| SaintOcea a întrebat:

Am observat că toţi, sau na majoritatea creştinilor se poartă foarte urât cu zeul lor.
Adică gândiţi-vă, majoritatea rugăciunilor au loc duminica, şi e zi liberă...
Aşa trataţi voi un prieten?
I'm just saying, don't kill me.

Răspuns Câştigător
| CobraLeon a răspuns:

Faza cu postârnac-ul e de-a dreptul epicalaughing. Daca e sa ne gandim putin, ai dreptate. Duminica fiind singura lui zi libera, se tresesc toti crestinii sa se roage la acesta(acum mi-am dat eu seama de ce nu raspunde asta la rugaciuni, ca oamenii se roaga in ziua lui liberalaughing...

20 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Crestinii nu au zeu De ce nu ai mai scris in romana ca nu te omoara nimeni

Răspuns utilizator avertizat
| blueangel99 a răspuns:

Dar aşa a poruncit Dumnezeu: Duminica e zi liberă şi trebuie să mergem la Biserică să ne rugăm, să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru că ne oferă '' pâinea cea de toate zilele şi ne iartă nouă greşelile noastre''.
Pa, pa!

| RoxiBeatrice a răspuns:

Au Dumnezeu.

| EmaS a răspuns:

Dumnezeu se bucura sa avem partasie cu El in orice moment.El doreste sa vada ca il iubim si ii aducem slava.Ca ne incredem si suntem dependenti de El.

| zozolex_1317 a răspuns:

Ma geniule.tu te auzi ce spui?straight face...vai vai de mentalitatea tastraight face

| AnghelB a răspuns:

In limba romana te rog.

| FollowTheLight a răspuns:

De ce esti asa? De ce faci asta? Cu ce ti-a gresit tie Dumnezeu drag om? Ca ti-a oferit o viata? Sanatate? Conditii?[ ca banuiesc ca ai daca iti permiti ca in fiecare zi sa scrii intrebari pe TPU]
Te rog, ai grija.Atat iti spun.

| negru30 a răspuns (pentru SaintOcea):

Crestinii draga nu restinii si se scrie pastarnac nu postarnac

| EmaS a răspuns (pentru SaintOcea):

El cunoaste cuvantul care imi iese din gura, mai inainte ca eu sa il rostesc.Ai uitat atributele lui Dumnezeu? El este omnipotent, omnistient, omniprezent.

| negru30 a răspuns (pentru SaintOcea):

Ai reusit si tu sa intelegi - eu nu am creier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntem romanii in Romania si tigani in Romania / revenind la intrebarea ta prietenul crestinilor se odihneste duminica daca te judeca duminica scapi

| ahileintaiul a răspuns:

Mai rau, ii mananca, carnea si ii beau sangele. Asa zice Iisus

| xname23 a răspuns:

We don't[kill you]. duminica e ziua noastra[a crestinilor] libera.in ziua ta libera tu nu te intalnesti cu parintii tai sau cu persoane dragi? rugaciunea e ca o intalnire cu Dumnezeu.si nu e o regula sa te rogi doar duminica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SaintOcea):

You made my day rolling on the floor.

negru20
Nu ma ei nu au zeu, mai citeste odata cuvantu tau drag dumneZEU!

| Zole a răspuns (pentru ahileintaiul):

Hahahahahaha

| Angel0 a răspuns:

Cainele moare de drum lung, si Ocea de grija zilei libere a zeului crestinilor.rolling on the floor