anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ateii zic ca nu exista Dumnezeu.
Crestinii zic ca exista Dumnezeu.
Deci 50-50%.
De unde nu stiti ca exista jumatate de Dumnezeu? Jumate de cap, o mana, un picior... un ou.

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu este un Dumnezeu omnipotent, omniprezent, omnistient.

| hate1t4ll a răspuns:

Legendary a.k.a 14 ani a.k.a Cpt. Obvious.
Din ce in ce mai amuzant TPU.

| Shaoran a răspuns:

Ateii zic ca nu exista DUmnezeu
Crestinii zic ca exista Dumnezeu
Antiteii(cazul tau) aduc Hula impotriva Dumnezeului celui viu.

| Coconutz a răspuns:

In primul rand ca sa fie 50-50 % ar trebui sa numeri grupul care raspunde la acea intrebare. Daca sunt 10000 si 700 cred in Dumnezeu nu e prea 50-50%.
Exemplu de 50-50!
Eu as putea specula ca, creierul tau nu este acolo dar tu sa raspunzi cu furie ca este si isi face treaba. Opinii diferite dar egale in masura. 50-50!

Cat despre intrebare.O intrebare idioata.Ai mai vazut jumatate de om vreodata cu jumatate de plamani jumate de creier jumatate de tot? Si nu spune ca subiectul e diferit ca daca eu iti zic ca exista un om pe nume Gigel si tu imi zici ca nu exista dar eu da si suntem 50-50 nu exista nici o posibilitate ca el sa fie OU.
Asa ca lasa trollaju ca nu te prinde.

| nesuferit a răspuns:

E retardata in draci intrebarea asta, nu e deloc 50 /50

| Andrei7520152 a răspuns:

Lumea nu e populata doar de atei si crestini.
ps: cum juma de dzeu? adica un dzeu feliat? laughing te rog nu pune intrebari la misto

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dumnezeu nu este fizic.

| GizazCraist a răspuns:

Spui tu ceva acolo
s-ar putea sa fie totusi o forta superioara in univers dar totusi nu una inteligenta sau cel putin constienta
poate prin speranta pe care o avem cand ne rugam sau cand n orim ceva reusim sa adunam energii pozitive asuprea noastra
pana la urma e in firea omului sa creada in ceva, real sau nu ii da speranta sa lupe mai departe

| Nymeria a răspuns:

Exista bineinteles si daca vrei sa vezi uita-te in jurul tau

| ILoveMoon a răspuns:

Dupa cum zic crestinii ei spun ca dumnezeu e ca un spirit, adica nu e fizic si ei spun ca el e peste tot dar pana la urma nu e nicaieri, problema e ca crestinii incearca sa ii faca pe atei sa creada si atei vor sa-i faca sa nu creada intr-un Zeu