Daca nu crezi in spirite, nu-ti pot face rau. Daca, crezi, trebuie sa vizitezi repede un psihiatru.
Da, as fi in stare.
Recomand niste flit pentru a scapa de spiritele rele.
Tabla Ouija e un joc inventat prin 1800 si nu e nimic mistic despre ea.
Ati avea curajul sa va uitati in dulap? Acolo se afla un portal spre o alta dinensiune, iar noapte creaturi terifiante pasesc prin el in lumea noastra.
Multi au fost sceptici, dar dupa au regretat.
Unii s-au laudat ca or sa se uite, dar apoi au dat inapoi.
Esti capabil sa raspunzi sincer? Ai fi in stare caefectiv sa te uiti in dulap?
Nu am folosit(nici nu stiu de unde as putea face rost de una) si nu voi folosi.
Credeti in niste superstitii banale si in niste minciuni.Stii tu sigur ca oamenii aia spun adevarul? Esti sigur ca nu au fost platiti pentru a spune lucrul asta sau esti sigur ca nu sunt bolnavi psihici, paranoici si schizofrenici, innebunind dupa atatea filme horror vazute?
Da am incercat tot felul de tablete nu mau suprins erau la fel doar alea pe windows sunt mai diferite
Cum adica nu mai poti scapa de ele?
Si da, cred ca ar fi interesant, as vrea sa vad ce poate face un print!
De regula reusesti sa chemi spirite de vibratie apropiata cu a ta.
Spirite care poate au apartinut unor persoane inteligente dar poate si ale unor prosti.
Spirite ale unor materialisti frustrati sau ale unor persoane mai evoluate.
Din dimensiunea lor te pot ajuta doar sa intelegi ca mai exista si altceva in afara de lumea materiala, dar nimic mai mult.
Timp pierdut.
Pai tu continua sa practici dracisme si sa invoci demonii. Normal ca nu! Bine nu ajunge nimeni.
Tu chiar crezi ca spiritele, si daca ar exista, s-ar simti oarecum atrase doar de o tabla banala? Ce le-ar impiedica sa apara si-n alte circumstante? Pana la urma, daca ele nu fac parte din lumea materiala, inseamna ca aproape nimic nu ar fi imposibil pentru ele. Deci daca spiritele pot sa ne viziteze, cu tabla Ouija sau fara, atunci ar trebui sa stim cu totii clar cum e sa fii mort. Am cunoaste detalii impresionante despre lumea de "dincolo", si am fi siguri ce ne asteapta dupa moarte. Unde sunt aceste informatii atat de importante? Eu nu le vad nicaieri. Nimeni nu spune nimic clar despre acest subiect. De asemenea, daca mortii comunica cu noi frecvent, unde sunt informatiile concrete despre anumite personalitati. Ce s-a auzit ultima data de la Alexandru cel Mare, de exemplu? Poate ne spune unde e mormantul lui, macar. Sau poate victimele unor crime inca nedeslusite de politie, ar putea sa vina si sa ne spuna cine e vinovatul si ce s-a intamplat exact in acea zi fatidica. Asa am rezolva fiecare caz si politia chiar n-ar mai avea probleme cu criminali neprinsi, si asa mai departe. Atat timp cat nu avem astfel de dovezi ale faptului ca mortii ar comunica cu noi, singura optiune care ne ramane, daca vrem sa fim sinceri cu noi, si dedicati adevarului, e sa nu dam crezare unor astfel de povesti.
Hehehe, ii bine si asa, conteaza ca in final, nuati face-o, nu conteaza atat motivele. Nu am zis ca eu vreau sa fac asemenea prostie, sau ca ar fi o idee bunas, am vrut sa vad ce ziceti voi. Unii ati raspuns pe langa, ca nah, mai sunt si dinastia, iar altii ati raspuns destul de ...mult,cum ai facut tu.
Ma bucur sa aflu ca nu sunt multi cei interesati in a face asemenea nerozii.
Din intrebarea ta se intelege ca tu chiar crezi in puterea acestei table "Ouija". Ceea ce trebuie sa constientizezi tu e ca toata treaba asta e doar o pacaleala folosita de sarlatani sa faca bani de pe creduli. Nu exista nicio dovada ca tabla are vreun efect. Asta ar trebui sa intelegi, si nu ca e gresit sa o folosim pentru ca e periculos, sau am putea avea de-a face cu ceva spirite "malefice".
AirănMeidăn întreabă:
JustBlackNoGrey întreabă:
madalinalove3226 întreabă:
RAY întreabă: