In primul rand ca NU EU simt nevoia sa vorbesc cu tine, ci TU esti cel care m-a abordat. Prin urmare eu pun conditiile aici, iar tu le respecti sau vorbesti singur.
Dar...
Ai dat exemplul lui Louis Pasteur. Mare om! Ai idee de ce parte a "baricadei" se situa? Ce credea el despre existenta lui Dumnezeu?
Dupa ce afli, reciteste-ti ineptiile si plangi! Iti dai singur sah mat, desteptule, de la prima mutare!
Ai pierdut o buna ocazie de a tacea...
Decit sa te plictisesti si sa aduci in discutie chestii neinteresante ai face mai bine ceva util. Uite acest martzian de exemplu m-a blocat, nu-i mai pot scrie, raspunde la nimic.Pur si simplu omu m-a blocat probabil ca nu i-a placut de comentariile mele.Bineinteles absolut nici o jignire, nimic nelalocul lui.Acum individul vine si pune intrebari si se lauda pe aici ca uite nu prea apare mai nimeni sai raspunda la intrebari.Ma gindii si am ajuns la concluzia ca nu prea are raspunsuri pentru ca se pare individul blocheaza pe oricine nu este de acord cu el.Vad ca pe tine nu te bloca, deci raspundei omului ca pus o intrebare cum de universul aparu din nimic? Explicai asa babeste, sau ca la unu de 2 ani ca universul n-a aparut din nimic.Din nimic nu are cum apare ceva, nici Dzeul lor n-a aparut din nimic.Insa el tot ii trage pe unde apauca, cred ca bate si cruci cu chestia asta ca teoriiile privitoare la aparitia universului asta spun, ca universul aparu din nimic.Fal sa inteleaga, daca poti si bineinteles accepta sai explici cum sta situatia.Dar cum am spus explica-i ca la gradinita nu cum o faci tu de obicei copy-paste.
Amintesteti lui martzian sau mai bine spus invatal, ca oricum el este pe dinafra, nici nu gindeste logic, deci invatal cum sa duca o conversatie, se pare ca nu stie.Si vezi ca el incearca sa te faca vorba lui cu chestii citite aiurea pe care nici nu le rumega macar. Spune ca nu stiu ce tip ce tu i-ai dat de ex ar fi fost de fapt crestin.Bine asa multi erau "crestini"ma refer la cei care au facut descoperiri in perioada cit biserica se afla la putere.Asa ca explica-i ca acei oameni erau atei 1000% nu 100%, insa datorita faptului ca biserica se afla la putere nu putea sa apara el de oriunde si sa spuna eu ateu uite ce am descoperit.Ca sa poti ajunge sa iti expui o teorie, un experimente pe vremea aia trebuie neaparat sa fii crestin.Ca urmare mai toti cercetataoriii acelor vremuri erau "crestini", adica asa cu numele pentru as putea urmari scopul.Cu alte cuvinte ei se faceau frate cu dracu, adica cu religia sa poata sa treaca mai departe.Si cei mai multi dintre acesti oameni geniali au reusit, pentru ca erau mult deasupra acestor fanatici religiosi. Unia care sau incapatinat sa zica ca ei si sa faca ce stie au fost eliminati, arsi pe rug etc.Dar omul nostru adica martzian se pare ca este un astfel de personaj din epocile demult apuse, epocile de aur ale crestinilor cind faceau ce doreau cu vietile oamenilor in numele unor zei de ei scorniti.Ca urmare spune-i sa iti arate cercetataori actuali care spun car fi crestini.Nu are ce iti arata pentru ca insusi faptul ca esti cercetataor te face obligat adversarul religiei, opusul basmologie, etc.
Stiu deja "inteligentule". Daca citeai comentariul meu cu atentie am spus 'Creationismul e daunator pentru omenire' nu crestinismul. Punctul meu nu era ca Pasteur nu a fost crestin ci ca nu a folosit Biblia pentru a face descoperirile (si asta nu s-a intamplat niciodata in istoria oamenilor).
Singurul motiv pentru care te-am abordat a fost pentru a combate ineptiile care iti ies pe gura. Nu te flata crezand ca esti interesant.
Eu cred ca parintii tai ar trebui sa planga ca au un asa plod.
"Punctul meu nu era ca Pasteur nu a fost crestin ci ca nu a folosit Biblia pentru a face descoperirile" - Creationistii NU folosesc Biblia pentru a face descoperirile. Baga almanahe si nu te mai face de ras.
"Singurul motiv pentru care te-am abordat a fost pentru a combate ineptiile care iti ies pe gura." - Nu comentez. Ai aratat deja cat poti.
"Nu te flata crezand ca esti interesant." - Rareori esti privit ca interesant cand spui adevarul.
"Eu cred ca parintii tai ar trebui sa planga ca au un asa plod." - Din partea ta suna ca un compliment.
Nu esti penibil.
Toti au incercat sa dovedeasca ca viata a aparut din intamplare, de la Darwin pana acum, dar nimeni nu a putut.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: