Nu mai spune prostii, noi nu suntem pagani, nu avem un zeu sau zei, Noi avem Dumnezeu care e cu totul altceva, nu mai asemana asta cu zeii pagani de pe vremuri.
Iar in ce priveste homosexualii, tie ti se pare normal ce fac ei, crezi ca este bine? dar chiar si asa, nu ar trebui sa-i judecam, unii crestiini nu fac asta, te rog sa nu bagi toti cretinii in aceeas oala.
Sunt mai multe dovezi pe pamant ca au existat extraterestrii pe pamant decat existenta lui Dumnezeu.Ridicati ochii din pamant odata si vedeti lumea in care traim.Ce ai tu cu homosexualii? vin si te violeaza? sau ce ai impotriva lor? nu deranjeaza pe nimeni nu e problema ta daca asta e normal sau nu.
alta porcarie si mai mare, lasa mergi si bea si petrece ca si asa mori pana la urma.
De fapt religia este o inventie strict facuta de om, pentru a obtine putere, control si bani.Numa rau aduce pe pamant religia saracie, razboaie, ura au fost si crima sa nu uitam cruciadele unde oamenii care nu credeau cu forta intr-un personaj fictiv erau omoriti cu bestialitate.
Deci tu crezi in Dumnezeu si refuzi sa crezi ca nu esti singur in univers... unde e logica? Vezi primul episod din Ancient aliens...este un documentar unde apar dovezi ca ei au existat, piramidele, aeropoarte cu sute de ani I.H facute in desert.Multe chestii dezbatute. Dupa ce vezi macar u n episod (se gaseste pe youtube) poti sa imi mai raspunzi, deocamndata nu ai ce sa-mi raspunzi.
Inceteaza.
Sfantul Ioan Gura de Aur demascat si a combatut homosexualitatea. Este o sodomie, o spurcaciune.
Sa nu mai vorbim de problemele mintale pe care le reprezinta persoanele care sunt atrase de acelasi sex.
Daca Sodoma si Gomora au fost distruse de urgia Domnului, crezi oare ca pedeapsa sodomitilor va fi mai usoara? NU.
De-aceea, sa ne intoarcem la Dumnezeu si sa dobandim harul Domnului Iisus Hristos, pentru a castiga un coltisor de Rai.
Vai si amar de toti sodomitii care mor nepocaiti, farra credinta, ci toata viata au trait in spurcaciune.
"spurcaciune";"probleme mintale"
Cat de cretin poti sa fii, ca sa vorbesti asa la adresa unor oameni despre care nu ai nici cel mai mic habar...
De unde stii tu ca ei nu s'au nascut asa? Ii cunosti tu personal? Ai vorbit macar cu un homosexual sa vezi ce fel de persoana este? Ca tot erai tu cu stiinta...s-a dovedit stiintific ca homosexualitatea este ceva genetic(sa nu cumva sa negi asta pentru ca WHO THE FUK ARE U ANYWAY?).
Intelege ca, pe lumea asta exista 3 tipuri de barbati, unii carora le place vaginul(marea parte), dar care nu s'au gandit niciodata sa intretina o relatie sexuala cu un barbat; mai sunt unii care ...incercand sa isi faca relatii cu anumite femei, si'au dat seama ca nu sunt atrase de ele; altii care prefera si una si alta.DAR N'O SA VEZI VREODATA UN BARBAT CARUIA II PLAC FEMEILE, SA SE SCHIMBE ASA DUPA CUM BATE VANTUL.
DAR DE UNDE STII TU MA? CINE ESTI TU? AI STUDIAT TU PSIHICUL LOR? De ce va credeti atotstiutori ma? Nu mai fiti asa va rog eu...n'ai idee ce parere imi creez eu despre tine cand vad cum vorbesti despre niste oameni(OAMENI! NU SPURCACIUNI), doar pentru ca tu crezi ca stii cum sunt ei cu adevarat si de ce sunt asa.Nici nu vreau sa'mi imaginez cum te'ai fii simtit in pielea unui homosexual, toti crestinii fiind impotriva ta si condamnadu'te chiar la moarte... Pune'te si tu putin in pielea lor
Din afrimatiile homosexualilor, ei pur si simplu nu sunt atrasi de femei... unde este vina lor? Daca dumnezeu' vostru i'a creat asa, care este vina lor? Explica'mi!
Ce legatura au problemele mintale cu homosexualitatea?
Scuza-ma ca ma bag, dar trebuie. Nu vad legatura.
De ce crezi ca cineva diferit e nebun? De ce sa crezi asta? Pentru ei si noi suntem un alt gen, suntem diferiti doar pentru ca suntem heterosexuali.
Si atat.
Orice e in minoritate inseamna nebun, rau si pacatos?
Daca noi eram in minoritate, eram considerati nebuni automat de catre majoritatea reprezentata de ei.
Interesant ca spui asta in vremea in care pana si omuletul ala cu ochii lungi detinut de americani s-a demonstrat a fi de origine terestra. Baga Google, bro!
Http://martzian.wordpress.com/2009/09/29/incestul-nu-este-biblic/
Omule cine esti tu sa judeci? te dai credincios dar religia spune clar sa nu judeci, poti sa-ti dai cu biblia in cap cretinule! Explica-mi si mie cu ce te deranjeaza pe tine homosexualii, cu ce iti pericliteaza tie viata? In afara de faptul ca stii tu ca nu e corect cu ce altceva te mai atatca?
Nu am zis nimic de omuletul ala cu ochii lungi,eu am zis de piramide, de temple din BOlivia, Peru, munti retezati la jumate si aeroporturi construite, machete cu avioane moderne ce dateaza de 5000 de ani.Ei au o justificare clara pentru constructia piramidelor cu ce poti ataca asta?
Deci sa intelegem ca era normal sa-ti freci mama, pe Dumnezeu nu-l deranja iar exact dupa ce s-a produs acel incest biblic s-a interzis...cam e cusuta cu ata alba.Religia se vede ca este facuita strict de om pentru ca are lacune, prea multe.
NHu, nu vorbeam de minoritati.
Daca e s-o luam la nivel global, vom putea evedea ca acestia nu sunt chiar minoritati.
Dar nu vreau sa par a-i judeca, dar imi displac mentalitatile lor.
Dar, daca ar fi sa vorbim in particular, noi oamenii categoric i-am trata pe aceste persoane care simt o atractie fata de cealalta de acelasi sex, cu un oarecare dispret. NU STIU CUM E STAREA, dar un om normal, simte CEVA pentru aceste persoane. NU stiu exact ce, dar in orice caz, ''iti strica echilibrul''. Deagaba LiZa, suntem oameni. Intre cei care se considera normali, si cei care sunt mai intr-un fel, exista o ''bariera'', prapastie.
In ceea ce ma priveste, recunosc. Imi displac aceste persoane.NU STIU DE CE. SIMT ''CEVA''.
Imi cer scuze.
Radu, probabil ca stii sa citesti. Asa vei intelege.