Faza cu postârnac-ul e de-a dreptul epica. Daca e sa ne gandim putin, ai dreptate. Duminica fiind singura lui zi libera, se tresesc toti crestinii sa se roage la acesta(acum mi-am dat eu seama de ce nu raspunde asta la rugaciuni, ca oamenii se roaga in ziua lui libera...
Dar aşa a poruncit Dumnezeu: Duminica e zi liberă şi trebuie să mergem la Biserică să ne rugăm, să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru că ne oferă '' pâinea cea de toate zilele şi ne iartă nouă greşelile noastre''.
Pa, pa!
Dumnezeu se bucura sa avem partasie cu El in orice moment.El doreste sa vada ca il iubim si ii aducem slava.Ca ne incredem si suntem dependenti de El.
De ce esti asa? De ce faci asta? Cu ce ti-a gresit tie Dumnezeu drag om? Ca ti-a oferit o viata? Sanatate? Conditii?[ ca banuiesc ca ai daca iti permiti ca in fiecare zi sa scrii intrebari pe TPU]
Te rog, ai grija.Atat iti spun.
We don't[kill you]. duminica e ziua noastra[a crestinilor] libera.in ziua ta libera tu nu te intalnesti cu parintii tai sau cu persoane dragi? rugaciunea e ca o intalnire cu Dumnezeu.si nu e o regula sa te rogi doar duminica.
You made my day .
negru20
Nu ma ei nu au zeu, mai citeste odata cuvantu tau drag dumneZEU!