| TamplaruAnisoara a întrebat:

Am trăit sa o mai citesc si pe asta: Creștinii sunt considerați "hiene" de către un utilizator.
Hiena: fig. Om ticălos, nemernic, mizerabil. Sursa : Dex '98
Hiena: fig. Om rău, feroce, om josnic. Sursa - DN
Citate din m.dex.ro mobile
Pe ce criterii se bazează cand face acel utilizator astfel de afirmații?

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

18. De vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte de voi M'a urât.
19. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este-al ei; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v'am ales pe voi din lume, de aceea vă urăște lumea.
20. Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul ei. Dacă M'au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni;

7 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Eh, din pacate multi exagereaza. Fara contexte greu de dedus ce vrea utilizatorul sa zica, dar probabil era un mod da a ataca mai multi crestini care se unesc versus un ateu. E perceptia personala si din pacate sunt multi factori care o o pot influenta.

| Celcestietot a răspuns:

Doar o persoana cu adevarat imorala ar putea sa zica asta, toata lumea sanatoasa mintal o stie.

| Holiday a răspuns:

Pe undeva cel care a spus are dreptate. Hienele au obiceiul sa se hraneasca cu cadavre. Crestinismul face din cadavre un profit. O data ca orice ritual pentru un decedat facut de ei costa si le aduce venituri, a doua ca promite bonificatii de la spiridus exact celor care mor si nu mai pot sa-i traga la raspundere ca nu au primit nimic. Practic si crestinismul se "hraneste" cu cadavre.

| CuvantulLuiPetru a răspuns:

Se bazeaza pe prostie?

| doctorandus a răspuns (pentru Wr3nch):

Vrem sa punem o carte sadica in fiecare camera de hotel, o carte care preamareste genocidul, omorarea homosexualilor si a vrajitoarelor.

Din nefericire, concurenta ne-a luat-o inainte.

| RAY a răspuns:

Pentru asta exista admin https://www.tpu.ro/utilizator/tpu

| T0T a răspuns:

Pe frustrări. Deși e de înțeles de ce le are. Credințele prostești ne țin în urmă ca dezvoltare socială. Autoritățile au început la noi în țară, de exemplu, să apere popii care nu respectă măsurile de protecție în plină situație de pandemie. Se iau bani din buget ca să se construiască catedrala, deși se puteau construi spitale și moderniza școli pe banii ăia. Parcă mă simt și eu puțin frustrat. Îl văd ca pe un fel de jaf.

Întrebări similare