Necredinta apare atunci cand crezi ca Dumnezeu te "paraseste". Dar NECAZURILE intaresc sufletul, insa nu oricine multumeste lui Dumnezeu si pentru ele.
Şi, dacă Evanghelia noastră este acoperită, este acoperită pentru cei ce sunt pe calea pierzării,
4 a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu.2.Corinteni.4.3.4
Te rog frumos sa nu ma jignesti nerusinatule.
Sunt OM nu sunt o oaie! Sa iti fie rusine!
Eu am principiile mele proprii pentru ca sunt capabil sa imi formez opiniile mele. Tu NU!
Tu NU ai pareri,nu gandesti,esti ORB, esti fricos, nu ai caracter, demnitate si respect fata de propria persoana!
Spre deosebire de mine, TU esti o oaie cu un cioban imaginar.
Tu crezi într-o carte cu animale vorbitoare, magi, vrăjitoare, demoni, beţe care se transformă în şerpi, mâncare care cade din cer, oameni care merg pe apă şi toate felurile de poveşti magice, absurde şi primitive, şi spui că eu sunt orb si am nevoie de ajutor?!
Te rog mergi la psiholog!
Asa pe scurt, pot sa imi dau si eu cu parerea. In Matei 22.29 zice in felul urmator : " Drept raspuns Isus le-a zis: Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile nici puterea lui Dumnezeu."
Pantru ca nu sunt din Israel si mi se fâlfâie de povestea voastra despre Isus care din simplu om (asta daca a existat cu adevarat) ii dati origine extraterestra.
De unde vine necredinta voastra oi ratacite ale Israelului?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Arsenie_Papacioc
Neavând sentimentul de oaie, nu am aderat la creștinism și am credința mea!
Unii se cred Napoleon Bonaparte, alții se cred Arsenie Papacioc!
Celelate intrebari le-ai sters ca nu iti conveneau raspunsurile, nu? Daca am dreptate, asta urla, nu doar spune, ceva despre caracterul celor care fac asa.
Asa o fi. Inseamna ca altora (nu adminilor) nu le-au placut raspunsurile, ca intrebarile nu erau jignitoare sau orice altceva ce e interzis pe aici. Ce oameni.
Scuze!
Miauu...uof uof. mac mac beeee si muuuuulte alte animale ...i
DeProfundis99 întreabă: