Am vazut episoade de astea e mult de discutat pe tema asta elecromagnetismul poate provoca halucinati/obiecte care plutesc / creierul poate si el sa aiba halucinati / e un mister inca in vitor se va gasi un raspuns deci eu nu cred in fantome / dar stinta e mereu upgarada la vremuri noi
Nu ai auzit de mass media si ce face ea pentru bani? cati bani crezi ca incaseaza din rating? iti spun eu, mai multi decat iti vei inchipuii vreodata
WaW, ma mai uit si eu la emisiunea asta cateodata, cand nu pot adormi...
Tot ce este acolo sunt reconstituiri ale povestilor acelor oameni, nu trebuie sa-mi explic ce vad acolo, decat, ca fiind niste trucuri, iar la cate episoade are acea emisiune... America e plina de fantome si de draci.
Pe
http://www.youtube.com/watch... poți vedea și alte prostii, iar la canalul de televiziune Discovery două treimi sunt prostii, iar cea ce m-ai pus tu să văd, sunt niște filme artistice scurte, făcute după declarațiile unor oameni, care mințeau.
Ma gandesc daca sa-ti explic ca probabil ala care a vazut asta a fumat ceva inainte si dupa a spus povestea dupa care a fost REGIZAT episodul.
...Eh, lasa, poate-ti dai seama si singur.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: