Adevarul... si eu mancam o perioada doctrina pe paine pana sa intalnesc un pusti mai mic ca mine destept spirt care mi-a aratat: na, uite, vezi ce crezi tu si ce e de fapt?
da, in fine, ideea de doctrina vine din diferite surse
inclusiv religia este in mare parte doctrina
Doctrina putin spus, manipulaaaaareeee!
nu te supara dar sunt un tip care nu poate sta fara umor (referitor la cealalta intrebare )
Pai sunt obisnuita, si eu sunt la fel doar ca mai mult fizic, sunt in genu ala, cand in stanga cand in dreapta si in final dau cu capu in zid si lesin
(cad de cel putin 3 ori pe zi si ajung de la muscatul limbii pana la ruptul degetului, mainii.)
Incepusem sa ma sperii, intrebam in sinea mea... ma nene. daca limba este neagra cum o fi in cerul gurii, incerul gurii cum o fi? ca zicea a batrana a lu' al batran, mai maica baga la cap si tine minte ce-ti zic eu, fetele care sunt negre in cerul gurii musca rau
asta se zicea de caini
da intr-adevar musc rau. si la propriu si la figurat (in limita bunului simt )
Auch, de ce Doamne Doamne de ce? numai de fete "rele" am parte
Depinde ce intelegi prin fata rea
si acum sunt fitoasa: de mine nu are oricine parte
deja o dam in flirt, da o plimbare online nu omoara pe nimeni. Cati ani ai, may I ask?
Asta este vina adminului deoarece a bagat prostia cu utilizator junior si nu pot trimite mesaje decat peste 10 zile de activitate pe acest site, cu 10-12 ani mai in varsta, aproximativ , sunt puriu domne
Posteaza atunci la o intrebare veche de-a mea
nasol asa, esti old si te dai la minore online