| ForJesus a întrebat:

Astăzi mă gândeam la oamenii FRICOŞI din jurul MEU !
Culmea .oamenilor le este frica de multe lucruri;in primul rand de oamenii din jur,apoi le e frica de lucrurile ce se intampla in jur;le este fric...a de ploaie,de vant,de crize,de sefii lor ,de politie,de hotii,de dusmsnii,bietul om ,traieste sub teroarea fricii in fiecare zi.
E trist dar foarte adevarat …nu mai au oamenii FRICA de o singura FRICA si anume de Dumnezeu.
Un crestin matur are o FRICA sfanta (sa nu pacatuieasca )de Dumnezeu,crestinul nu ar mai trebui sa poarte FRICA de alte lucruri trecatoare!
.Domnul este permanent si ne vede fiecare pas pe care-l facem,El ne urmareste pas la pas,toata umblarea noastra e inregistrata,intr-o zi vom vedea in direct trairea noastra si va trebui sa dam socoteala de toata umblarea noastra.
Oare ce vom spune atunci…?
Nu vom mai putea sa spunem nimic atunci… Stiti de ce?…!vom privi numai înregistrarea vieți(a umblari)noastre.
Unele persoane vor MUTII altele vor ZAMBI ! Eu sunt al Domnului si nu ma tem de nici un om caci ce mi-ar putea face oamenii?Am FRICA sfanta numai de El.
Eu voi fi plin de bucurie :" Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuință. (2Tim.1:7)".

Tie de ce anume ți-e frica?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De ce sa am frica de Dumnezeu daca sunt om bun si nu fac rau nimanui? Eu sunt fericit si plin de optimism ca sa-mi mearga bine in viata.

| Polaris a răspuns:

"…nu mai au oamenii FRICA de o singura FRICA si anume de Dumnezeu."
Tocmai ai afirmat că Dumnezeu = Frică. Sunt de-acord, mânca-ț-aș crucea.
(Apropo, frică de o frică? This is called phobophobia, Mr. Fo` G.)

| EmaS a răspuns:

Frica de Domnul este urârea răului; trufia şi mândria, purtarea rea şi gura mincinoasă, iată ce urăsc eu.

| Coconutz a răspuns:

Iti dai seama.
Sa iti fie frica ca o sa dea o masina peste tine, sau ca politistul care tea prins la volan va gasi ceva neinregula si te va amenda, frica ca seful tau te va concedia din cauza surplusului de angajati si etc este penibil.
Dar mai bine sa iti fie frica de un Dumnezeu pe care nu l-ai vazut niciodata.
Mai bine sa iti fie frica de ce e dupa colt decat de serpii din fata ta.

| ramona30 a răspuns:

Asta seara ce raportezi? Cate persoane ai convertit azi la lins de icoane?

| Anapoda a răspuns:

Eu am la fel ca tine o teama sfanta, un respect adanc pentru unicul Dumnezeu. Chiar nu stiu cum vorbesc unii atat de usor cu privire la Dumnezeu, e oribil. Cine suntem noi sa il hulim pe El? Cum putem avea atata tupeu in fata sfinteniei Lui? Fie ca Dumnezeu sa cerceteze multe persoane prin postarile tale.

| ateu123 a răspuns:

Basme tu vorbesti de frica cand voi amenintati pe altii de iad si focul etern? daca spun dumnezeu nu exista mi se spune da nu ti-e frica. desi vezi amicul tau imaginar intruchipeaza frica asa ca mai termina cu iubirea lui de ce lasa sa moara atatia oameni de foame,boli,apropo tot el creaza virusii,microbii,puricii, paduchii, viermii din iubire pentru noi

| Inferno a răspuns:

De oameni prosti si de totrturile la care poti fi supus. Probabil ca tu nu ai probleme cu astfel de oamen si din cauza asta afirmi ca nu iti este frica de ei.
Sa te vad cand ai un cutit la gat ce mai spui.

| FucktheSystem a răspuns:

Îmi e frică de insectele care înțeapă ( cu excepția țânțarilor), de boli și de răni e lângă ochi. În rest nu îmi e frică de chestiile care le-ai spus tu inclusiv de Dumnezeu.

| Laura46 a răspuns:

De ceea ce voi vedea dincolo. chiar mi-e teama

Răspuns utilizator avertizat
| IMC90 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Pijamale, buhuhuhu laughing

| Kosuchin a răspuns:

Priveste asta :
http://www.youtube.com/watch?v=m12mZiiaWuw
Think about it ^_^.

| cristi202 a răspuns:

Mi-e frica de mine insumi. Ca nu cumva sa ma departez vreodata de Cel ce m-a scapat cu dragostea Lui din imparatia fricii (si, oh, cit de usor se poate intimpla asta!). Caci atunci teama, ingrijorarea, anxietatea, si multe alte lucruri rele, vor veni la mine, si imi vor rapi bucuria de a trai.

| aliceinchains a răspuns:

Mi-e frică de păianjeni, gândaci, chestii de genul, nu le suport. De dzău nu mi-e frică, e inexistent.
Later edit: îmi place modul tău de a pune diacriticile cu sapa.

| TheAvenger a răspuns:

Pot sa zic ca pe mine nu ma prea sperie chestiile marunte.am vazut prea multe ca sa ma mai sperie cevalaughing

| FucktheSystem a răspuns (pentru IMC90):

Ah, am uitat să zic și de ele.