| DomineRex a întrebat:

Am vorbit cu diavolul si m-a rugat sa va transmit urmatoarele:
Sunt disperat si am nevoie urgent de ajutor! oamenii! acei oameni inferiori sunt PREA MULTI!
Au incepu sa se revolte si sa ne tortureze ei pe noi.Pana acum 2000 de ani totul mergea bine aveam doar cativa oameni cu care ne delectam dar acum numarul lor este de 1 milion la fiecare demon.
Tiacalosu ala de sus acum inteleg de ce a si-a trimis fiul sa moara ca apoi mai nimeni sa nu creada in el...pana acum 1000 de ani ii radeam in fata de esecul suferit si ii spuneam ca ii mai trebuie cel putin inca 1000 de ani pana sa auda toata lumea de el si cel putin 10.000 de ani pana sa creada toata lumea in el, dar se pare ca m-am inselat amarnic.Lumea incepe sa se indoiasca ca El este Dumnezeu, iar la ritmul cresterii populatiei pe glob si implicit a mortalitatii lor, noi ingerii cazuti va cerem ajutorul.Va rugam din tot sufletul nostru murdar sa credeti in Hristos "Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică."
Multumesc pentru rabdare si daca se intampla cumva sa veinti la noi va rog aveti mila de noi.

Răspuns Câştigător
| sylarz a răspuns:

God? God left the building big grin

12 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Acum vine intrebarea mea : Cat ai fumat si de unde ai luat? Vad ca e bun tare!

| Giinger a răspuns:

Original.10.

Răspuns utilizator avertizat
| DomineRex explică:

Nu plagiez asta e rezultatul intrebarilor fara raspuns in legatura cu cruzimea Dumnezului crestin...

| AnonymousSs a răspuns:

Lasa etnobotanicele ca e grav

| Esperança a răspuns:

Niciodata diavolul nu o sa vrea ca cineva sa creada in Hristos daramite sa-l roage. Scopul lui este sa aiba cati mai multi adepti. Si era o vorba ca sa ajungi in Rai trebuie sa faci ceva, trebuie sa actionezi, dar ca sa ajungi in Iad nu trebuie sa faci nimic!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Eu nu am mila! no talking

P.S: zi-mi si mie ce ai fumat big grin

| DomineRex explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

O tigara electronica care care avea aroma de canabis si datorita reflexuli condițional am intrat in extaz.

| DomineRex explică (pentru Mizantropul):

Nu conteaza daca speranta de viata e tot mai mare atat timp cat avem o crestere demografica continua nu ti se pare logic ca si numarul mortilor sa creasca odata cu cresterea populatiei?
Si unde dracu ai citi tu ca dumnezeu e mos? asta e inventia artistilor crestini care l-au pictat pe Dumnezeu dea lungul timpului.
Iar ceea ce spui tu nu are nici o relevanta din punct e vedre crestin."Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine" nu ti se pare suficent de clar? poti sa fii maica tereza, dar daca nu accepti si crezi in sacrificul facut de El ne vedem in iad.

| DomineRex explică (pentru Mizantropul):

Bine amice vad ca ai grave probleme de intelegere banuiesc ca se poate deduce din mica povestioara pentru copii pe care am scris-o ca nu sunt crestin dar ma rog fiecare cu ce a primit de la natura.
Da si adevarul asta e daca un criminal il accepta pe Isus ca mantuitor personal si se poacaieste de faptele lui ajunge in rai, iar altul care a fost nobil(asta tine tot de mintea ta moralitatea e ceva relativ care tine de educatia fiecaruia)
si nu a auzit de Isus arde in iad.
"Căci pirn har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi: este darul lui Dumnezeu.Nu prin fapte ca să nu se laude nimeni." (Efeseni 2:8-9).
Omule daca nu cunosi biblia crestina nu mai incerca ma sa combati crestinismul ca nu poti lupta cu ceea ce nu cunosti.Ai bunul simt sa citesti biblia, iar apoi poti veni sa sa aduci argumente pro sau contra Dumnezeu.