O adevarata prostie, nu exista vieti anterioare. Daca, Domnul a ingaduit ca un anume copil sa se nasca asa, El il va echipa cu tot ce are nevoie pentru a face fata unei astfel de situatii, Domnul ne iubeste si nu vrea sa ne lase sa trecem singuri printr-o anume situatie, poate ca daca un anume om nu ar fi avut o anume problema, nu s-ar fi pocait niciodata, nu ar fi venit la Hristos si ar fi facut multe alte rele si nelegiuiri. Nu stim de ce se intampla ceea ce se intampla, stim ca Domnul ne iubeste si stie mai bine ceea ce face, nu exista reincarnari si vieti anterioare, astea sunt aberatii, erezii, si chiar copilarii.
Gasesti suficiente explicatii in stiinta numita anatomie. Acolo ai sa afle cum apar malformatiile, handicapurile si bolile. Acolo ai sa afli ce afecteaza o sarcina, ce deformeaza celulel.
Lasa vietile anterioare si iadul.
Asta daca vrei sa intelegi ceva, nu sa te pacalesti cu basme
Nu exista o viata anterioara. Esti crestin ortodox, deci nu ar trebui sa crezi in reincarnare si alte lucruri venite din paganitatea orientala.
Dacă esti crestin nu trebuie să asculti toate teoriile preotilor.
Trebuie să asculti doar cuvintele lui Dumnezeu din Biblie.
Orice altă carte sau vorbe care contrazice Biblia nu trebuie luată in considerare.
Iar religia ortodoxa merge paralel cu Biblia.
Ei spun ca icoanele nu sunt idoli, desi sunt.
Si mai spun ca sfinții sunt mijlocitori intre Dumnezeu si Oameni.
Dae Domnul Isus a spus clar că el e singurul mijlocitor.
Daca iti spune un preot ce îi trece lui in minte, nu trebuie să asculți.
Ei fac multe lucruri care nu coincid cu Biblia.
Asa este cum spui, dar ortodoxia nu spune nimic de reincarnare. Trebuia sa-i explici de ce unul se naste normal si altul handicapat - daca faceai asta, in loc sa critici crestinii din alta religie, erai un adevarat crestin. Toti, din toate religiile sunt manipulati, pentru ca daca nu ar fi asa nu ar exista religii ci o singura invatatura asa cum ar fi normal
Dumnezeu face pe oameni diferiti in functie de cum crede El. cei care la nastere primesc mai mult, va trebui sa si dea mai mult, iar celor care primesc putin Dumnezeu nu le cere mult, asa ca la final va exista o judecata dreapta si fiecare va primi EXACT atat cat merita.
Am spus ca unii trebuie sa dea mai putin si altii mai mult, si poate ca te intrebi ce anume - trebuie sa dai ce ti se cere, iar ce ti se cere gasesti in Evanghelia lui Iisus. Daca tu dai ce spun altii sa dai si nu ceea ce ti se cere cu siguranta ca nu e bine, asa ca trebuie sa citesti Evanghelia, cu scopul de a o intelege, ca sa stii EXACT ce iti cere Dumnezeu. Atunci cand vei intelege Evanghelia vei sti sa raspunzi la orice intrebare.
Malformatiile, handicapurile si bolile sunt aproape in totalitate generate de greselile parintilor referitaore la alimentatia, regimul lor de viata si nicidecum nu sunt disfunctii dorite sau prevazute de Dumnezeu in mod punitiv (ideea aceasta este o mare ineptie).
Spre exemplu fumatul in cazul parintilor influenteaza actul conceptiei (interferenta genetica si predispozitia la cancer si alte boli a copilului)...
Vorbesti ca si cum le stii pe toate, dar nici anatomia aia cu care te lauzi nu cred ca o stii. Apropo, nu iti dovedeste ateismul asta.+
Asa e, nu știu anatomia, decât chestiile generale pe care le știm majoritatea. Însă nu m-am apucat sa îl învăț anatomie, doar i am zis unde găsește răspunsuri. Asa ca observațiile tale nu au niciun sens.