Sincer dupa parerea mea nu e bine sa zicem cat dam cuiva ci aceasta trebuie sa nu se stie nici macar ca a dat
parerea mea
Le-a mai rămas un rest de la crucea de aur de două tone, doar nu crezi că au nevoie de tot mărunțișul, nu?
Bill Gates planuieste sa doneze 60 de miliarde de dolari pentru diferite cauze. El nu este fan al fiintei supreme.
Oricum orice dovezi ti-as aduce de existenta a lui Dumnezeu tot nu vei crede...asa ca nu imi bat capul sa iti comentez la raspunsul tau. oricum nu ai intelege esti prea indoctrinata de elita masonica.si-au indeplinit perfect scopul cu tine. ti-ai pierdut credinta si implicit comuniunea cu Iisus Hristos, Cel care iti aducea mantuirea...
Ești fumat? Ai tras pe nas? Ți-ai băgat în vene?
Aici nu era vorba de existența unui zeu, masoni și ce altceva mai visezi tu pe acolo ci de biserică.
Are legatura, tu ai spus de "maruntis" dar biserica ortodoxa nu are ca scop profit.dac incepeam discutia iar ajungeam la "religia e facuta sa controleze mase"...eu iar iti spuneam ce e credinta adevarata, apoi tu spuneai ca sunt indoctrinat iar mai apoi eu iti spuneam ca esti pacalita de masonerie. ce ti-am spus eu era rezumatul.acolo ajungeam daca comentam la raspunsul tau. discutiile cu cei ca tine sunt fara rost.esti inradacinata in ateism.
Da, BOR n-are nevoie de profit, de asta popa nu face slujbe gratis și BOR are avere de 3 miliarde de euro din care mai aruncă și un rest ălora în nevoie după ce preafericitul și-a făcut hotel de 5 stele.
Deci intelege odata pentru totdeanuna.cand zic biserica nu zic BOR, biserica=totlitatea credinciosilor. este adevarat ce spui.rar mai gasesti cate un preot cu har care chiar merita sa fie preot.dar mai sunt si preoti care nu merita.dar doctrina ortodoxa este cea corecta. pentru a fi crestin trebuie in primul rand sa crezi in Iisus Hristos.
Te ve convinge dar sper sa nu fie prea tarziu pentru mantuirea ta.
Cum explici faptul ca lacrimile de mir care izvorasc din icoane dupa ce au fost analizate s-a dovedit ca erau umane?
Pzh2000 întreabă dacă masoneria induce ateismul. Nimic mai fals. Ateismul este o atitudine de bun simţ. De exemplu existenţa Zânei Măseluţă. Suntem, cred, toţi atei faţă de religia acestei Zâne. Atâta doar că unii nu sunt în stare să fie "destul de atei" faţă de câte o religie. Rămân ancoraţi întruna din superstiţii. De asta profită structurile de tipul Bisericii ce obţin o grămadă de fonduri pe naivitatea credincioşilor şi abuzul statului (ce ia bani prin impozite pentru a-i dărui Bisericii).