Nu, nu am avut stari asa cum sunt ele descrise in literatura de specialitate. Dar, in timpul starii alfa de somn "simti" cum corpul iti devine mai usor!
In general, este vorba despre gesturi si mecanisme-reflex ale organismului in timpul somnului, declansate de diversi compusi chimici.
Studiile ne arata ca nu exista spirit sau alte asemenea prostii. Totul poate fi explicat prin stiinta.
"Studiile ne arata ca nu exista spirit sau alte asemenea prostii. Totul poate fi explicat prin stiinta."
Lol, ma rog lasa asa...
Nu,Nu am avut.Dar vreau sa te intreb pe tine cum ai reusit sa te decorporalizezi de 2 ori si ce simteai atunci? Sunt foarte curios, stiu ca mi-ai raspuns mie la o intrebare si ai zis ca ai avut.
Pai,o data eram singur in camera si ma gandeam profund la univers, si am simtit cum am iesit din corp. Ideea e ca nu am dus-o pana la capat, si m-am intors rapid de frica.
Celelalte dati au avut loc cand dormeam dar la fel, ma gandeam la univers.
Un prieten care a zis ca a reusit sa o duca pana la capat complet a zis "te uiti la propriul tau corp cu sila"
1. Cum te gandeai la univers daca nu stii nimic despre el? Ai citit carti de fizica, esti la o facultate de profil, esti savant, cercetezi la vreo universitate celebra?
2. Te rog consulta un medic/psiholog!