| Anonimfew24343 a întrebat:

Am si eu o intrebare cel putin ciudata: Imi dati cateva date despre demoni? Am nevoie big grin

19 răspunsuri:
| Allrc24 a răspuns:

Sa nu te impinga pacatul sa faci vraji sau sa invoci demoni. e mare pacat.iti pierzi sufletul

| Anonimfew24343 explică (pentru Allrc24):

Cum sa fac vraji? Io-s crestin convins! Si in plus, mi-e frica, doar imi trebuia la religie, plus curiozitateawinking

| AndiNyctophilia a răspuns:

Eu prea multe nu stiu, stiu in schimb ca exista un demon cu numele tau(sebastian Michaelis) Am gasit chestia asta pe un site, serios straight face

| Anonimfew24343 explică (pentru AndiNyctophilia):

OMFG misto

| Anonimfew24343 explică:

Cred ca se referea la faptul ca le-a dat puterea de a nu fi influentati de demoni, ca sa zic asa, da ma rog straight face

| Allrc24 a răspuns (pentru Anonimfew24343):

E ok atunci.

| doctorandus a răspuns:

Aici iti explica sa creezi demoni care fac ce vrei tu: http://www.netzmafia.de/skripten/unix/linux-daemon-howto.html

| EvelynCocainIIIa6 a răspuns:

I-ti pot da doar numele infernale straight face
Sa scriu in alt commentariu sau nu mai ai chef/nu-ti mai trebuie la religie?; O

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu exista demoni.

| maryand12 a răspuns (pentru adulahfaapdoøjadjal):

GRESIT! Daca crezi in Dumnezeu trebuie sa crezi si in demoini. Scrie CLAR in biblie caexista demoni(diavoili) care sunt ingeri care lau tradat pe Dumnezeu. ASTA E PAREREA MEA...

| Anonimfew24343 explică (pentru EvelynCocainIIIa6):

Da sigur, da-mi orice big grin

| GizazCraist a răspuns (pentru maryand12):

Dar cine spune ca Dumnezeu exista?

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru maryand12):

Dar nici Dumnezeu nu exista.

| EvelynCocainIIIa6 a răspuns:

Abaddon
Adramelech
Ahpuch
Ahriman
Amon
Apollyon
Asmodeus
Astaroth
Azazel
Astea-s toate cu a, sa incep cu b c si toate toate? Pe buen chiar te ajuta? big grin

| Asan_Olgun_1980 a răspuns:

Demonii sunt creatii din foc, dintr-un foc curat ce nu scoate fum.Ei traiesc printre noi, au familii ca si noi, printre ei sunt credinciosi si necredinciosi.Ei ne pot vedea, noi nu putem sa-i vedem. Demonii razvratiti raspund oamenilor si ai invata lucruri interzise.''' I-au invatat pe oameni vrajitoria, pana si cum sa dezbine muierea de barbat.'' Ei sunt mult mai inzestrati decat oamenii, sunt mai evoluati spiritual.
Iar Iisus nu lucra cu puterea demonilor ..acela care lucra, lucreaza cu puterea demonilor este ''Luceafarul'' (fiul zorilor)Lucifer.dar ca sa-i bage pe oameni in ceata i-au atribuit aceasta lui Iisus... Iisus nu are cum sa fie ''Luceafarul stralucitor de dimineata, fiul zorilor'', si nici nu are cum sa porvaduiasca o alta Lege decat aceea a Lui Dumnezeu, Nu Iisus anuleaza Legea, ci Lucifer o face venind cu o alta invatatura si o Lege Noua (placuta omului pacatos) anuland faptele, permitand raul ca fiind bine si interzicand binele ca fiind rau, inlocuieste adevarul cu minciuna.iar oamenii slabi sunt pierduti, i se inchina Lui si icoanei Lui crezandu-l Dumnezeu.'' Face semne intr-atat de mari incat coboara foc din cer inaintea oamenilor.''(apocalipsa)

Daca Dumnezeu nu exista noi de ce existam (acum la intrebarea asta o sa veniti cu alte teorii) dovezi ca exista Dumnezeu sunt :
Cum explicati ca de inviere la manastirea sfanta oamenilor li se aprind lumanarile singure?

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru maryand12):

Cu substante chimice.

Multi au zis asta
dar sau facut si teste si nu s-a detectat nimic in nici o lumanare in 2010 cand mai multor oameni li se aprindeau lumanarile in mana