anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi schimb religie din cea ortodoxa in catolica.Ce am nevoie pentru a ma transfera in alta religie? Care sunt pasii?

8 răspunsuri:
| petrica1111 a răspuns:

Sa mergi la biserica cactolica si sa stai la liturghie. Apoi astepti sa iasa parintele si ii explici. Nu cred ca exista ceva pasi. E cam virtuala treaba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cine face asa ceva.ori nu are boii acasa, ori neuronul nu-l ajuta.fiinfca in principiu nu cunoaste bine nici una din cele doua, e doar o fita ori un capriciu, al celor ce nu gandesc.

| Filip23 a răspuns:

O singura data?

| VelaJohnny a răspuns:

Fă o cerere de retragere, frumos cu subsemnatul, in data de, doresc sa ma retrag din si semnatura. Cam asa ar trebui sa arate. Scurt si la obiect. I-o inmanezi preotului, si din ziua aceea gata. Legat de convertirea la catolicism, vorbeste cu un preot catolic.

| 6684464 a răspuns:

Pasii? -> Stangul, dreptul, stangul, dreptul, stangul, dreptul, si tot asa pana ajugi de la Biserica ortodoxa la cea catolica. Retul depinde in ce si cum crezi. Totusi, cred ca ai sa ajungi in iad daca esti un adept al religiei catolice pentru ca Dumnezeu nu se schimba o data cu religia.

| DonaldTrump a răspuns (pentru 6684464):

Ambele sub diviziuni crestine cred in Dumnezeu nu? Sau o sa ajungi in iad ca nu crezi ca Patriahul Daniel e seful.

| 6684464 a răspuns (pentru DonaldTrump):

Da. In Dumnezeu sa crezi si in ce a spus El. Atat.
Bafta.

| Eduard196 a răspuns:

Primul pas si cel mai important este sa studiezi Biblia. Pe urma o sa vezi.