anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un gand care chiar ma inspaimanta.Am citit de prezicerile Sf.Malachi despre cel de-al 112 -lea papa...Va fi dupa Papa Benedict al XVl-lea, va fi de culoare, spune ca il cheama Petre Romanul si ca va duce la distrugerea Romei si la apocalipsa( el fiind insusi necuratul.) Ei bine am vzt astazi lista cardinalilor care pot devenii papa.Cel care are cele mai mari sanse este un cardinal negru din Ghana pe nume Peter Turkson.Toate prezicerile lui despre Papi sau adeverit credeti ca e doar o coincidenta? M-am speriat groaznic cand am vzt

6 răspunsuri:
| Sultan a răspuns:

Parca stiam ca Nostradamus a prezis asta. Oricum, nu trebuia sa murim 21.12. 2012?happy

| m00n a răspuns:

Da,si Nostradamus a zis ca o sa se scufunde America in 2002, si eu vad ca e inca acololaughing)

| C0nstantin a răspuns:

Basme ca si Biblia si Praslea cel Voinic

| CatalyN4 a răspuns:

Nu ma dar de unde a stiut asta ca e negru si ca il cheama Petru-Peter? Si tot ce a prezis s-a adeverit.Ca unul dintre papi s-a nascut si a murit in timpul unei eclipse cum au murit fiecare etc

| rapidistuul a răspuns:

Nu te lua dupa astia. Poate fii adevarat daca chiar ai o sursa sigura adica daca chiar ai citit undeva chestiile astea.

| CatalyN4 a răspuns (pentru rapidistuul):

Pai am citit