"If you talk to God, you are praying. If God talks to you, you have schizophrenia."
Mi-a spus sa ii iau locul invechitei FacktheSystem
Dumnezeu mia vb
Cum,in ce mod?
In vis mi-a zis ca nimeni nu a inteles mesajul lui si cam il deranjeaza
Si,ce ai de gand sa faci, ce hotarare ai luat?
Sa fac o noua secta
Sunt destule.
Dar asta e originala alea is false daca asa vrea dumnezeu
Pai da-mi mai multe detalii.
In primul rand dumnezeu nu vrea sa mergi la biserica i se pare o porcarie in inima fiecaruia e o biserica / isus mi-a spus ca biserica din noul testament era un simbol nu o cladire
Biserica este formata din pietre vii.
Si inca ceva cu toti suntem dumnezei
Da,suntem fii de Dumnezeu, deci niste Dumnezei mai mici.
Mi-a zis ca biblia nu e reala crezi ca minte?
Aici cel care minte nu este altcineva decat tu!
Daca ajungi in iad treaba ta
Isi reamintesc ca unui pacatos ea vb ultima oara lui pavel
Eu stiu ca Dumnezeu poate sa vorbeasca,dar trebuie sa trecem totul prin filtrul Evangheliei, si daca nu este in conformitate cu ea, nu este de la Dumnezeu.
Tu ai vazut vreodata un inger?
Am visat un inger.Era din lumina.
Si a vb cu tine
Ai fost la bise
In ziua aceea am citit din Biblie la Isaia,,Serafimii stăteau deasupra Lui, şi fiecare avea şase aripi: cu două îşi acopereau faţa, cu două îşi acopereau picioarele, şi cu două zburau. Strigau unul la altul şi ziceau: „Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul oştirilor! Tot pământul este plin de mărirea Lui!" Şi se zguduiau uşorii uşii de glasul care răsuna, şi Casa s-a umplut de fum. Atunci am zis: „Vai de mine! Sunt pierdut, căci sunt un om cu buze necurate, locuiesc în mijlocul unui popor tot cu buze necurate, şi am văzut cu ochii mei pe Împăratul, Domnul oştirilor!" Si in rugaciunea mea am spus Domnului:,,Doamne dar vreau sa vad si eu un inger.,,Si noaptea am visat cum fulgera si cerul era plin de slava si puterea lui Dumnezeu, apoi un inger a venit si a intrat prin geam, a venit pana chiar langa patul meu.Eram uimita de frumusetea Lui, dar totodata parca eram atat de mica, era plin de putere.M-am trezit din vis.Era atat de real.
Ce ai fumat inainte sa iti vorbeasca d-zeu? ) Zi-mi si mie reteta ca mie nici cand sunt beata moarta nu imi vorbeste, cred ca e suparat pe mine.
Nu ști cât am așteptat eu să-mi facă cineva
Și de unde știi ca ți-a vorbit God? Poate era moș crăciun.
Dacă te mai deranjează careva spune-mi că-i scobor eu din ceruri.
Normal,Dumnezeu pe oricine iartă. Chiar cât de parte constă păcatul. Trebuie doar să ai încredere în el, și să-i vorbești și tu. Desigur, prin rugăciuni.
Tea banat? nu te va ierta esti deja in iad nici dracu nu te scoate de acolo las ca venim si noi la tine
Nu m-au banat, cineva s-a gândit să-mi mai facă un cont, poate îmi dă și parola în caz de mă suspendă adminii să am o rezervă.
Oricum FucktheSystem2 sună nașpa, eu l-aș fi făcut FucktheSistem. și așa lumea nu știe că system se scrie de fapt cu y.
Ma bucur ma duc sa continui conversatia cu dumnezeu
Chiar e creștin cel care a făcut dublurile, l-am prins tocmai când și-a schimbat numele
Oricum nu i-a dat lumea ignor, i-au dat administratorii suspendare și acum a revenit, oricum nu mă supăr, e amuzant.
Acum te mai si injura . Nu-i correct, vreau si eu unul =[.
Mi-a spus sa ii iau locul depasitei FacktheSystem.
Dumnezeu stie sa ierte pe toata lumea.El te va ierta, dar cu conditia ca si tu in aceasta viata sa stii sa ierti.
Vad ca esti nou/a pe acest site, si presupun ca te plictisesti dureros de tare, dar daca tot vrei sa pui intrebari "din plictiseala" macar gaseste alte subiecte, nu Dumnezeu.
Sa stii ca si eu am vb cu dumnezeu mi-a zis asa daca te violez parinti tai sunt obligati sami te dea vezi sadoma si gomora gasesti acolo versetele
Dumnezeu iarta orice si pe oricine daca persoana respectiva isi cere iertare in fata Lui, adica la spovedanie. Dar trebuie sa mai treci si prin casa Domnului din cand in cand(duminica, vinerea).
costinvlad490 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: