| SaintOcea a întrebat:

Am observat că toţi, sau na majoritatea creştinilor se poartă foarte urât cu zeul lor.
Adică gândiţi-vă, majoritatea rugăciunilor au loc duminica, şi e zi liberă...
Aşa trataţi voi un prieten?
I'm just saying, don't kill me.

Răspuns Câştigător
| CobraLeon a răspuns:

Faza cu postârnac-ul e de-a dreptul epicalaughing. Daca e sa ne gandim putin, ai dreptate. Duminica fiind singura lui zi libera, se tresesc toti crestinii sa se roage la acesta(acum mi-am dat eu seama de ce nu raspunde asta la rugaciuni, ca oamenii se roaga in ziua lui liberalaughing...

20 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu se bucura sa avem partasie cu El in orice moment.El doreste sa vada ca il iubim si ii aducem slava.Ca ne incredem si suntem dependenti de El.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru SaintOcea):

El cunoaste cuvantul care imi iese din gura, mai inainte ca eu sa il rostesc.Ai uitat atributele lui Dumnezeu? El este omnipotent, omnistient, omniprezent.

| Angel0 a răspuns:

Cainele moare de drum lung, si Ocea de grija zilei libere a zeului crestinilor.rolling on the floor

| negru30 a răspuns:

Crestinii nu au zeu De ce nu ai mai scris in romana ca nu te omoara nimeni

| negru30 a răspuns (pentru SaintOcea):

Crestinii draga nu restinii si se scrie pastarnac nu postarnac

| negru30 a răspuns (pentru SaintOcea):

Ai reusit si tu sa intelegi - eu nu am creier

| anonim_4396 a răspuns (pentru SaintOcea):

You made my day rolling on the floor.

negru20
Nu ma ei nu au zeu, mai citeste odata cuvantu tau drag dumneZEU!

| CobraLeon a răspuns (pentru SaintOcea):

Faza cu postârnac-ul e de-a dreptul epicalaughing. Daca e sa ne gandim putin, ai dreptate. Duminica fiind singura lui zi libera, se tresesc toti crestinii sa se roage la acesta(acum mi-am dat eu seama de ce nu raspunde asta la rugaciuni, ca oamenii se roaga in ziua lui liberalaughing...

| AnghelB a răspuns:

In limba romana te rog.

| blueangel99 a răspuns:

Dar aşa a poruncit Dumnezeu: Duminica e zi liberă şi trebuie să mergem la Biserică să ne rugăm, să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru că ne oferă '' pâinea cea de toate zilele şi ne iartă nouă greşelile noastre''.
Pa, pa!

| xname23 a răspuns:

We don't[kill you]. duminica e ziua noastra[a crestinilor] libera.in ziua ta libera tu nu te intalnesti cu parintii tai sau cu persoane dragi? rugaciunea e ca o intalnire cu Dumnezeu.si nu e o regula sa te rogi doar duminica.

| ahileintaiul a răspuns:

Mai rau, ii mananca, carnea si ii beau sangele. Asa zice Iisus

| Zole a răspuns (pentru ahileintaiul):

Hahahahahaha

| FollowTheLight a răspuns:

De ce esti asa? De ce faci asta? Cu ce ti-a gresit tie Dumnezeu drag om? Ca ti-a oferit o viata? Sanatate? Conditii?[ ca banuiesc ca ai daca iti permiti ca in fiecare zi sa scrii intrebari pe TPU]
Te rog, ai grija.Atat iti spun.

| zozolex_1317 a răspuns:

Ma geniule.tu te auzi ce spui?straight face...vai vai de mentalitatea tastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntem romanii in Romania si tigani in Romania / revenind la intrebarea ta prietenul crestinilor se odihneste duminica daca te judeca duminica scapi

| RoxiBeatrice a răspuns:

Au Dumnezeu.