anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ramas mut,stupefiat,gura casca cand am vazut o persoana,foarte indoctrinata in religie, cum incepe brusc sa-si schimbe conceptiile, care sa fie motivul pentru care a survenit aceasta schimbare in viata ei, dragostea cumva?

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru un baiat, posibil fata tongue

| Ciocolataaaa a răspuns:

Adevarul... si eu mancam o perioada doctrina pe paine pana sa intalnesc un pusti mai mic ca mine destept spirt care mi-a aratat: na, uite, vezi ce crezi tu si ce e de fapt?

| anonim_4396 explică (pentru Ciocolataaaa):

Bine punctat, meriti un premiu mai mic kiss

| Ciocolataaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing da, in fine, ideea de doctrina vine din diferite surse happy inclusiv religia este in mare parte doctrina

Doctrina putin spus, manipulaaaaareeee!
nu te supara dar sunt un tip care nu poate sta fara umor tongue (referitor la cealalta intrebare )

Pai sunt obisnuita, si eu sunt la fel laughing doar ca mai mult fizic, sunt in genu ala, cand in stanga cand in dreapta si in final dau cu capu in zid si lesin laughing (cad de cel putin 3 ori pe zi si ajung de la muscatul limbii pana la ruptul degetului, mainii.)

Nu vad eu bine in foto sau ai limba neagra? tongue

Albastra. nu intreba rolling on the floor)) si asta e nimic...

Incepusem sa ma sperii, intrebam in sinea mea... ma nene. daca limba este neagra cum o fi in cerul gurii, incerul gurii cum o fi? laughing ca zicea a batrana a lu' al batran, mai maica baga la cap si tine minte ce-ti zic eu, fetele care sunt negre in cerul gurii musca rau tongue

laughing asta se zicea de caini laughing da intr-adevar musc rau. si la propriu si la figurat (in limita bunului simt )
happy

Auch, de ce Doamne Doamne de ce? numai de fete "rele" am parte tongue laughing

Depinde ce intelegi prin fata rea laughing
si acum sunt fitoasa: de mine nu are oricine partehee hee

M-ai dat cu "roatili'n sus" laughing

Oo da laughing am efectul asta asupra carucioarelor

Vrei sa te plimb? tongue

laughing deja o dam in flirt, da o plimbare online nu omoara pe nimeni. Cati ani ai, may I ask?

Asta este vina adminului deoarece a bagat prostia cu utilizator junior si nu pot trimite mesaje decat peste 10 zile de activitate pe acest site, cu 10-12 ani mai in varsta, aproximativ tongue, sunt puriu domne laughing

Posteaza atunci la o intrebare veche de-a mea happy
nasol asa, esti old si te dai la minore online laughing