| Steregoi a întrebat:

Ateii prefera teoria evolutionista fara sa aiba dovezi in sprijinul acestei teorii. Acestia isi ascund aceasta preferinta in spatele unor pretinse dovezi stiintifice. Acestia incearca sa amestece credinta in Dumnezeu cu aceasta teorie care este in contradictie cu cele scrise in cartea biblica Facerea. Acestia prefera aceasta teorie pentru ca le place mai mult pacatul decat sa asculte de Dumnezeu. Acestia sunt maniosi contra Lui Dumnezeu care nu se lasa batjocorit. Ceea ce seamana omul aceea culege. Ce puteti spune?

28 răspunsuri:
| Octavian199 a răspuns:

Sunt mai ceva ca biblia.

| RAY a răspuns:

Omule tu tot nu intelegi ca ateismul nu are legatura cu evolutia? atat de limitat mintal esti

| RAY a răspuns (pentru Octavian199):

Asta nu stie ca biserica catolica accepta evolutia cica atei sunt cu evolutia laughing laughing sectancti aparuti prin erezie ce sa le ceri

| Steregoi explică (pentru RAY):

Stiam. Catolici atei.

| Steregoi explică (pentru RAY):

Atunci de ce sustii teoria evolutiei?

| Octavian199 a răspuns (pentru Steregoi):

Catolici atei?

Sa o lum asa.Mormolocul are coada, broasca nu. Omida evolueaza in fluture, embrionul omenesc in copil, copilul se face adult, etc.

| TristanTzara a răspuns:

Hai să zicem că nu există dovezi pentru evoluție (deși nu e așa), întrebarea e: Ce dovezi ai tu că biblia e adevărată și nu o fabulă?

| TristanTzara a răspuns:

De asemenea de unde ști că interpretarea ta a bibliei e cea corecă? Ca să poți spune că ceva e contrar a ce e scris în ea.

| Steregoi explică (pentru TristanTzara):

Din Biblie.

Am dovezi. Pune intrebarea si iti dovedesc.

| Steregoi explică (pentru Octavian199):

Aia nu e evolutie ci dezvoltare.

Catolici cu numele si atei cu gandul.

Asa credeti voi?

| TristanTzara a răspuns (pentru Steregoi):

Păi da, dacă ai dovezi, care sunt dovezile? Unde pot găsi și eu dovezile astea?

| chuckmanson a răspuns:

Teoria evoluției este una dintre teoriile științifice cu cele mai multe dovezi. Nu există niciun om cu puține cunoștiințe despre biologie care să nu accepte teoria evoluționistă. Este un fenomen fundamental în biologie și una dintre cele mai de bază proprietăți ale oricărui organism viu, indiferent de regn, încrengătură, specie, gen, clasă, ordin, familie. Nimeni nu poate nega faptul că organismele vii se adaptează la mediul înconjurător, schimbându-și caracteristicile fizice și comportamentul. Teoria lui Darwin a fost una bazată pe fapte științifice și legăturile dintre ele. Între timp a fost confirmată cu un secol și jumătate de dovezi științifice. Toate fosilele găsite, au susținut realitatea evoluției. Evoluția funcționează prin ereditate, variație genetică, mutații genetice, selecție naturală, speciație, hibrizare, recombinare genetică, drift genetic, flux genetic, populație genetică etc.
Teoria evoluției este verificată de omologie, embriologie, genetică, fosile, organe vestigiale, mutații genetice, paleontologie, biologie moleculară, geologie, meteorologie, botanică, zoologie, antropologie, anatomie și fiziologie, medicină, biogeografie. Toate aceste ramuri ale științei confirmă evoluția. Să negi evoluționismul înseamnă să negi știința și să fii completamente irațional. Evoluția e un fapt complet acceptat de întreaga comunitate științifică și de către orice persoană cu un dram cât de mic de inteligență. Evoluția este un fapt pe care ori îl accepți drept realitate, ori trăiești într-o fantezie!
Și tu clar trăiești într-o fantezie a religiei!
Și serios vorbind, sunt ateu, să spui că eu îl urăsc pe Dumnezeu sau sunt furios pe el e ca și cum un copil de 3 ani i-ar spune unuia de 16 ani că îi urăște pe Moș Crăciun și Iepurașul de paște!

| Steregoi explică (pentru chuckmanson):

1 Corinteni 1:18-25:"18. Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.
19. Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".
20. Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?
21. Căci de vreme ce întru înţelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înţelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu să mântuiască pe cei ce cred prin nebunia propovăduirii.
22. Fiindcă şi iudeii cer semne, iar elinii caută înţelepciune,
23. Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.
24. Dar pentru cei chemaţi, şi iudei şi elini: pe Hristos, puterea lui Dumnezeu şi înţelepciunea lui Dumnezeu.
25. Pentru că fapta lui Dumnezeu, socotită de către oameni nebunie, este mai înţeleaptă decât înţelepciunea lor şi ceea ce se pare ca slăbiciune a lui Dumnezeu, mai puternică decât tăria oamenilor."

Un om irational nu va vedea dovezile. Animalul recunoaste doar ceea ce vede. Ateii sunt ca animalele.

Da.

| chuckmanson a răspuns (pentru Steregoi):

Nu o să mă mai obosesc să dezbat cu tine, pentru că tu clar ești prea îndoctrtinat să putem vorbi rațional și trăiești într-o fantezie. Sfatul meu e să începi să pui mana pe o carte(care nu este Biblia)!
Dar ce să mai zic, tu oricum crezi în lei erbivori, deci ce să mai zic!

| RAY a răspuns (pentru Steregoi):

Catolici atei. laughing laughing tu esti un bufon

Leii ierbivori au existat. Gura lor semana oarecum cu gura de taur fara acei canini proeminenti. Macesul nu avea spini.

Abia aștept să îmi arăți dovada, dacă tot zici că eu cred în evoluție fără dovezi!

Pisicul mananca fire de iarba. Pot spune ca desi nu am gasit imagini cu lei fara canini lungi este posibil ca ei au avut stomac de taur. Si lupul la fel. In cel mai rau caz carnivorele mancau cadavre. In Geneza se vorbeste despre animale salbatice si domestice. Probabil cele salbatice erau carnivore. Este posibil ca leul ierbivor din Isaia este simbolic.

Despre ce vorbești fratele meu acolo? Despre știință? Nu, tu te iei după o carte antică de mitologie și basme primitive și ignori știința adevărată din zilele noastre.

Exagerezi cu stiinta limitata a omului.

Și tu exagerezi cu știința și mai limitată a unor oameni de acum de acum 3000-2000 de ani.

| Steregoi explică:

Minti.