| Toluk19 a întrebat:

Ateilor omul are suflet?

12 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Nu

| Thunderstruck a răspuns (pentru Alex):

Ai ajutat foarte mult, felicitari.

| Thunderstruck a răspuns:

Esti retardat? Din moment ce se specifica foarte clar ca ateii nu cred in nimic supranatural, cum sa creada ma in suflet si alte prostii? Esti dezaxat rau de tot, s-a mai zis dar o repet, cainele ala e mai destept ca tine.

| kamykaze88 a răspuns:

Tu confuzi spiritul cu sufletul
spirit ceva frumos. carne "carcasa de carne" ceea ce vezi tu zii cu zi si sufletul este contopirea celor doi. polimerizare

| Coconutz a răspuns:

"You don't have a Soul. You are a Soul. You have a body." C.S. Lewis

| MrsGod a răspuns:

Coconutz, un raspuns mai bun nici ca se putea. Bravo.
Toluk19, daca o persoana este atee sau nu este crestina, nu inseamna ca nu crede in suflet. Conceptul de 'suflet' nu apartine religiei cresine. Eu, de exemplu, sunt agnostica, si cred cu desavarsire in adevarul citatului lui Lewis.

| sabin89 a răspuns (pentru Coconutz):

Daca se oprea dupa a doua propozitie, filosof ramanea. A treia propozitie nu are sens. "You have a body" - cum vine asta? Who is "you" and who is "the body"? Daca tu ai ceva, sa zicem o haina, tu poti renunta la acel ceva (haina) si sa continui sa traiesti. Dar ia renunta la "body", sa vedem mai traiesti?

Răspuns utilizator avertizat
| ateu123 a răspuns:

Nu are nici un suflet

| Coconutz a răspuns (pentru sabin89):

In parerea mea.
Sufletul este nemuritor. Deci da mai traiesti.Viata care o traim acum e doar o experienta si trebuie trata ca atare.

| sabin89 a răspuns (pentru Coconutz):

Deci tu ai alta parere decat mine. Inseamna ca incepem sa ne certam. Ce facem, incepem cearta acum, sau o amanam pe alta data? (kidding)