Greșești era un studio de film al CIA sau al FBI sau al Pentagonului, sau al unei alte structuri militare.
Evident că nu aveau pe atunci tehnologiile necesare pentru a ajunge pe Lună.
Ce nai...voi chiar sunteti normali? nu am putut sa ducem oameni pe luna de atunci? nu am ajuns nici atunci pe luna? poate e o conspiratie si nu exista nici luna, e desenata ca sa ne faca sa credem ca exista un univers, dar de fapt e o cupola. dar hai. poate sunt rau si sa explic:
stii ca luna se departeaza de pamant cam cu 1, 4 cm pe an. felul cum poate fi masurat acest lucru, este doar prin proiectarea unui laser de la un observator pe niste oglinzi montate pe luna de astronauti, si nici macar de primii, au fost zeci ce au ajuns acolo, imaginile cu masina, cu ei jucand golf, nu sunt din prima misiune, sunt din celelate misiuni, si ghici ce, au adus in total o gramada de monstre care pot fi vazute in muzeele stiintifice din lume. cum sa zici ca nu am ajuns acolo?
primitivi? au reusit sa trimita oameni pe luna cu ajutorul unui calculator care e mai slab ca un telefon mobil de ani, motivul pentru care nu trimit si nu au mai trimis din anii 70 e ca nu aveau ce face acolo, e roca si praf, ai idee cam cat au costat misiunile? fiind 17 in total? miliarde de dolari fiecare. si atunci america nu era in recesiune, si era si in concurenta cu rusia cine ajung primii. de ce crezi ca rusii nu au mai trimis si ei dupa ce au ajuns americanii? ca au zis, ca am pierdut, nu falimentam tara pentru a merge si noi. sunt planuri pentru stabilirea unei baze permanente in viitor, asta deoarece am putea trimite mult mai usor de acolo rachete spre marte, dar pana atunci nu se mai oboseste nimeni sa ajunga pe luna.
Din nou? deja devine ridicol sa jur. stiti ca dupa misiunea din 69 au fost inca 5 aselenizari? ultima fiind in 1974. Ma intreb daca si celalalte misiuni au fost filmate intr-un studio? Doar au fost 10 misiuni inainte de prima aselenizare. dar 'evident' astia cu conspiratiile le stiu mai bine iaaa uite cum flutura steagu, clar, e trucaj... dapoi stelele undeo fi, etc etc etc le'am auzit de 100 de ori :p
Steagul avea o bara de susținere orizontala, care se mișcă. In vid e 100 % posibil sa fluture. S-au făcut și experimente.
Stelele nu se vad din cauza sensibilității slabe a camerei video. Chiar eu am încercat sa fotografiez și sa filmez cu o camera video stelele și nu se vedeau, deși puteau fi văzute cu ochiul liber foarte clar.
Da le stiu deja . dar jur, au cateva dovezi atat de ciudate ca'ti vine sa mori de ras, ca alea cu steagu & stelele invizibile. sau pozele cu umbre non paralele, temp lunii de 100c, tehnologia primitiva, ca nici macar rusii care era un gigant hightech la vremea aia nu putea face asa ceva (fals ca rusii au trimis un rover pe luna in 1970 parca), samd nu intru in detalii ca si tu le stii. btw poti face poze la stele doar cu camere cu timp lung de expunere
CE ai alege? Sa trimiti oameni in spatiu cu riscul de a murii(au fost incercari de a ajunge pe luna dar navele au explodat pana sa ajunga in spatiu unele din cauza neglijentei oamenilor... sau sa trimiti inventii de care te doare in c*r daca patesc ceva ca trimiti alta? Tu crezi ca aia trimit oameni pe luna asa de placere sau ca sa va demonstreze voua ca pot? Nu e ca si cand te-ai duce cu cateva milioane pana in Franta si inapoi.
SI cum dracu' poti sa spui ca eram primitivi atunci? Ai fost tu acolo sa vezi ce tehnologie era?
Si ce dracu' aveti toti cu USA? De Rusia de ce nu spui nimic?
Vezi ca ai mai multe raspunsuri aici http://www.unsolvedmysteries.eu/ au o rubrica cu teorille consirationiste
Au pasit 12 oameni pe luna, nu 2.De Armstrong si Aldrin au auzit toti deoarece ei au fost primii, dar au mai fost si altii. Avem tehnologie pentru colonizarea planetei Marte, deci nu se pune problema ca aselenizarea sa fie falsa.Mai exista fanatici care continua sa creada ca Pamantul e plat, ca Pamantul este centrul Universului etc.
In plus, o calatorie pe Luna nu este necesara, deoarece inseamna un consum urias de bani, iar calatoria nu ar fi decat o „excursie".In viitor, o baza pe Luna ar fi necesara, deoarece s-ar putea lansa mult mai usor nave spatiale de pe Luna spre Marte, si ar insemna un consum mai mic de combustibil, implicit de bani.
anonim_4396 întreabă: