Iar promovezi prostia şi n-ai loc de atei?
Cred că eşti unul dintre cei mai îndoctrinaţi copii de pe aici.
Păcat de creierul pe care ţi l-a dat "Dumnezeu". Nu-l foloseşti deloc.
Nu mai intra pe net ca e lucru diavolesc.
Cu fiecare intrebare/raspuns esti din ce in ce mai aproape de iad. Ai grija.
Vin sa te iau! Te mananc de viu! Bwhahahaha!
Arunca-ti calculatorul pe geam. Fa un bine tuturor!
"teiilor treziti-va lasati stiinta si fiti oameni simpli, credeti in Dumnezeu si El va va arata ce e bine si ce nu! "
Deci la faza asta ai intrecut limitele prostiei, chiar nu credeam ca o sa gasesc un asemenea specimen de homo sapiens, poate homo erectus, sau si mai inapoiat, o simpla intrebare:
Ce dracu cauti pe internet, du-te la vaci tata daca nu ai nevoie de stiinta
De ce esti rau si-i gonesti?
Lasa oamenii,fiecare sta pe unde doreste, nu?
Site-ul e cu INTRARE LIBERA nu cu bilet pe locuri.
--Tu vezi totul din perspectiva ta, ateii din a lor.
Tu spui ca vor veni vremuri grele. Ce vremuri mai clar?
Va exploda Soarele si va veni Apocalipsa lui Ioan? ne vom praji ca soarecii, vremurile astea? sau care?
Vom fi asupriti? va veni pe Pamant Inchizitia din nou? ii vor obliga pe cei care nu cred sa creada? asa se face religie? fii sincer, te rog.
Asa se face religie? cu forta?
--Daca esti credincios, afla ca nu trebuie sa jignesti pe cei diferiti si care aleg sa gandeasca diferit. Nu ai voie sa faci asa ceva.
Tu ai o conceptie, ei alta. Si cu asta basta.
Lumea nu e ca in apocalipsa. Ati citit si recitit cartea aia pana a dat pe dinafara.
Galilei spunea ca ii este greu sa creada ca un Dumneazeu ce ne-a inzestrat cu ratiune si inteligenta ne-ar cere sa nu le folosim.
Ce intelegi tu prin "oameni simpli"? Un taran care vede ceva sclipind in iarba si se apleaca manat de curiozitate nu este un om simplu? De ce? Pentru ca a vrut sa afle ce sclipeste in iarba?
Un taran care vede ca sclipeste ceva in iarba si merge fara sa se uite este un om simplu? De ce? Pentru ca a ignorat ce a vazut?
Apoi ateii, ce treaba au oamenii acestia cu stiinta, au ei mai multa treaba cu ea decat ar trebui sa aiba oricare alt om cu ea?
Nu cred.
Pana la urma ce e stiinta asta? Este ea ceva complex,?
Ce studiaza ea?
Iti spun eu.
Stiinta studiaza Natura, deci pe Dumnezeu, de ce sa renuntam atunci la ea?
Cand ai sa intelegi ca nu exista bine si rau, atunci ai sa intelegi mai bine de ce ne este imposibil sa credem in dzeu.
L-am parasit pe dzeu din cauza pierderii de speranta mult prea des. Cand eram mic ma visam un viitor Sfant ).
Frate, fiecare face ce vrea. Încetaţi să mai daţi ordine oamenilor aiurea. Ce, pe voi vă obligă cineva să vă lepădaţi de Hristos?
Da sigur...vezi sa nu.Motivul pentru care l-am parasit pe dumnezeu e simplu.Nu exista.Cand ma gandesc ca cand aveam vreo 10 ani si tot imi ziceam ca ma fac popa, acuma parca imi vine sa ma sinucid cand imi vine in gand chestia asta.
Gresit,divinitatea chiar ne obliga sa studiem stiinta pentru a cunoaste intr-un mod obiectiv lumea inconjuratoare in care traim, insa datorita ignoranorantiilor care cred in tot felul de basme, suntem pe cale sa ne autodistrugem.deci parerea mea este ca stiinta nu trebuie ignorata, ea ne ajuta sa perseveram(nu sunt ateu)
Întrebarea este Dumnezeu ne-a creat pe noi sau noi pe El? Dacã nu crezi în cineva si nu exista nu ai de pierdut nimic dar dacã existã si nu crezi în el pierzi multe ..eu aleg sa pierd multe si sa nu cred.
Eu zic sa-i lasi in pace. noi le-am spus de Dumnezeu, ne-am facut datoria, le-am si bagat pe gat chestia asta. nu o sa le schimbam noi gandirea, crede-ma. mai bine am face daca ne-am centra pe viata noastra pe felul nostru de a trai, suntem noi ca Isus? traim noi cum a trait El? eu sincer, incerc sa ma schimb total, Il rog intotdeauna pe El sa ma ajute pentru ca singura nu pot.
daca nu o fac o sa ajung in fundul iadului. nu ma intelege gresit, am o educatie foarte buna datorita parintilor mei, nu sunt ca restul lumii, traiesc diferit, dar totusi nu traiesc cum a trait Isus. noi trebuie sa fim sfinti. suntem noi demni sa mostenim raiul? sa traim o vesnicie impreuna cu Isus? Il iubim noi indeajuns? facem ceva ca sa ne schimbam felul de a trai?
Da,ai dreptate, dar era frumos sa se intoarca si ei la El pentru ca altfel vor ajunge in iad... si imi pare rau de ei.
Asa e, dar daca ei nu vor nu avem ce face. stii cum scrie in Biblie:
"De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau, si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau?
