| drhotzu a întrebat:

Am si eu o nedumerire, la care as vrea un raspuns cat se poate de onest! conform bibliei pamantul are cat? 5-6-7000 ani? atunci ce facem cu dinozaurii? au existat sau nu? si daca da: atunci cand au murit? de ce nu exista cel putin o pictura rupestra cu ei? asa cum exista cu vaci, zimbrii, lei, pasari, etc. astept raspunsuri dar doar insotite de explicatii plauzibile!

21 răspunsuri:
| pufy6646475 a răspuns:

Intrebarea asta mi-am pus-o si eu. Urmatoarea zi am mers la scoala si am intrebat-o pe profesoara de religie. Dumnezeu a creat lumea in 7 zile(o saptamana). Nu mai stiu in ce zi a creat animalele...parca a 5-a.Atunci acele animale nu erau ca cele din zilele noastre...aia erau dinozaurii. Dar o zi de atunci nu era egala cu o zi de a noastra (24 ore) si intre timp dinozaurii au si disparut. E o teorie.

| drhotzu explică (pentru pufy6646475):

Pai este o teorie care nu este satisfacatoare, pentru ca s-a demonstrat ca ziua pe pamant se mareste, de milioane de ani, ziua fiind data de viteza de roatie de a pamantului. si nu este un pic cam ciudat ca atunci cand "a creat" ziua si noaptea de ce sa le modifice intre timp... si nu pot sa cred in niste "perioade mitice" doar pentru ca asa zice o carte...

| Sh_Atat_mihail_1995 a răspuns:

A mai fost si un potop, ati uitat?

| pufy6646475 a răspuns (pentru Sh_Atat_mihail_1995):

Ce legatura are potopul cu dinozaurii?

| drhotzu explică (pentru Sh_Atat_mihail_1995):

Bun si potrivit cuvantului lui d-zeu au fost salvate cate o pereche din fiecare animal nu? deci nu este o scuza...

| harciog a răspuns:

Dinozaurii nu pot fi acceptati de religie pentru ca fosilele lor cam pun bete-n roate la tot ce a scris omul acolo.Nesimtitii.

| drhotzu explică (pentru harciog):

Pai la ideea asta vroiam si eu sa ii las sa ajunga singuri... pentru ca vorbim despre o religie care era sa ii arda pe rug pe cei care au spus ca pamantul nu este in centrul sistemului solar si al galaxiei, care au spus ca pamantul nu este plat... si multe altele (printre care orice cercetare tehnica, medicinala, stiintifica era considerata erezie si urma rugul, inchizitia)

| harciog a răspuns (pentru drhotzu):

Te-ai gindit vreodata ca noi nu putem vedea la alti oameni decit in limita a ceea ce exista in noi oricit ne-am chinui pentru a vedea mai mult? Adeca nu vom putea vedea decit ceea ce sintem noi insine?

| Azµre a răspuns:

Dupa cum vezi crestinii evita sa raspunda intrebarii tale laughing, sunt prea crestini pentru astfel de intrebari.

| Allrc24 a răspuns (pentru Azµre):

Zise ateul "luminat de stiinta salvatoare"

| Azµre a răspuns (pentru Allrc24):

Ateu neateu tot dracu ala e laughing tot oameni suntem si credem in ce vrem cum vrem is cand vrem

| Allrc24 a răspuns:

Da pamantul are in jur de 7500 de ani.
putini stiu insa ca mai traiesc unele specii de dinozauri in africa. descrierea locuitorilor seamana izbitor cu fosilele gasite.

http://www.lovendal.net/......ne-de-ani/

| Azµre a răspuns (pentru Allrc24):

Prea multa bataie de cap cu dumnezeu, biblia si relgia din punctul meu de vedere, lasati-o asa cum este si gata. S-au deschis cred ca 1000 de topicuri pe tema dumnezeu, biblie si asa mai departe.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Dinozurii au disparut acum 160 de milioane de ani apoi mamiferele au preluat controlul planetei in timp
acum dupa acea carte eu unu o inteleg erau alte vremuri pacat ca uni termina 8 clase de pomana habar nu au ca oamenii de atunci nu aveau cunostinte, tehnologie cumva trebia sasi explice natura, universul mai rau e ca in prezent ignoram realitatea ne afundam in basme

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Allrc24):

Da traiesc pasarile sunt dinozurii din trecut au stramos dinozaurii dar ca dinozaurii de 15 etaje sunt in africa trebuie sa fi dus cu pluta sa afirmi asa ceva, gaura acea inmensa din mexic care demonstreaza disparitia dinozaurilor cum a aparut?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Azµre):

Sti ca semeni cu avatarul tau doar ca acel biet soricel te intrece in gandire, cum poti sa spui acelasi drac habar nu ai cei ala ateu copile

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru drhotzu):

Ziua se mareste mereu in decembrie avem cateva ore de ziua in iunie mai multe ore dar ca ziua se mareste eu isi spun ca si acum un miliard de ani ziua avea 24 de ore acum 4, 6mld 6 ore avea ziua

| Azµre a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Nu te lua de sobolan laughing am gresit recunosc. Sti ca nu ma pasioneaza treburile astea laughing

| Azµre a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Am inteles unde bati mosule stai linistit nu ma pasioneaza ti-am zis pur si simplu sunt atatea topicuri facute pe seama asta de n-ai idee happy

| catalim93 a răspuns:

Domnilor,Dumnezeu nu i-a creat pe oameni ca sa locuiasca pe Terra, ci i-a creat ca sa locuiasca langa el in paradis! Primii oameni Adam si Eva erau nemuritori! In urma nerespectarii poruncii lui Dumnezeu, ei au fost exilati pe Pamant, devenind muritori! Asta este parerea mea in legatura cu intervalul de timp dintre era dinozaurilor si cea a primilor oameni! Oamenii au fost trimisi mai tarziu pe Terra! Am dreptate?