| Dan10079 a întrebat:

Ateiilor treziti-va lasati stiinta si fiti oameni simpli, credeti in Dumnezeu si El va va arata ce e bine si ce nu! Vin vremuri grele nu exista loc de greseli precum necredinta, mantuirea este grea, dar nu fiti orbiti de invataturi gresite si venite de la diavol! Macar puteti impartasi lucruri din ce fac si crestinii este si asta un inceput, si apropo as vrea sa imi spune-ti care a fost motivul pentru care L-ati parasit pe Dumnezeu?

56 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Alt obsedat care nu incape de atei puppy dog eyes, ateii find o minoritate.
M-am saturat sa repet asta, dar fie: prietene, nu mai merge la nici un doctor daca dumnezeu exista si te pedepseste cu o boala apoi te vindeca, diavolul are puterea de a face rau doar asupra sufletului, daca il lasi, nu si asupra trupului, asa ca orice boala "trupeasca" e de la dumnezeu, mergand pe la doctori il sfidezi sau chiar iti vinzi sufletul diavolului. Asa s-ar face loc.
Ipocritilor!

Motivul: am inteles ca nu exista.

| Dan10079 explică (pentru Mădă0611):

Intrebarea asta are cele mai bune intentii, eu dorind sa vad daca se mai pot intoarce unii atei la Dumnezeu, El ar fi foarte bucuros de aceasta, si unde am zis eu in intrebarea asta ca "nu incap de atei"? Si sa stii ca cel mai bun doctor al trupului si al sufletului Dumnezeu este, altcineva, nu; doctorii sunt ajutati de Dumnezeu ca sa poate duca la buc sfasit o operatie sau altceva pentru ca fara El nimic nu exista!

| Dandanache a răspuns:

Ce nu inteleg promotorii renuntarii la stiinta e ca devin ambasadorii inculturii. De cele mai multe ori, pentru ca ei chiar sunt inculti sau superficial educati. Nu vreau sa fac aprecieri in ce te priveste, dar sunt crestini care au facut indemnuri la credinta si cunoastere stiintifica in acelasi timp. Si alt impact are in fata necredinciosilor un savant sau un om de cultura care indeamna la credinta decat un analfabet cu cateva clase(sau cel putin care lasa impresia asta), care face acelasi lucru.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Dan10079):

Eu cred ca doctorii sunt ajutati de diavol smug, si am explicat de ce; ia gandeste-te, daca dumnezeu vrea sa te vindeci, te vindeci acasa, dar cum nu te vindeci, inseamna ca nu meriti inca, asa ca diavolul te vindeca si iti ia sufletul. smug
Nu trebuie sa spui ca nu incapi de atei [avem (si noi) minte sa intelegem lucrurile prea evidente], trebuie sa te intereseze de ce sunt atei ca sa ii convingi sa nu mai fie, iti pierzi timpul, e mai logic/normal/sanatos sa iti pierzi credinta in zana maseluta decat s-o (re)dobandesti.

| Dan10079 explică (pentru Dandanache):

Da asa e dar deja stiinta promoveaza inexistenta lui Dumnezeu si asta este ingrijorator! Mai bine fara ea decat fara Dumnezeu.

Diavolul nu ajuta pe nimeni si nimic.N-a iubit si nici nu va iubii oamenii vreodata, vesnic ne va URI!

Pai nu ajuta, cumpara. devil Tu daca vinzi haine second-hand, si bineinteles, castigi bani, ajuti pe cineva? Iti da sanatate trupeasca, asta inseamna nimic pentru el, dar iti ia sufletul, care inseamna mult, fara crestini ar fi frig in iad. smug

Nu asa se gandeste... Dumnezeu nu-l lasa pe diavol sa faca cum zici tu, pentru ca si diavolul la randul lui trebuie sa-i ceara permisiunea daca are voie sa faca aia, aia lui Dumnezeu.Si de ce vezi in crestini partea negativa?

| RAY a răspuns:

In primul rand tin sasi reamintesc ca voi crestini nu sunteti crestini deloc,majoritatea sunteti rai, barfitori, perversi, ipocriti nu pot sa cred ca crestini sunt urmasi lui isus
deci despre ce ateii vb aia 0, 5 care recunosc sau restul care habar nu au de propia biblie, religie si sunt niste oamenii rai?
tu cand l-ai parasit pe zeus atunci l-am parasit si eu la fel pe iahve care numa crime porunceste in vt si umilu isus din nt in care nimeni de fapt nu face ce a spus el, vorba cuiva imi place de isus dar nu-mi plac crestini e asta cred si eu la fel, in loc sa te intereseze pe tine 0, 5 mai bine te-ai interesa de restul de 99, 5

| Dan10079 explică (pentru RAY):

