| Megas a întrebat:

Am plans intruna cand am vazut filmul "patimile Lui Hristos" era o secventa ce avea ca soundtrack aceasta melodie
http://www.youtube.com/watch?v=lKzr2JlGOwE
m-a impresionat profund, si chiar imi pare rau ca sunt un pacatos.
Iisus a suferit enorm pentru noi, filmul prezinta doar o parte din cat a patimit Domnul Iisus pentru noi...si noi ce facem?
il ignoram, si aplecam urechea la ce spun ateii.
ateu = cimpanzeu

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Ma bucur ca ai fost sensibil la mareata lucrare pe care a facut-o Domnul Isus pentru noi.Deschide-ti inima si invita-L sa intre si in inima ta! El a murit si pentru tine la Golgota!

9 răspunsuri:
| Allrc24Orthodox a răspuns:

Esti ortodox?

| RAY a răspuns:

Tot raul il face ateii, cat de ipocrit poti fi te uiti la filmul ala dar uiti de iubirea fata de aproapele tau

| Pufuletica98 a răspuns:

Este minunat! Domnul sa fie cu tine!

| Anecherry a răspuns:

Se putea sa nu postezi ceva, fara sa jignesti? Poftim cultura si civilizatie.

| casablanca40 a răspuns:

Daca m-as sacrifica eu pentru folosul lumii si as spune " Iata eu m-am sacrificat pentru voi! Acum iubiti-ma si urmati-ma pentru restul vietii, altfel veti trai pentru o eternitate in iad! " Probabil as fii considerat nebun si retardat. IIsus este singurul care se poate sacrifica pentru binele omenirii?
Majoritatea crestinilor sunt prosti si inculti. Aceasta nu este o insulta, ci doar un fapt care poate dovedit pe strada. Ateii sunt superiori crestinilor din punct de vedere intelectual.
Cu cat esti mai prost, cu atat ai mai multe sanse sa fii crestin.

| unbaiatanonim a răspuns:

Crestin = o bucata de lut fara pic de creier. happy

| unbaiatanonim a răspuns (pentru casablanca40):

Stii cum se spune: Esti prea prost ca sa intelegi stiinta? Incearca religia.

| Woodenpints91 a răspuns:

Cel mai cretin film.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios? Şi eu am plâns la filmul despre viaţa lui Hitler, atunci când a murit. Mă rog, s-a sinucis.

Foarte interesantă explicaţia cuvântului "ateu". Reprezintă că cimpanzeii sunt atei, sau te-ai gândit că ar fi inteligent să faci o rimă penibilă?