| Bosorogul a întrebat:

Am si eu o intrebare si va rog frumos sa mi raspundeti. Daca a fi ateu inseamna a nu crede in Dumnezeu, atunci de ce sunt multi atei care intra pe acest domeniu al religiei? Ce rumaresc ateii de fapt? Pe ei religia nici nu ar trebui sa ii intereseze. Asa ar fi o logica normala. Voi ce ziceti?

24 răspunsuri:
| casablanca40 a răspuns:

Cat timp crestinismul ma claseaza ca facand parte dintr-o categorie si ma judeca eu simt nevoia sa ma apar cu argumente.

| EmaS a răspuns:

Eu cred ca in inima lor au o indoiala si fara sa vrea sunt atrasi de acest subiect, chiar daca nu o recunosc.Pentru ca Dumnezeu a pus in fiecare om gandul vesniciei.

| Dandanache a răspuns:

Si daca migreaza ateii la rubrica de Stiinta, si se apuca sa vorbeasca de evolutionism si Big Bang, nu vor veni crestinii cu argumente religioase? Convingeri antistintifice la rubrica de Stiinta, cum se poate?

Au nevoie crestinii de atei, ca daca ar fi doar ei cu ei, nu ar mai face prozelitism, ci doar osanale. La fel si cum ateii au nevoie de crestini. E dragoste mare.

| rocco09 a răspuns (pentru casablanca40):

Ce sa aperi?

Nu urmaresc nimic ...raspunsul clasic "vor sa dezbata"

| MMihai a răspuns:

Zicem că tu vrei o rubrică specială, pentru tine și alții ca tine, eventual numită : „ osanale creștine".

La rubrica religie, trebuie să fie opinii diverse, inclusiv opiniile ateilor.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Stai putin sasi explic cei ateismul, ateismul este o forma provizorie de necredinta =lipsa credintei, tu daca esti crestin si doresti sa afli mai multe despre islam nu ai voie?

in plus exprimarea libera, iar TPU e pentru toti nu doar pentru cresini asa cum nici dragoste nu e pentru cei care sufera in dragoste, eu nu cred ca ateii urmaresc ceva exagerezi pur si simplu se exprima liber

| casablanca40 a răspuns (pentru rocco09):

Persoana mea. Dupa cum stii pe vremuri ateii erau ucisi, este posibil ca in viitor sa se repete istorioara, dar principalul motiv este ca nu suport discriminarea. Oamenii isi fac prejudacati despre tine doar pentru simplul fapt ca nu imparatesti aceleasi doctrine cu el. Multi crestini considera ateii niste minioni ai lui Satan, fara moralitate, mizerile pamantului, fara macar sa fii intalnit unul sau sa fii cunoscut. Daca nu putem opri discriminarea, macar sa cunoasca si crestinii parerile noastre.

| EmaS a răspuns (pentru Dandanache):

Crestinii sunt sarea si piperul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ceva zahar si vanilie nu aveti?

Pai sincer aveam parere mai faina despre unii atei pana am cunoscut cativa pe siteul asta! Uneori au fost ucisi ateii, alteori ateii au ucis religiosii, e un ciclu al istoriei, depinde unde te prinde pe tine cand se repeta! Iar de discriminare nu scapi indiferent cate argumente ai aduce, cine nu te inghite, nu te inghite si pace, nu ai observat asta?

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde, pentru cine?

| EmaS a răspuns:

Pacat, numai ei au de pierdut.

| casablanca40 a răspuns (pentru rocco09):

Ateii au ucis religiosi? Evident, dar nu cred ca i-au ucis datorita faptului ca erau crestini. Crimele din vremea romanilor, respectiv Nero si compania nu au fost facute de atei. Primul ateu a fost un preot catolic pe nume Jean Meslier ( sec 17-18), dupa moartea sa descoperindu-se zeci de lucrari impotriva bisericii si crestinismului, iar primul ateu autodeclarat a fost d'Holbach sec 18.

Nu merge pana atunci, doar 20 de ani in urma in europa de est si in zilele noastre in coreea de nord

| casablanca40 a răspuns (pentru Bosorogul):

Http://renne.ro/special/crimele-ortodoxiei/234
Nu a ucis pe nimeni?
Din ce in ce mai multa prostie pe aici vad.

| FucktheSystem a răspuns:

Nu știu ce urmăresc ateii în general, dar categoria asta e amuzantă în draci (Dacă înțelegi ce vreau să spun).

| casablanca40 a răspuns (pentru Bosorogul):

Scuze dovezi video nu am.

| florinmarius20 a răspuns:

Ei urmaresc sa ii convinga, sa ii influenteze pe toti ca Dumnezeu nu exista.