| Mizantropul a întrebat:

Ar trebui să existe o lege în România în care BOR să confişte toate bunurile ateilor, agnosticilor, deiştilor, protestanţilor, etc ( toţi care nu-s creştini) şi toţi să fie aruncaţi în închisori sau ucişi? Nu de alta da trebuie bani pentru Catedrala Bântuirii Neamului sau cum se chema.
Trebuie să ajutăm şi noi non-creştinii la ceva creştinesc, nu? Doar noi trăim degeaba.
Poate aşa în urmă morţii noastre mulţi creştini vor avea un orgasm lung şi fericit.

Răspuns Câştigător
| Savy a răspuns:

Catedrala Bântuirii Neamului? Mi-ai adus un zambet pe azi. Da, probabil ar trebui sa existe o lege, pentru ca noi cei care il "slavim" pe Darwin sa fim arsi pe rug si sa ne fie luat tot. De ce sa facem umbra doar din picioare, pe cand normal ar fi sa cadem in genunchi, sa facem metanii si sa gasim deopotriva un salvator si un calau comun?

32 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu trebuie sa fii rautacios.Noi crestinii, va iubim.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru EmaS):

Nu te cred ca ma iubesti!

| FucktheSystem a răspuns (pentru EmaS):

Nu vorbi în numele tuturor dragă Ema, că te miri cât mă „iubesc" pe mine unii creștini de pe site.

| EmaS a răspuns (pentru FucktheSystem):

Eu te iubesc!

| EmaS a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

De ce nu crezi?

| FucktheSystem a răspuns (pentru EmaS):

Da dar nu ai spus, „eu vă iubesc" ci „noi crestinii, va iubim". Prima afirmație poate să fie adevărată, a doua sub nicio formă.

Tu chiar crezi ca ma iubesc crestinii? O.o

| EmaS a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

De ce nu?

Uita-te la raspunsurile mele, sa-ti dau si mesajele in care m-au injurat crestinii?

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Aaa deci tu esti faimoasa ema, am auzit multe despre tine laughing

| EmaS a răspuns (pentru Vladuthz):

Sa ma prezint sunt Ema, incantata de cunostinta.

| Rapplex a răspuns (pentru EmaS):

Exact, de aia ne doriti sa ardem in iad, ne injurati in fel si chip etc. Poate asta inseamna iubirea pentru voi, crestinii.

| EmaS a răspuns (pentru Rapplex):

Da-mi un copy-paste unde am injurat eu macar o data si iti promit ca nu mai intru pe TPU!

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru Mizantropul):

Eu nu pot sa iti raspund, decat in dreptul meu.

| Rapplex a răspuns (pentru EmaS):

Citeste reply`ul Mizantropuluiwinking

| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Bre mizantroape ai ceva defect, poate schema de tratament nu este buna.Eu zic sa schimbi doctorul. Poate ai vazut prea multe filme de groaza si esti marcat de ele. Vezi bre ca pe lista martirilor ai bagat si protestantii care sunt crestini rolling on the floor
Sa nu incerci sa experimentezi direct trairea religioasa prin intermediul drogurilor halucinogene ca dai de belea si scrii prostii.

| trăncănici a răspuns (pentru Urzi23):

Urzi23,ţi-aş da un coş de fundiţe dac-aş putea! Bine punctat!

| Urzi23 a răspuns (pentru Mizantropul):

Mizantropul explică (pentru Urzi23):

Poate trebuie schimbat copilaşul ce se ţine pe dume, nu crezi?

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Poate nu mai stiu eu Lb Romana dar ce are Duma De stat de la Rusi cu mine?
Tu nu prea te lauzi cu chestii cu scaun la cap, eu zic sa mai incerci.Vezi ca in Iasi se face Evanghelizare poti sa te duci nu costa nimic. Sunt si invatatori pensionari pe langa Sf Biserica, care predau si nu cer bani.Eu zic sa exploatezi asemanarea ta cu Dumnezeu :
-Dupa asemanare adica liber, bun, inteligent, frumos…in potential.
-Cei care sunt neliberi, rai, pr,,, i si atei nu si-au exploatat potentialul de a semana cu Dumnezeu.

| Angel0 a răspuns:

Ar fi suficient sa va faca doar cursuri gratuite de limba romana.
In rest cainele moare de drum lung si mizantropul de grija altuia.

| ShowTim3 a răspuns:

Da, ridicam biserici si demolam spitale, ca nu ies bani de la handicapati in scaun cu rotile si de la pensionari cu cancer.

| Rapplex a răspuns (pentru ShowTim3):

Mult adevar.Inchidem toate spitalele da construim biserica de 400 mil. E ca asa-i la noi.Stiu oameni care au murit ca nu erau doctori pe ambulanta sau cel mai apropiat spital era la sute de km distanta.Mi`e scarba de tara asta si chiar am ajuns sa`mi fie rusine ca traiesc in ea din cauza indiferentei, prostiei.La mitinguri canta greierii si la "Sfintele Moaste" se omoara ca sa mozoleasca oase.

| HitmanSA a răspuns:

Abia astept asa o lege.Nu ca mi-ar fi benefica(nu-s crestin)dar probabil ca ar fi motivul suprem pentru a da foc la biserica de langa mine.

| Nordic a răspuns:

Protestantii SUNT crestini. Doar ca e o alt forma a crestinismului.

| spirt1 a răspuns:

Eu cred ca esti nebunwinking.mai bine iti vezi de viata.ca daca trebuia si era nevoie de acest lucru se intampla de multwinking