Dumnezeu vrea ca toti sa se mantuiasca, si zeus?! Aceia au fost zei, zeii nu sunt acceptati in crestinism, cum de altfel daca poate nu stiai budistii, hindusii si restul care cred in zei nu sunt crestini, adevaratul Dumnezeu care a existata dintotdeauna si va exista vesnic este Dumnezeu in cele trei ipostase, Dumnezeu-Tatal, Dumnezeu-Fiul si Dumnezeu- Duhul Sfant cele 3 ipostase care alcatuiesc Sfanta Treime, care este o singura persoana si nedespartita, care a creat lume si pe mine si pe tine si pe toti oamenii existenti pe pamant!

Scurta poveste: niste unii se pregateau sa mearga la o nunta si ploua bine, turna cu galeata, cica, zice ea "daca ploua, e noroc", dupa un timp a mers sa isi ia si ea rochie de mireasa, s-a dus cu sotul (civil sunt casatoriti), de data asta nu s-a mai luat dupa superstitii, pentru ca n-a avut cu cine sa mearga, de fapt cine s-o duca cu masina, asa faceti voi, luati doar ce va convine.

Parca diavolul poate aparea in inger de lumina, poate face minuni pretinzand ca e dumnezeu si astfel luandu-ti sufletul. smug Siiiii parca este o poveste cu unu, Iov, si dumnezeu i-a dat permisiunea sa-i vatameze trupul, de ce sa nu-i permita sa va vindece, ca sa vada cine ii e credincios (adica asteapta sa-l vindece), si cine nu (il sfideaza si merge la doctori). smug
App, pentru a lua sufletul cuiva nu trebuie sa ceara nici o permisiune, dumnezeu a dat liberul arbitru. smug

smug
smug
smug

| RAY a răspuns (pentru Dan10079):

Dar sfinti sunt exact ca semi zeii, budisti nu cred in zeii, daca voi stiti asta de ce pacatuiti? sasi amintesc ca tariile atee din nordul ue sunt cele mai pasnice din lume incredibil tarii atee

Tot ce ai zis sunt numai minciuni si nu scrie nicaieri asta, referitor la Iov asa este, dar atunci El a vrut sa vada cat de puternica este credinta lui Iov si a ramas uimit Dumnezeu!

Paaaaai daca va da mura in gura, nu va mai poate pune la incercare (asa cum nu se arata pentru ca vrea sa crezi in el fara vreo dovada ca exista), dar povestea cu Iov ar trebui sa fie o lectie. smug

A se observa ca imi dai dreptate. smug Hai sa iti dau alt exemplu: mama ta trebuie sa vina de la munca si cum ea face mancarea, tu astepti sa vina, vezi ca nu mai vine, mergi si iti cumperi pizza, dupa ce mananci apare cu multe cumparaturi, bunatati pentru o mancare buna. Nu ar trebui sa se supere ca nu ai asteptat-o desi ea pentru tine a intarziat? Vindecarea intarzie pentru tine, platesti cu trupul pacatele sufletului, dar tu fugi la diavol si iti dai repede ce ai mai de pret. love struck

Cred ca ar trebui sa ma fac preot. love struck

Esti baiat?

Nu.

| 22SWAG22 a răspuns:

Eu cred in roua de pe frunze. Este ceva special pentru mine.

| fearlessss a răspuns (pentru Dan10079):

Da de unde sti ca asta e adevaru? Eu sunt semi-crestin ca sa zic asalaughing. Dumnezeu vrea sa fim buni.ce atei nu pot fi buni? Ba pot, chiar mai bine ca noi.Defapt ei sunt mai buni..pentru ca ei ce fac bine fac pentru ca asa vor.cei mai multi crestini o fac gandindu-se :poate asa o sa ajungem in rai.Majoritatea crestinilor sunt manipulati prin frica de iad, de Dumnezeu. Dumnzeu exista, de accord.dar nu coincide cu religia..care ar trebui sa se numeasca mai degraba,, indoptrinare in masa``.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ateiiilor,treziți-vă,lăsați știința în pace și fiți (proști) oameni simpli.Te-ai gândit mult la asta? Nu înțeleg, ce vremuri grele vin? Că ele au fost grele dintotdeauna.
Dacă cred în satana, trebuie să cred și în dumnezeu, corect? Bine, asta nu înseamnă c-o să mă vezi pe la biserică.O urăsc. Spread love, burn churches.

| ErrorFound a răspuns:

Fiti oameni simpli, muriti ca oricare alt om, nu fiti diferiti, nu va diferentiati; uite vezi? Asta e o mentalitatea unui om care nu se va defini pe sine niciodata. Tu, daca vrei stai in rand cu turma si fiti toti sclavi trasi la imprimanta. Vad ca credinta va inrobit si dorinta de a fi diferiti, unici.