Sau, cum poti zice fratelui tau:"Lasa-ma sa scot paiul din ochiul tau" si, cand colo, tu ai barna intr-al tau?
Fatarnicule, scoate intai barna din ochiul tau, si atunci vei vedea deslusit sa scoti paiul din ochiul fratelui tau." (matei 7:3-5)
noi nu trebuie sa ii judecam pe ei, pentru ca este Cineva mai mare decat noi care ne va judeca pe toti.
mai intai trebuie sa ne schimbam noi, ca ei sa vada ca noi suntem diferiti si sa spuna: „uite omul ala! el nu e ca noi toti, e diferit. el e un model de crestin adevarat."
sa vada ca noi avem un alt Tata. noi trebuie sa fim schimbarea pe care vrem sa o vedem la altii.
noapte buna.
Crestinilor,treziti-va, lasati mincinule si rugacinuile(rimeaza, nu?) Vin vremuri grele, pastiele sunt scumpe, nu fiti oribiti de schziforenie macar puteti sa incercati sa va 'descatusati' de acest 'pacat' numit 'dumnezeu' 'biblie' respectiv 'credinta'. Ce zici, poti face ceea ce am zis eu?
Da? Interesant, Dumnezeu te îndeamnă să mă îndrumi spre prostie? Motivul e Biblia. Nu am părăsit nimic, fiindcă nu ai cum să părăseşti ceva inexistent! Şi chiar dacă ar exista entitatea aceasta, tot nu ai avea dreptul să-mi conteşti liberul arbitru oferit de către Dumnezeu, altfel i-ai încălca voia!
Stiti de ce se mai intampla ca prin stiinta, se demonstreaza credinta? Pentru ca diavolul, neavand cum sa mai ascunda "lumina sub obroc", pleaca si ies adevarurile dogmatice la iveala! Cu ocazia aceasta vreau sa raspund unei intrebari deschisa de atei! "Daca Dumnezeu exista, de ce nu se arata?"-la aceasta voi raspunde cu invatatura unui calugar-pustnic(kalos-frumos, gheron-batran-referire la un om batran cu mintea si foarte intelept prin curatia sa):"Dumnezeu nu se destainuie din nori pentru a nu-i distruge libertatea omului, Domnul se propune dar nu se impune". Dar El lucreaza prin natura ce i se supune-in timpul sarbatorii Epifaniei, Iordanul isi schimba cursul, de la Marea Moarta catre izvoare, la Schimbarea la Fata pe Muntele Tabor, deasupra Manastirii ortodoxe, Duhul Sfant apare in mod vazut sub forma unui nor ce, atentie, straluceste si ramane pana noaptea deasupra sfantului locas. La Marele Praznic al Invierii Lumina vine singura in Mormant si ca sa lamuresc problema cu fosforul alb, sa zicem ca ar fi, dar atunci de ce nu arde materialnic? Orice foc pamantesc arde dar Lumina nu arde pentru cateva minute! Am cunostinte care au fost acolo la acel moment si au marturisit ca Flacara nu arde! Mai sunt si alte minuni ce demonstreaza existenta lui Dumnezeu.
Apuca-te sa iei pastile de memorie caci nu vezi realiatea, sau vrei o pereche de ochelari. Inainte sa faci de batjocura crestinii tine minte ca sunt destule lucruri pe care nu le auzi ca un surd si nu le vezi ca un orb, ai grija! Nu e un avertisment sau o amenintare, ci o indrumare! Ia aminte cuminte sa tii minte!
ATEILOR, ACUMA NU NE DATI DREPTATE! Dar dupa viata asta aexista iad si rai, iadul este pentru atei si cei rai! Bolile, PRINTR-O BOALA CARE DACA AR VREA DUMNEZEU AR IMBOLNAVI TORI ATEII SI TOTI ATI VENI,, SA LINGETI ICOANELE " ce e ma multt sa crezi, iti da cineva in cap daca crezi? Si sa mergi 3 ore duminica de acasa decat sa MERGI LA BARURI! Si dupa toate minunile sa nu crezi? Mantuitorul a inviat DIN MORTI, A SCHIMBAT APA IN VIN IN Cana Galilei si multe altele! Repet, NU ITI DA NIMENI IN CAP DACA NU CREZI! Daca Dumnezeu ar vrea ai muri in secunda asta! Si va mai intrebati, de ce mor copii mici, sunt bolnavi grav, omule PACATUL SE TRANSMITE PANA IN AL PATRULEA NEAM! Si mai e o treaba,,, Vai pacatosu' de mine! " si daca ii spui ca este pacatos te omoara. Nici credinciosii sunt mai prejos decat ateii, ca daca nu ai SMERENIE te faci prieteni cu ateii,,, Era un pustnic si a infiiat un copil, copilul a crescut, pustnicul l-a invata toate rugaciunile cum sa se roage, din pacate fiul a murit. Iar batranul se roaga >. Iar Dumnezeu i-a spus ca este in iad, > Un singur lucru nu l-a invatat, SMERENIA. Am facut o mica paranteza, nu e mult sa crezi, nu te costa nimic, dar e alegerea ta, ori traiesti in rai unde este cel mai frumos, ori pleci in iad si te chinuie diavolul VESNIC SI ESTE SI FOC CARE ARDE DE MII DE ORI MAI TARE DECAT CELE DE PE PAMANT! Va intrebati, da de unde sti atatea? Sunt cantaret la biserica, daca as putea as merge eu in iad daca var lasa Dumnezeu pe voi toti ateii in rai. Doamne ajuta, numai bine! La multi ani de anul nou.
anonim_4396 întreabă:
shoriceludebiblioteca întreabă: