Atat? Reactii chimice si electrice? Adica daca pui toate elementele care ma compun si faci reactiile chimice si electrice de rigoare rezulta inca una ca mine, cu acealsi ganduri(ma intereseaza foarte mult sa fie exact cu aceleasi ganduri pentru ca asta este pana la urma ce ne defineste, felul de-a gandi)?
Sa revenim la primul tau raspuns adresat mie: cine este ridicol?!
Daca nu citesti tot inainte sa consideri ceva ca fiind o porcarie nu mai vorbi.
Din partea lui NOname:
Dacă întrebarea ta, Ray, nu era postată după discuția noastră de ieri http://www.tpu.ro/......gia-nu-va/
(și alte câteva pe aceeași temă), poate aș fi trecut cu vederea subtilul tău atac și n-aș lua-o personal. Însă încercările tale de a-mi lipi o etichetă, când ți-am dat de înțeles de nenumărate ori că nu asta mi-e dorința și nu e ceva ce mă caracterizează, au devenit de-a dreptul agasante.
Iar faptul că mă ataci indirect și mă acuzi de frică și lașitate, mă face să cred că nu ai înțeles nimic și dai dovadă de lipsă de respect.
Pe viitor gândește-te de zece ori înainte să judeci! Iar când nu înțelegi ceva, mai bine întreabă încă de o sută, înainte de a da verdicte care nu au nici o legătură cu realitatea și pot fi jignitoare!
Și ar fi dovada de bun simț să lași interlocutorul să termine ce are de spus. Nu să-i arunci o replică și să-l treci la Ignor. Este o dovadă de lașitate...
M-ai dezamăgit. Iar.
Mai citeste odata tot raspunsul meu. Nu vreau sa repet ceva ce am spus deja.
Cat despre "copy/paste" cu celulele tale nu stiu nimic, ar putea functiona sau nu ar putea functiona, nu am destule informatii sa imi dau cu parerea.
Iti spun eu cum sta cu celulele mele Copy/Paste, nu se poate reproduce o persoana care sa aiba aceleasi ganduri, desteptule. Da-mi voie sa te raportez ca m-ai facut sa pierd timpul. Bafta!
Acum tu ma amuzi pe mine, chiar atat de important este pentru tine sa "castigi" o "lupta" incat nu te intereseaza ca nu ai dreptate?
Cum poti sa stii ca persoana ta nu ar putea fi copiata si multiplicata, exact cu gandurile si emotiile tale? Pot sa inteleg ca ai nevoie sa te simti unica si speciala dar nu pot sa inteleg cum poti sa spui ca ceva "nu se poate" fara sa ai toate informatiile necesare.
Gandeste'te ca zborul cu masinarii mai grele decat aerul era considerat imposibil intr'o vreme. Si totusi acum SE POATE. La fel si asta s'ar putea sa fie ceva posibil in viitor... nu'ti pot demonstra ca e ceva sigur dar nici tu nu'mi poti demonstra ca este imposibil. Nici unul dintre noi nu are cunostiintele necesare sa isi demonstreze parerea si pana cand unul dintre noi va avea ceva dovada in privinta asta nu facem decat sa ne exprimam o parere, in nici un caz o certitudine.
Am incheiat discutia cu tine. Din principiu nu discut cu mitocani, mai ales dupa ce au o a doua sansa sa gandeasca inainte de-a deschide gura. Te rog sa nu ma mai deranjezi!
Relaxeaza-te Ray-ule.
Nu toata lumea este pasionata de religie; nici eu inca nu stiu in ce categorie intru si nici nu ma obosesc sa aflu, pentru simplul fapt ca nu-mi pasa. Altii nu se grabesc sa afle raspunsul sau inca sunt in dilema.
Nu e asta motiv pentru care ar trebui sa te agiti si sa iasa neintelegeri.
Peace!
Nu au inclinatii ateice sau cum le numesti, vin sa caute dar problema e ca ei nu cauta unde trebuie.