| RAY a întrebat:

Am stat si m-am gandit de ce nu ne-a facut daca exista dumnezeu pe toti frumosi,de ce trebuie sa existe diferente fizice intre noi, de ce se spune ca cei frumos si la dumnezeu i place, cei urat nu-i place?

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Dumnezeu nu a creat oameni frumosi sau urati, nu pentru ca ar exista sau nu, ci pentru ca frumusetea si uratenia nu exista din punct de vedere obiectiv, fiind doar erori de perceptie.

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand Dumnezeu spune ca cei frumos ii place si cei urat nu se refera la sufletele oamenilor.

Adica daca tu esti urat la suflet de exemplu lui Dumnezeu nu-i place de tine.

Daca esti frumos la suflet lui Dumnezeu ii place de tine.

Frumos la suflet se refera la ce fapte faci, fie ca au fost vazute de oameni sau nu.

Prin urat la suflet se refera tot la fapte.

Iar gandeste-te putin. Daca Dumnezeu ne face pe toti frumosi ce mai iesea? Gandeste-te logic, de ce Dumnezeu ar da un corp frumos unui om care e ateu si isi bate joc de toti crestinii?

Desigur o sa ma intrebi de ce sunt unii frumosi si rai la suflet. Raspunsul e simplu: Dumnezeu lea daruit acelor oameni un corp frumos, iar acesti oameni nu sunt recunoscatori asa ca isi bat joc de cuvantul lui Dumnezeu si uneori chiar de propriul lor corp facandu-si singuri rau.

Exemple: fumatul, prostitutia, consumul excesiv de alcool, consumul de droguri.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Asta am inteles, totusi asta nu schimba cu nimic faptul ca am fost discriminati din nastere

| Maxim96 a răspuns:

Dumnezeu a creat totul perfect.A dat fiecarui om sa aiba frumosul, iar acum depinde daca omul vrea sa scoata frumosul la iveala!

| VladGH a răspuns:

Nimeni cit de frumos ar fi nu se multumeste si considera ca cineva este mai frumos ca el. Ca esti frumos sau ca esti urit, toti au probleme in viata. Eu, ma consider frumos ca sunt sanatos, pentru mine asta este cel mai important.

| Scarbo a răspuns:

Toti suntem frumosi, in felul nostru laughing.

| RAY explică (pentru Maxim96):

Si un vierme e perfect frumos nu?

| RAY explică (pentru Scarbo):

Da sigur asa e, oare cand vom termina sa fim ipocriti poate niciodata mi scarba de asemenea oamenii

| Maxim96 a răspuns (pentru RAY):

Pentru noi oamenii sunt urati, dar Dumnezeu i-a creat pentru au si ei rolul lor in natura.

| RAY explică (pentru Maxim96):

Da mai ales sa te mance de viu, lasa ipocrizia asta la o parte

| Maxim96 a răspuns (pentru RAY):

Suferinta tot de la Domnul este.El ne pedepseste cu mila ca un Parinte iubitor ce este.

| Exilee a răspuns:

Am crezut ca sunt singurul care crede astahee hee

| greyhound a răspuns:

Poate ca Dumnezeu i-a facut pe Adam si Eva frumosi dar cu timpul s-au uratit oamenii. Ca doar nu sta Dumnezeu si acum sa creeze oameni

| RAY explică (pentru Inferno):

Ai perfecta dreptate

| ErrorFound a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate, iti irosesti viata, crede-ma.

| svartirhimnar a răspuns:

Urâţenia vine mai mult din interior, vine de obicei din modul de gândire a unui om, asta ne deosebeşte pe fiecare în parte.
Faza cu exteriorul ne-am inventat-o noi, însă de ce să nu recunoaştem, e adevărat.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

NU fi tu dezamagit, in ochii lui Dumnezeu toti suntem frumosi, dumnezeul acestui sistemSatan, doar vrea sa credem doar negativul, dar cel ce ne-a creat, ne-a facut intr-un mod minunat, admirabil si infricosator, uita-te la tine, analizeaza-ti fiecare parte anatomica cu rolul pe care-l are, iata cat de intelept maestru ne-a creat. Doar Satan doreste sa-l dispretuim pe cel ce ne-a dat viata in dar, si sa nu ne apropiem de El, l-a pus intr-o lumina negativa in, fata omului, ca acesta sa-l respinga cu vehementa. Dar nu uita ceva D-zeu nu cauta la fata omului pentru a-l chema de partea Sa, ci cauta la inima lui,>Dumnezeu nu gandeste ca omul instrainat de El, daca doresti citeste in Biblie (daca o ai ), in ISAIA 55:6 -11; Isaia 40:25-26; ieremia 17:9, 10. Daca citesti si daca doresti mai vorbim.

| CristiB93 a răspuns:

Ce e frumos in parerea mea, in parerea ta poate parea urat. Totul depinde de cum vezi persoana, fiecare o vede diferit.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare