Idiotenie? Biocimp>bioenergie>corpul uman produce curent electric, fapt demonstrat de nspe ori>dezechilibrele electrice/de biocimp conduc la afectiuni care pot fi tratate prin echilibrarea energetica. Ca sint multi sarlatani in domeniu, asta e partea a doua.
Sa inteleg ca tu consideri si fotografia Kirlian ca psiho-pupu? Buba e ca multe chestii banale din ziua de azi ar fi fost considerate psiho-pupu cu poate nici 50 de ani in urma...
Iti sugerez sa te documentezi pe bune inainte sa mai faci afirmatii. Incep sa ma satur. Ti-am aratat de fiecare data pana acum ca tot ce ai zis intra la categoria "idiotenii" (sau mai bine zis am incercat sa te las pe tine sa cauti si sa realizezi singur ca afirmatiile date de tine cu psiho-pupu tin de idiotenii).
Observ ca tot ce ti-am scris pana acum a fost degeaba. Observ ca nici macar nu te-ai obosit sa te documentezi pe bune inainte sa vorbesti despre ceva. Ai luat ceva ce coincidea cu punctul tau de vedere si ai zis "e pe bune" alegand sa ignori tot ce nu coincide cu acel punct.
N-are rost sa mai continui discutia cu unul care o arde gen :
X - Rugaciunea functioneaza.
Y - Nu.
X - Traitul fara mancare si apa e pe bune.
Y - Nu.
X - Bine dar telekinezia functioneaza.
Y - Nu.
X - Bioenergia sigur e pe bune.
Y - O_O
Pai ia stai catinel. La urma deja pot ajunge si eu la concluzia ca nu are rost sa mai continuam discutia. Bioenergia e paranormala si noi sintem la fel de vii ca o piatra? WTF? Ci sinapsele care sint impulsuri electrice? Sau si alea is pupu? Esti cam radical...
Documenteaza-te pe bune dupa care vino si zi ca ai gresit. Momentan nu faci diferenta dintre "pe bune" si "idiotenii".
Incep sa ma satur sa-ti tot zic ca afirmatiile tale nu sunt pe bune iar tu sa aduci altceva.
X - Rugaciunea functioneaza.
Y - Nu.
X - Traitul fara mancare si apa e pe bune.
Y - Nu.
X - Bine dar telekinezia functioneaza.
Y - Nu.
X - Bioenergia sigur e pe bune.
Y - O_O
Un om cat de cat inteligent ar fi realizat dupa al 2-lea "nu" ca nu s-a documentat suficient iar celelalte afirmatii pe care urmeaza sa le dea cel mai probabil nu sunt pe bune.
Ai facut o afirmatie, ti-am aratat ca e gresita, ai trecut la urmatoarea, ti-am aratat si atunci, si tot asa. Vrei sa luam chiar toate idioteniile la rand pentru ca tu nu vrei sa accepti realitatea?
CHESTIILE PSIHO-PUPU NU SUNT PE BUNE.
Sunt foarte multe persoane care de mult timp sunt dispuse sa ofere bani celor care pot sa demonstreze ca aceste idiotenii psiho-pupu sunt pe bune. Pana in prezent NIMENI nu a reusit sa ia banii. Oare de ce?
Te-am intrebat daca esti dispus sa pariezi pe asta si ai zis ca nu. Eu sunt dispus deoarece stiu ca nu o sa pierd. Rugaciune, telekinezie, trait fara apa si mancare, bioenergie, etc. Sunt dispus sa pariez ca nu sunt pe bune cu oricine.
Pe mine m-a ajutat când am fost în pericol. Obișnuiesc să fac jogging.Cu ani în urmă, am mers dimineața înainte de lucru pe la 7 la fugă între Oradea și Sânmartin.La un moment dat începe să fugă un țigan după mine și mă îmbrâncește în șantul adânc de lângă șosea de unde nu se mai vedeau mașinile de pe carosabil.Strig cu voce tare- Doamne ajută-mă! Doamme ajută-mă!( imi aduc bine aminte că de 2 ori). Deși era deja culcat peste mine, simt parcă o putere supranaturală în picioare, mi le trag sub piept și-l lovesc cu ele în pieptul lui, e dat la o parte, mă ridic repede și fug înapoi spre Oradea. N-a încercat să mă urmărească deși n-a oprit nici o mașină, nu era nimeni pe-acolo. Dimineața înainte de a merge la fugă am citit din Biblie și m-am rugat și aveam obiceiul să -mi notez ce impresii primesc de la Dumnzeu. Când am mers acasă am recitit ce scrisesem în acea dimineață- cere în mai mare măsură protecția sângelui lui Iisus Hristos! Dumnezeu a fost cu mine!
