Dar tu cum argumentezi ca exista Dumnezeu fara citate din Biblie? Nu ai cum.
Ori esti prost informat, ori nu vrei sa recunosti spusele lui Hawking.A explicat cum e posibil sa apara Big-Bangul, si a spus clar "Intrebarea "D-zeu exista?" e fara sens".A spus ca e ca si cum ai intreba "Unde e capatul Pamantului?".A primit critici imediate din partea Bisericii dupa aceste afirmatii.
Eu nu cred in viata dupa moarte te rog nu mai folosi argumente invatate pe derost auzite de la diferite dezbateri pro sau contra Dumnezeu, de cate ori sa iti repet sunt deist.
Cine sau cum nu e nici o diferenta ca doar nu a aprut din nimic(asta doar daca ai o credinta mai mare decat un crestin), iar acea "energie eterna" care a creat big bangul poate sa raspunda la intrearea cine nu m-am referit neaparat la Dumnezeu.
,,Ateilor"...frumos mod de a te adresa ai, si mai ai curajul sa te numesti credincios, un credincios adevarat e cel care accepta orice om indiferent de etnia religioasa si nu discrimineaza, voi care va credeti supeiori noua doar pentru ca credeti in Dzeu, mi-e sila de voi sunteti niste oameni de nimic
Macar ai citit? sau dai doar link-uri sa te afli in treaba?
Vad ca ai grave probeleme, daca cineva s-ar adresa aici teistilor sau deisitilor nu m-as simti jignit, stiu ca omul se adreseaza doar unei anumite categorii.Nu vad discriminarea cand zic "ateilor" am mai spus ca nu am folosit termenu ca jignire.Nu fac nici o discriminare religioasa sau ednica mai ales ca nu apartin nici unei religii. Data viitoare raspunde la subiect si nu mai bate campii pe aici.
Eu am spus ca nu stiu si de asta folosesc cuvantul credinta, eu cred intr-un Dumnezeu etern pe care nu il inteleg, dar eu nu tin cu "dintii" de Dumnezeu. Daca stiinta ar putea sa imi explice cum a aparut materia care a cauzat big bangul si implicit viata ceea ce nu o sa se intample niciodata sau cel putin nu in timpul vietii mele renunt sa cred ca exista Dumnezeu.
Iar ceea ce am vrut sa fac e sa spuneti cred ca nu exista Dumnezeu deoarece nu puteti sa imi explicati logic si rational cum a aparut materia din care a fost creat big bangul, iar ipoteza unuit Dumnezeu care a creat-o mi se parea cea mai plauzibila.
Pentru inceput ai putea sa te informezi din cartea scrisa de acesta, "The Grand Design". Daca nu doresti sa citesti poti urmari acest documentar http://www.mnx.ro/forum/showthread.php? 54606-Stephen-Hawking-A-creat-sau-nu-dumnezeu-universul
Pai asta inseamna ca materia a existat din totdeauna si va continua la infinit .gresit.trebuie sa aiba un inceput.totul are un inceput si un sfarsit.deci Dumnezeu a creat totul
godless1859 întreabă: