"Ateii cum se vad ...organisme biologice evoluate?"
adică ăștia sunt ceva constructiv, diferit de tine
Cand se duc la gradina zoologica si viziteaza primatele, practic se uita in oglinda !
Mulțumesc pentru partida de ras. De mult nu am mai ras cu lacrimi.
Ateismul nu are legatura cu evolutia, si biserica catolica crede in evolutie, big bang, desi cum se vad catolici?
Acum o oră | Celcestietot a răspuns:
Cand se duc la gradina zoologica si viziteaza primatele, practic se uita in oglinda rolling on the floor!
ce e de ras la primate?
M-a bufnit involuntar. Dar mi-a prins bine. Chiar este sanatos a rade. Numai ca nu poți sa îți provoci singur rasul. Cu plânsul este mai ușor.
Adica tu razi de semeni tai, fain crestino, asa sunteti voi de fapt, jucati teatru mai mult, atei sunt semeni tai de care tu razi, iisus a ras de alti care nu era de religia lui, pai nu, ai dovedit ca nu esti crestina decat cu numele ca si toti de pe TPU, cu numele atat
Isus a luat biciul la ei. Eu am fost mai blândă. Si daca tu poți opri rasul atunci când îți vine, spune-mi si mie rețetă.
«Să-l iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi»" (Mat. 22:34-39).
Aţi auzit că s-a zis: «Să-l iubeşti pe aproapele tău şi să-l urăşti pe duşmanul tău». Dar eu vă spun: Continuaţi să-i iubiţi pe duşmanii voştri şi să vă rugaţi pentru cei care vă persecută, ca să vă dovediţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri" (Mat. 5:43-45).
21 Dacă dușmanului tău* îi este foame, dă-i să mănânce pâine,
dacă îi este sete, dă-i să bea apă,
5 Dacă vezi că măgarul cuiva care te urăște a căzut sub povara lui, să nu pleci nepăsător. Să-l ajuți să elibereze animalul.a
Eu ma vad ca o simpla forma de xistenta a mteriei si nimic mai mult. Cine vrea sa creada ca e rodul muncii unui personaj de poveste, (a carui putere si bunatate nelimitata se vede la tot pasul, cand vezi milioanele de bolnavi din spitale pe care divinitatea cu toata puterea si iubirea de care dispune nu e capabila sa ii ajute cu nimic) e liber sa o faca ca poate asa se simte mai bine, mai superior si chiar nemuritor, cu pretioasa nemurire garantata de personajul de poveste care nu mai poate de dorul nostru, care are foarte mare nevoie de noi si care ne va asigura o viata vesnica deosebit de frumoasa, buna si interesanta. Eu cred ca in viata vesnica pe care o voi primi daca voi adopta o atitudine mai favorabila personajului de poveste, voi trai vesnic si voi desfasura foarte multe activitati de care nu ma voi plictisi. Voi da cu sapa, voi zbura prin univers, voi conduce tractorul, voi citi biblia ca daca tot voi avea timp nelimitat, una din preocuparile mele de baza va fi citirea bibliei de unde izvoraste intelepciunea si adevarul si nici ca ma voi satura facand acest lucru, luand in calcul valoarea deosebita a povestii in cauza. Si timpul fiind infinit, normal ca voi desfasura o infinitate de activitati cum e si firesc. Poate ca voi avea parte si de putina iubire sau nu... ca nu e potrivit sa ma gandesc la asa ceva, dar totusi...mm, da ramane de vazut si ard de nerabdare sa iau cunostinta cu viata vesnica pe care minunatul creator o pregateste cu atata rabdare si eficienta.
Acum 9 ore | Celcestietot a răspuns:
Dumnezeu cel al Bibliei Exista, RAY si te asteapta cu bratele deschise.
ala interpretat doar de crestini in 6000 de religi
Nu imi bat capul cu mincinosi care scot versetele din context si care adauga de la ei...
Nu se uita in oglinda. Se duc in vizita la bunicii lor
Si ai vazut cat de diabolici sunt ateii? Isi tin rudele in captivitate in loc sa lupte pentru libertatea lor ! Ei bine, ce pretentii sa avem de la niste necredinciosi care ne trimit la ospiciu pe noi credinciosii
? Esti ateu, ai un bunic care nu mai are nimeni puterea sa aiba grija de el? Nicio problema, gradina zoologica este cea mai buna solutie... AZILUL Darwinesc
.
Evident, ca ei nu sunt impiedicati de lumea care crede in cacaturi gen "creatie, nu evolutie" si nu sunt opriti de oameni din a face ceva "pentru ca vede dumnezeu si e pacat"