Dumnezeu are grija ca, macar o data in viata noastra zapacita, sa avem ocazia de a afla Adevarul. Insa, in acel moment totul depinde de noi: il acceptam sau nu?
Ex:
- o vorba auzita ce ne pune pe ganduri
- un dialog cu un crestin
- o predica a unui mare duhovnic
- o boala si apoi o vindecare miraculoasa
- un raspuns pe TPU )
Este de ex o carte scrisa de un fost calugar franciscan foarte bine ancorat in catolicism. Insa, intr-o zi, cautand el ceva prin biblioteca, a gasit niste manuscrise care l-au pus pe ganduri si a inceput sa cerceteze. A aflat, documentandu-se, despre marea minciuna a catolicismului. Intrebandu-l pe duhovnicul sau despre acele lucruri, acela i-a raspuns sec cum ca sa lase cercetarea si sa-l cinsteasca in continuare pe Papa. El s-a convertit si a devenit Arhiereu parca, in Grecia, fiind asasinat in cele din urma pentru ca marturisea prea multe
Cartea se numeste "Convertirea mea la ortodoxie"
Nu este suficient sa crezi in Dumnezeu, pentru ca si dracii cred Partea cea mai grea este sa duci o viata inchinata Lui. Asa cum putem fiecare, incet incet, ca nu se poate tot odata.
Atata timp cat duci o viata buna si cinstita... poti fi si mama ateului, nu conteaza ai un loc atat in ceruri *daca este adevarat *.dar mai ales ai un loc aici pe pamant!
Ei vor trece pe la judecata. Daca faptele bune vor fi mai multe decat cele rele, probabil ca va trece de judecata.Totusi,cred ca este imposibil ca prin faptele noastre sa putem sa ajungem la mantuire.Numai prin Domnul Isus.
Nu conteaza ce cult esti, doar fiindca nu ai auzit de "Dumnezeu" nu inseamna ca nu poti sa crezi intr-o divinitate care te-a creat si care promoveaza binele.
SaveTheNature întreabă: