| Kabuto79 a întrebat:

As vrea sa stiu cati satanisti se afla pe acest site, ce fel de satanisti, cat de informati sunt in satanism si dc au ales aceasta religie.
Ps : fara morala crestin

Răspuns Câştigător
| casablanca40 a răspuns:

All hail Satan!

54 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Am intalnit doar un satanist pe site ''Anonim304'' pe care il vad chiar implicat in cultura asta, sustinea ca este satanist spiritual...iar ''live'' niciodata.
Sunteti cam retrasi, insa va gasesc fascinanti.

| Kabuto79 explică (pentru OOOLEOOO):

Si eu tot spiritual

| usuk a răspuns:

Dupa parerea mea, oricine isi alege o "asa-zisa" religie, nu numai ca si-a pierdut respectul meu dar s-a si transformat intr-o fiinta submediocra
religia e probabil cea mai mare prostie inventata de catre om si, chiar ar trebui sa fie impropriu spus un lucru ce tine de religie sau religii(plural care nu ar trebui sa existe)

| Kabuto79 explică (pentru usuk):

Religia nu e o prostie, prin religie anumiti oameni au ajuns la o putere inimaginabila si o avere la fel de mare, deci a fost facuta cu un scop.

| usuk a răspuns (pentru Kabuto79):

Nici nu stii cata dreptate ai! prin religie se castiga bani, asta ar fi unul din multele motive pentru care religia chiar este o prostie(sau cel putin pentru mine)
cat despre putere, si aici ai dreptate!
multi oameni ii ridica in slavi pe marii asa-zisi "indrumatori ai sufletului" si ii lingusesc peste masura, doar doar vor dobandi "viata eterna">o asa injosire a caracterului uman n-am mai vazut nicaieri in alta parte..intradevar.

| Kabuto79 explică (pentru usuk):

Omul face orice pentru putere

| RAY a răspuns:

Tu crezi ca exista satana?

| AirănMeidăn a răspuns:

Satanism traditional.
Am ales aceasta religie pentru ca imi da libertate in gandire si control asupra vietii mele.
Satanismul te lasa sa-ti atribui tu meritele unui lucru bun care ti s-a intamplat. Crestinismul da vina pe "Cel de Sus" pentru toate lucrurile bune si pe "Cel de Jos" pentru cele rele. In concluzie, in crestinism tu esti doar o marioneta a Raului si a Binelui.
In Crestinism, daca te gandesti doar la ceva rau, gata, e pacat! In Satanism nu doar ca ai dreptul sa gandesti ceea ce vrei, ci si sa faci ce vrei.

As putea s-o continui asa pana diseara.
P.S. Scuze pentru raspunsul foarte tarziu.(1 an)

| KristalPop a răspuns:

thinking
Tradiţional. Motivul pentru care am ales această religie a fost simplu: a reprezentat partea răului. Dar acum sunt ateu.

| Kabuto79 explică (pentru KristalPop):

Satanismul nu reprezinta partea RAULUI

| KristalPop a răspuns (pentru Kabuto79):

Aşa e, reprezintă partea BINELUI.

Satanismul nu reprezinta nici o parte... vorbesti de parca te-ai afla in anime.
Personaje negative si pozitive.

Mă înţepi profund în p*** cu aceste cuvinte ofensatoare.
Din ce-am citit eu prin cărţi şi pe diferite site-uri am crezut că Satanismul reprezintă partea întunecată. Din păcate eu n-am fost aşa un satanist înrăit ca şi tine să fiu aşa documentat.

Daca nu sti dc vorbesti? Eu am fost invatat ca daca nu stiu sa ascult si sa tac si dupa ce o sa ma documentez in domeniu o sa pot vb si contrazice.
Si lasa-ma sa ghicesc : esti crestin

Citeşte şi află ceva nou.
Satanismul reprezintă partea întunecată.
http://www.bisericasatanista.org/de-ce-devin-unii-oameni-satanisti.html
Nu contează ce fel de satanism e, e satanism.

... Tu ai citit doar coperta?, k lasa incheiem discutia

Mai bine.
Nu vreau să mă reatragă anturajul.

| chazz a răspuns (pentru KristalPop):

I s-a spalat creierul rolling on the floor.
I-am pus intrebarea la misto sa vad ce zice.
Daca satanistii sunt oameni buni, penisul meu va avea 30 cm :X.

| Zenit313 a răspuns:

Nu sunt satanist, sunt ateu.
Pentru ca sunt contra moralitatii crestine, din acest punct de vedre, pot fi considerat satanist.

Cunosc morala si idealurile sataniste pentru cultura mea generala, dar nu sunt de acord cu acestea.

| Liviu a răspuns (pentru Zenit313):

Uuuuuuuuu alt ateu? laughing si eu sunt ateu, zile tu 'bro' laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce sunt atee nu cred în nimic, în absolut nimic. Dar m-ar interesa să aflu mai multe despre această religie din moment ce unii dintre noi sunt catalogaţi drept satanişti având ca repere nişte lucruri penibile...

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Ce detalii ne poti oferi despre religia ta?
Desi nu cred ca -Religie- ar fi cel mai potrivit termen pentru o asemenea credinta.
Oricum...
Spuneai ca esti satanist spiritual? thinking
Ce stii tu despre asa ceva?

| Kabuto79 explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Mai multe decat sti tu despre crestinismhappy nu are rost sa vb, o sa fiu doar luat la misto

| chazz a răspuns:

Nu sustin satanismul. Vreau doar sa te intreb daca poti face rau oamenilor, ceva?

| Kabuto79 explică (pentru chazz):

Satanisti sunt mult mai pasnici decat crestinii, nu stiu prea multe despre satanisti dar asta ti-o pot garanta. Satanisti respecta regulile mediului in care se alfa. Si da poate face mult rau unui om dar diferenta dintre crestini si satanist este ca daca nu esti cu noi nu inseamna ca esti inamicul nostru... satanisti nu au inamici ( crestinii ne urasc si ne considera inamici lor, nu noi pe ei). Satanistii fac rau oamenilor doar in scopuri defensive

Satanisti sunt mult mai pasnici decat crestinii, nu stiu prea multe despre satanisti dar asta ti-o pot garanta. Satanisti respecta regulile mediului in care se alfa. Si da poate face mult rau unui om dar diferenta dintre crestin si satanist este ca daca nu esti cu noi nu inseamna ca esti inamicul nostru... satanisti nu au inamici ( crestinii ne urasc si ne considera inamici lor, nu noi pe ei). Satanisti fac rau oamenilor doar in scopuri defensive

| Neagră_Flacăra_1981 a răspuns (pentru Kabuto79):

De acord. Nu fac rau nici nimalelor, le trateaza cu respect. In Satanismul Spiritual Animalele sunt Sfinte

| K924 a răspuns (pentru Kabuto79):

Am fost interesata si eu de satanism si iti pot zice ca sunt satanisti si satanisti. La fel cum sunt crestini si crestini.
Sunt satanisti care chiar sunt niste animale si niste crestini care chiar nu sunt niste crestini. Sunt satanisti care sunt mai prietenosi decat un crestin si crestini care sunt niste... sa evitam cuvintele urate.
Teoretic... crestinismul ar trebui sa fie o regligie a iubirii dar crestinii fiind majoritari se intalnesc fel si fel de specimene care mai de care. Dar iti garantez eu din experientele mele ca nici unii satanisti nu sunt mai breji. Poate dau dovada de mai multa brutalitate decat un crestin care te injura de mami.
Cate exemple nu sunt...
Dar imi plac mult satanistii care se inteleg cu oricine, indiferent de religie. Unii crestini ar trebui sa invete de la ei lucrul asta.
Cunosc satanisti care imi sunt cei mai buni prieteni si crestini care imi sunt cei mai mari dusmani (pentru. ca aia nu sunt crestini). Unii uita total scopul pentru. care a fost creata o anumita religie sau idee...
Sau isi reformuleaza ideile...

