| RubikSD a întrebat:

Animalele ajung undeva dupa ce mor (rai/iad) sau ce se intampla cu ele?
Sunt crestin-ortodox, si nu vreau raspunsuri decat de la crestini-ortodocsi.

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

În mod normal ştim că doar sufletul omului este nemuritor, dar, mă pune pe gânduri următoarele rânduri din Apocalipsa : " 5. Dreptatea va fi ca o cingatoare pentru rarunchii Lui si credinciosia ca un brau pentru coapsele Lui.
6. Atunci lupul va locui laolalta cu mielul si leopardul se va culca langa caprioara; si vitelul si puiul de leu vor manca impreuna si un copil ii va paste.
7. Juninca se va duce la pascut impreuna cu ursoaica si puii lor vor salaslui la un loc, iar leul ca si boul va manca paie;
8. Pruncul de tata se va juca langa culcusul viperei si in vizuina sarpelui otravitor copilul abia intarcat isi va intinde mana.
9. Nu va fi nici o nenorocire si nici un prapad in tot muntele Meu cel sfant! Ca tot pamantul este plin de cunostinta si de temerea de Dumnezeu, precum marea este umpluta de ape! "

8 răspunsuri:
| Snowclaw a răspuns:

Pisicile in clanul stelelor, dar celelalte in rai.

| costis a răspuns:

Iisus nu a vorbit despre asta. Insa in unele din vietile unor sfinti (Macarie Romanul- Proloage) se vede ca in jurul oamenilor care ajung sa primeasca Duhul Sfant se schimba si animalele, sunt si ele pacificate si primesc un fel de intelegere.

| sabin89 a răspuns (pentru Arthur):

Esti sigur ca la Apocalipsa sunt scrise randurile alea? Si ce capitol?

| sabin89 a răspuns:

Incerc sa-mi imaginez cum ar fi un ţânţar să trăiască veşnic. Sau un păduche.

| soimos a răspuns:

Si porcii au suflet, deci implicit si un mantuitor care sa le salveze sufletele.
Probabil ca mantuitorul lor este Sfantul Godac, care si-a dat viata pentru mantuirea pacatelor porcilor, doar atat ca nu a fost rastigit pe cruce ci parlit cu paie.
Acum se pune doar intrebarea daca si acest Messia al rasei porcine este la fel de Dumnezeu ca si messia al religiei crestine.

Răspuns utilizator avertizat
| Laura46 a răspuns:

Un preot mi-a zis odata ca animalele nu au suflet si sa nu le mai zicem"sunt si ele suflete" si se comporta cu ele ff dur, nu le mangaia, doar ii folosea sa latre.dar eu nu ma iau dupa acesti asa zisi preoti care sunt mai rai ca cel mai fioros caine de pe strada.