Ai tupeul sadic sa spui ca tot ce nu e "de la Dumnezeu" este rau, dar nu cunosti nici cel mai mic fragment din tot ce a realizat omenirea de-a lungul timpului si cat de mult ne-a ajutat acest lucru sa ne definim ca specie. Tu incerci doar sa strici realizarile omului facandu-le rele, notorii, desi nu le cunosti.

Apropo, sa spunem ca Dumnezeu exista. Fericit? Pe cine ar primii in Rai? Pe mine, care sunt un om bun doar fiindca asa e bine, sau pe tine care esti bun doar ca sa nu fi pedepsit?

Ce m-a facut sa-l parasesc pe Dumnezeu? Faptul ca el nu exista.

| ErrorFound a răspuns (pentru Dan10079):

Auzi? De ce cand un doctor reuseste o operatie e miracol dumnezeiesc si cand greseste e numai vina lui? Mai lasa-ne dracu' in pace cu skitzofrenia ta.

| Crâstoşelul a răspuns:

Dumnezeu m-a făcut ateu, te îndoieşti de înţelepciunea lui?

Sunt atât de multe lucruri care ţi le-aş spune, dar ai îngâna încontinuu, fiindcă asta fac creştinii. E ca şi cum aş juca şah cu un porumbel.

Te rog, când te răneşti sau când ţi-ai rupt piciorul, nu te duce la spital, du-te la biserică şi roagă-te la dumnezeu, să vedem ce se întâmplă, ok?

Eşti cam prostuţă, fără supărare, dar aşa e.

spuneti*

Care a fost motivul? Am citit biblia şi m-am interesat de ştiinţă. Dacă analizezi bine biblia şi celelalte căcaturi, îţi dai seama că este un mare rahat toată povestea asta. Dumnezeu a fost inventat de laşi căreia le e frică de moarte.

Ipocritule, vroia sa spuna ca atunci cand el l-a respins pe Dumnezeu, tu l-ai respins pe Zeus. Asa cum tu nu crezi in Zeus, nici el nu crede in Dumnezeu. Nu trebuie sa-i faci comparatie cu 10 religii fiindca in primul rand, ateismul nu este o religie.

| Dan10079 explică (pentru ErrorFound):

Uite cum ai recunoscut si tu: "ateismul nu este o religie" atunci ce TOT cautati aici GET OUT!

| OOOLEOOO a răspuns:

Prima eroare in religie este ca nu te lasa sa gresesti.

Cum ai spus si Mada, n-ai loc de noi. Apropo, categoria religie nu e ca sa impartasesti tu camarazilor tai crestini cum se linge o icoana corect. Suntem aici ca sa impartasim idei cu voi, sa discutam si in primul rand sa invatam ceva nou unul despre celalalt(ce ciudat a sunat).

| OOOLEOOO a răspuns (pentru Dan10079):

''zeii nu sunt acceptati in crestinism''

Nu exista diferenta dintre Dumnezeu si Zeu, God Inseamnand Zeu.

Zeul crestin este Zeul Evreu.
Si daca nu stiai Zeul tau (cel crestin) are un nume, numele lui este Ywhw.

Zei erau numiti si sunt numiti la fel cum pronuntam in prezent Dumnezeu, adica God sau God's daca e vorba de un plural.

Nu exista o diferenta intre Zeu si Dumnezeu.

| VannyFeiereisz a răspuns (pentru Mădă0611):

Dumnezeu ingaduie boala, dar voia Lui pentru noi e vindecarea. happy tot ce ai nevoie El ti-a oferit prin Isus, dar trebuie sa le primesti prin credinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creier de curca?

| BlackSulphur a răspuns:

Uite cum sta treaba, HellsKitchen. Luand-o dupa logica ta, dumnezeu are un plan divin, pentru toti, nu? Bun. In planul lui deci a fost si ateizarea acestor persoane. Si cine suntem noi se ne impotrivin divinitatii?