne-a spus odata la ora ca este virgina.Dar despre lucrul ca vom ajunge in iad sau in ghena si vom suferii pentru eternitate? Este tot vina noastra pentru asta.Eu sunt de parere ca mai mult ne indeparteaza de religie spunandune lucrurile astea
Nu cred ca e real cazul... dar hai sa presupunem ca da. Materia religie este optionala, daca nu iti place ce iti spune fa o cerere sau vorbeste cu diriginta ceva si nu te mai duci. Plus ca ii puteti face reclamatie, in programa nu cred ca scrie "ameninta elevii cu iadul ora de ora".
O intrebare. La ora e liniste sau fiecare face ce vrea?
Aceasta este materia pe care o preda și e normal ceea ce face, și nu cred că va obliga sau va i-a cu macaraua sa fim seriosi., și va invată ceva frumos să faceți fapte bune..Nu acționează greșit chiar încearcă să vă aducă pe calea cea buna...Am observat că Biblia de citește prin pușcării,. daca de citea inca din școală mulți oameni nu mai erau acolo crede.ma!
Asta înseamnă să fii creștin. Ora de religie din câte știu nu mai e obligatorie. Dacă nu te mai consideri creștin de ce nu renunți la ea? Dacă stai la oră de religie despre creștinism se presupune că ești creștin deci suporți.
Poate vrea sa fie un exemplu pentru voi. V-ar putea indeparta, in cazul cand nu sunteti prea iubitori de religie, dar in cazul in care va considera credinciosi inseamna ca are intentiile bune.
Astfel de specimene nu pot fi denumite decat cretini.
Mai ai putin si termini anul asta scolar. mai suport-o putin, ca la mintea ei, daca ii zici ceva de rahaturile pe care le debiteaza e in stare sa-ti faca probleme, desi daca nu te intereseaza notele si media, poti sa-i spui si acum vreo cateva. Dupa cum vezi e cam luata la misto si de ceilalti profesori, probabil toti o stiu de nebuna, dar nah, cine vrei sa predea materia asta, ca oamenii zdraveni la cap nu se baga la tampenii din astea. De la anul ii poti da flit si sa nu mai faci materia asta. Nu e obligatorie, asa ca...o lasi in pace cu povestile ei si iti vezi de ale tale.
Dragă de asta e nevoie de evaluarea psihiatrică a profesoriilor, ca instituția să se asigure că sunt capabili și nu suferă de delir mistic.
"Ne-a spus odata la ora ca este virgina."
Asta e explică multe. Tipa e fustrată sexuală și se refulează în religie.
Dacă simți că stilul ei e prea intruziv și nu-ți respectă libertatea de alegere, poți renunța la ora de religie.Mai bine aruncă o provocare-Ctratorul meu, dacă exiști te rog să mi te revelezi așa cum Tu știi că exiști, nu cum vor alții să mă sperie, să mă convingă!
În primul rand nu exista iad. Apoi, Dumnezeu nu vrea ca cineva sa asculte de el amenințat, ci din iubire. E clar ca acționează greșit.
Eu fac religie cam de 7 ani de zile cu ea ca sunt in generala si din clasa a 3 a parca ne tot zice sa ne pregatim ca o sa murim.Ma face sa ma simt nesigur pe mine