http://www.evz.ro/......20147.html

http://crestintotal.ro/......satu-mare/

Nu exista mai bun sau mai rau... o doctrina te poate face mai bun sau mai rau interpretand-o gresit sau interpretand-o asa cum iti doresti tu sa o auzi si sa o vezi.

| Kabuto79 explică (pentru K924):

STIU. Rau = cea ce iti face rau Bine = cea ce iti face bine iar religia cred ca ar trebui sa fie ceva 100% personal.

| K924 a răspuns (pentru Kabuto79):

Corect. :3

| chazz a răspuns:

Oke,am fost ateu si stiu ca Dumnezeu este creatorul nostru.
"O-m traii si o-m vedea".
Deci satan e bun? Ne vrea binele?

Da oare Satan exista? ( atata timp cat eu scriu Dumnezeu Isus si etc cu I si D mare insist si tu sa respecti religia mea.)
Dupa parerea mea ori ce se intampla rau absolut orice voi crestini dati vina pe Satan., El reprezinta inteligenta suprema ear voi faceti greseli din propria voastra prostie si dupa dati vina pe El

| chazz a răspuns (pentru Kabuto79):

Inteligenta suprema rolling on the floor)?
satan vrea doar sa ardem in iad, el este tatal minciunii.

Ai vorbit tu cu el? Ti-a spus el asta? Sunt 99% sigur ca NU.
Uite ai vazut cine are creierul spalat? spui asta doar pentru ca asa te-au invatat crestinii.

| chazz a răspuns (pentru Kabuto79):

Nuu rolling on the floor.
Am fost ateu.Iti spun cum am inceput sa cred in Dumnezeu.Inainte imi bateam joc de cele sfinte,ma luam de toti si de toate,eram propriul meu sef, faceam ce vroiam.
Intr-o seara eram la o tigara pe balcon atunci am spus singur ca exista Dumnezeu.
p.s:si de atunci cred, eu ma bag la somn, bafta.
eu zic sa il lasi pe satan in pace, mincinos 100%.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Daca stai inchis intr-o casa toata ziua si normal ca nu iei contact cu realitatea, poti ajunge si asa.

In orice caz, trebuie sa ne inchinam Creatorului, si nu neaparat creatiei, nici decum celei cazute!

| Kabuto79 explică (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

Da stau inchis intr-o casa... din cauza discriminar.

| Kabuto79 explică:

Intr-adevar* scuze pentru gramatica

| ArinaRya a răspuns:

Eu sunt crestina dar nu urasc satanistii. Si gresesti enorm spunand ca, crestinii urasc satanistii. Daca un crestin este unul cu adevarat crestin
(cu isus) nu doar cu numele, atunci stie ca cea mai mare Lege este "iubeste pe toti" happy. Un crestin nu va cunoaste ura, si nici nu o va impartasi. Cat despre satanisti, crezi ca Satan iti ofera ceva bun? Nu stii ca atunci cand Dumnezeu iti ofera ceva bun, satan iti ofera ceva "si mai bun"? vine cu oferta lui proprie care pe moment pare impecabila, perfectahappy. dar e doar o amagire

| Kabuto79 explică (pentru ArinaRya):

Esti crestina deoarece familia ta este crestina. oamenii ca tine merita tot respectul.

| ArinaRya a răspuns (pentru Kabuto79):

Mama mea este ortodoxa, mi-a interzis tot timpul sa merg in bisericile penticostale si mereu au existat certuri pe tema asta. Mi-a spus chiar ca existenta Bibliei in casa noastra atrage raul (desi este o tampenie). Dar stiu ca Domnul ofera multe incercari oamenilor care Il cauta, am trecut peste toate. Din imaginea pe care observ ca o ai la profil inteleg ca ai o legatura cu satanistii? sau ca nu esti un credincios devotat?

