| antiRaymusyc a întrebat:

Ateismul este o crima! Va rog crestinilor sa nu va mai luati dupa ateii ista care au facut pact ca satana.
Cine este de acord ca ateii sa fie scosi de pe acest sait?
Cine raporteaza intrebarea sa arda in flacarile iadului si sa fie torturati.

8 răspunsuri:
| anonim4565 a răspuns:

Sincer numi pari crestin din intrebare
aceasta intrebare seamana mai mult ca bine de la un satanist
nu sunt ateu dar au si ei drept sa scrie totusi

| anonim4565 a răspuns (pentru anonim4565):

Aceasta intrebare seamana mai mult ca o intrebare de satanist

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca faci asemenea afirmatii nu esti crestin. Caracteristica pentru un bun crestin este iubirea crestineasca a aproapelui, vezi "nu vreau moartea pacatosului ci indreptarea lui". Si mai terminati cu asemenea postari, acestea nu sunt intrebari ci trolling. S-auzim si de bine!

| antiRaymusyc explică (pentru Ioandelasal):

Toti ateii trebuie ucisi cu pietre intr-un mod cat mai sadic.

| iuli_2345 a răspuns:

Nu e bine sa faci discriminare ca Domnul nu face asta si e mare pacat sa faci discriminare. Au si ei drepturi daca tie nu-ti convine ceea ce posteaza ei nu le raspunde la int nu esti obilicat sa le raspunzi la int lor. Din propria mea experienta iti zic ca nu e bine sa faci discriminare nu toti pe mine ma accepta si totusi sunt pocaita sunt copilul lui D-zeu. Eu ma simt prost cand imi spune cineva ca sunt pocaita si incepe sa rada. Nu e bine sa faci discriminare e mare placat. Daca te deranjeaza ceea ce posteaza ei ignora! Nu le raspunde la intrebari

| anonim4565 a răspuns:

Doamne da tu ce esti ca nici satanisti nu vb asa?

| AndiNyctophilia a răspuns:

Ba bou retardat, daca nu crezi in Dumnezeu nu poti sa crezi nici in satana si nici in alta religie ma dementule ma

| AndiNyctophilia a răspuns:

Si uite ca o raportez si tu vei arde in iad jigodie! Ce crezi ca face Dumnezeu cand se uita la moaca ta? Se stramba, asta face!