Cam toate problemele mele au avut legatur cu scoala: probleme la matematica, probleme la fizica, probleme la chimie, probleme cu absentele, probleme cu temele etc. Totusi nimeni nu mi-a facut probleme din cauza religiei.
Nu. In dragoste nu amestec religia. Ce conteaza daca eu sunt credincioasa si el ateu? Ne iubim si atat. Suntem noi amandoi, nu lasam loc si pentru altceva sau altcineva.
Nu conteaza. Conteaza ce gandesc in privinta intrebarii
Toti am avut probleme sentimentale, omul e ca o floare slaba ce gandeste, cum o sufla putin vant se indoaie intr-o parte, si tot asa...
Nu, pentru ca ii evit pe crestini pe cat posibil. N-am chef sa stau mult timp langa o persoana care abereaza neincetat. Eu nu vorbesc despre dumnezeu asa din senin, dar astia crestinii se simt datori sa-l laude, daca e asa, sa ramana cu el si cu laudele lor.
Nu. Din contra, principiile m-au ajutat sa imi intemeiez o familie fericita, cum nu credeam ca mai exista.
Da. Faceam odata sex cu una si m-am oprit. Avea cateva icoane pe perete, si mi se parea ca toti sfintii aia se uitau la noi. Da-o naibii de treaba. Ori facem sex, ori facem filme pentru divinitate...
Ma deranja mult ideea ca faceam sex, dar ma vedeam in jurul meu tablouri cu morti.