| LauraSauLura a răspuns:

Eu sunt satanista, nu sunt satanist modern(adica doar sa zic ca sunt si de fapt nici nu cred) ci sunt satanist normal care crede in Satan si in tot ce el zice. Am ales aceasta credinta pentru ca Satan daruieste libertate total si te lasa sa devii si sa faci ce vrei tu (nu cum face dumnezeu ca iti da tot felul de lucruri de facut si chestii de astea), am ales aceasta religie pentru ca nu sunt ca restul, mai toti cred in dumnezeu dar sunt paraleli cu el, insa satanisti sunt putin dar uniti.Nu vrau sa zic ca dumnezeu nu exista pentru ca daca exista ceva, exista si opusul...si in plus satanismul nu inseamna sa te tai sau sa te zgarii, pentru ca Satan pune mare accent pe propriul corp si suflet...nu incerc sa te fac sa devii ca si mine, dar vreau sa schimb ceea ce altii cred(daca acel lucru este gresit)!

| Kabuto79 explică (pentru LauraSauLura):

Putini si uniti big grin adevarat. daca nu era crestinismul si dumnezeul lor satanismul nu era asa. gandeste-te la asta

| 085776 a răspuns:

1. Sunt un satanist spiritual.
2. Chiar sunt informata in ceea ce practic( daca fac asta zilnic) si o fac tot timpul pentru a continua sa avansez.
3.Am ales-o findca asa am vrut! Chiar daca familia mea este o familie de crestini, mie una nu imi pasa. Si nici inainte sa ma dedic Lui Satan nu era o crestina buna. Crezand in Satan e... diferit.
P.s: Sunt foarte multi doar ca le e frica de faptul ca vor fi discriminati de xini.
Hail Satan! happy

| VBC7 a răspuns:

Sa-l *** în gura pe Satan al tau

| Ioana666lore a răspuns:

Satanist spiritual...

| Boomkin1337 a răspuns:

Sunt satanist LaVeyan. Nu cred in Satan, nu ucid nou-nascuti, nu merg noaptea in cimitir si nu ranesc pe nimeni. Satanismul modern se bazeaza pe principiul individualitatii. Citeste cele 11 porunci satanice si vei vedea ca ai respectat multe dintre ele fara sa stii. Satanistii moderni(LaVeyani) nu il slujesc pe Satan.

| blackwitchcraft a răspuns:

Mi-e rusine cu voi.

| Gabi1359 a răspuns:

Depinde ce fel de satanist.
Gen eu sunt un satanist spiritual (gentil, ss).
Aceasta religie este foarte reala si chiar am experimentat cateva chesti pananormale.
Daca vrei sa afli mai multe: http://bucurialuisatan.com

| Cosmin_Banu_1997 a răspuns:

Si...cum e in clasa a 6-a?

| Aly_Yo_2000 a răspuns:

Eu sun satanist
Sunt satanist spiritual
Sunt destul de imformat despre religia mea
Si sunt satanist fiindca de mic copil am avut o pasiune pentru paranorlal si intuneric si plus ca nazarelianul este un inamic al nostru deci...
Hail satan

| Neagră_Flacăra_1981 a răspuns:

Hail Satan!

| silviueugen1 a răspuns:

Eu dar inca nu mi-am facut intierea

| ALEXANDRASIXx a răspuns:

Retro satana! Cred ca uni dintre oameni le este lene sa mai crada in Dumnezeu si Iisus.Sa nu uitam ca satana acea a aparut din ura, tristete, dezamagire etc ..Deci practic eu sunt crestina. Dc fara morale crestine? Iti e frica de adevar sau de Dumnezun? Macar esti constient ce este un IAD? O noapte placuta tuturor pa.