| RAY a întrebat:

Argumentele rationale nu pot fi folosite in conversatiile cu persoanele religioase.In caz contrar daca se putea nu mai erau persoane religioase?

https://www.facebook.com/......467956999/

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

1 Corinteni 2:13, 14
"Şi vorbim despre ele nu cu vorbiri învăţate de la înţelepciunea omenească, ci cu vorbiri învăţate de la Duhul Sfânt, întrebuinţând o vorbire duhovnicească pentru lucrurile duhovniceşti. Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt o nebunie, şi nici nu le poate înţelege, pentru că trebuie judecate duhovniceşte."

7 răspunsuri:
| RAY explică (pentru AC4S4):

Lasa versetele, scrie tu ce crezi personal

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Cred ce spune Biblia.

Desi practic cand vb cu un ateu cu tine intri intr o transa fiind posedat de sfantul duh, ca si sarmani, vorbeste dumnezeu in limba romana prin tine, deci eu acum vorbesc cu iahve prin tine, minunat

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Nu am spus asta.

Ci cu vorbiri învăţate de la Duhul Sfânt, întrebuinţând o vorbire duhovnicească pentru lucrurile duhovniceşti. Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt o nebunie, şi nici nu le poate înţelege, pentru că trebuie judecate duhovniceşte."

tu vorbesti acum cu minte prin ce ai invatat de la un duh, practic ai fost posedat de un duh si invatat, desi argumentele rationale nu sunt valabile, sunt inutile

| SG1995 a răspuns:

Nu neapărat poți fi religios și fără să fii frenetic.

| RAY explică (pentru SG1995):

Ma refer la ce argumente asteapta ei cand discuta cu un ateu, nu cum sunt ei pe alte teme