"Asa este" si cand lasa oamenii sa moara sau femeile sa fie violate, copii sa fie violati si toate atrocitatile, nu? sau atunci nu face nimic? sau zici ca data trecuta, poate si copilul ala merita?
Din partea de religios asa ai crede ca e dzeu, din partea unui ateu, suna a basm ce spui tu. s-a intamplat ceva, dar nu divin, dar tu stii sigur ca spun asta doar pentru ca sunt ateu. sa iti eu ceva "tare". acum cateva luni a fost un accident. o butelie a bubuit, norocul meu a fost ca a bubuit cand am inchis usa cand am iesit din acea incapere si doar m-a propulsat cu usa cativa metri. desigur, tu ai zice " a fost dzeu ". dar daca dzeu m-a aparat pe mine, cum se face ca pe cei 2 care au murit in acea camera nu i-a aparat. unul din ei a ars pana la moarte in fata mea. unde dq era dzeu atunci? fata de tine, nici macar nu "l-am rugat" ceva si "m-a ajutat" dar pe cei 2 religiosi nu i-a ajutat. ce mai zici acum?
Logica poate actiona in "toate" directile si in spre partea atee dar si in spre partea transcendentala, deci nu logica este determinanta ci mai degraba experienta de viata a fiecarui individ, iar cu cat aceasta experienta este mai indelungata si mai "activa" este mai hotaratoare privind o anumita directie. Daca il cauti cu hotarare pe Dumnezeu, sigur il vei gasi dar daca esti pasiv din acest punct de vedere atunci nu poti avea decat versiunea usoara, negarea acestuia.
Cine stie ce a fost, dar mana "divina" nu prea cred eu ca a fost. religiosii nu isi dau seama o chestie foarte interesanta aici. daca ei zis mereu de astea "a pai m-a ajutat " pai asta ar arata ca dzeu lor face ceva doar cand vrea si intr-adevar cand ceva rau se intampla "el" decide sa nu intervina deci cu atat mai rau. ei cred ca arata ca e bun si restul dar arata defap contrariul. specific, daca ar exista asa ceva ca dzeu sau naiba stie ce.
Nu e ilogica abordarea deista in care il vezi ca un parinte. Nu ai copii, nu? Ideea e ca daca doar ii interzici o chestie nu intelege nimic, uneori si la virste mai mari. Asa ca ii zici o data, de doua ori, de trei ori sa nu faca, dupa care il indemni sa faca. Stii ca o sa isi faca rau, dar pina nu vede singur cum e treaba, nu tine minte. Bine, acuma nu faci chestia asta cu saritul de la etaj, dar merge cu multe alte chestii, cum ar fi bautul, fumatul, pusul miinii pe chestii fierbinti samd.
Eu sunt convinsă că Dumnezeu e cel care te-a salvat.Nu știu exact de ce, probabil aveai cea mai mare nevoie, ca să ajungi cândva să-L cunoști, poate se și roagă cineva pentru tine ca să ajungi la credință.
Eu de asta nu suport oamenii ca tine,"religiosii". gasiti cele mai absurde scuze. daca era dzeu care m-a salvat ii salva si pe cei credinciosi. dar cum poate ceva ce nu exista sa faca ceva, pana la urma aia e adevarul. fiecare cu mintea lui. "poate se și roagă cineva pentru tine ca să ajungi la credință" asta nu prea cred. toata familia mea e plina de atei, cea care a mai ramas acum.
Nu am adus scuze pentru ce Dumnezeu nu a intervenit și pentru celelalte două persoane. Nu știu de ce nu făcut-o. Poate în rai o să ne spună.
Rizztheseballs6969 întreabă: