| Kramerwalt a întrebat:

Ati multumit Lui Dumnezeu pentru aceasta zi minunata?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata pentru ca mi-a daruit inca o zi ca sa ma pot bucura si veseli in ea.Si in fiecare seara stau in genunchi si Ii multumesc ca a mai trecut inca o zi.

38 răspunsuri:
| TheBlackAng3l a răspuns:

In fiecare zii desi poate nu este foarte minunata, dar Ii multumim ca macar am trecut peste inca o zii

| dracu14 a răspuns:

Nu,de ce as face asta?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Da sigur ca da lui afrodita zeita mea preferata

| Inferno a răspuns:

Minunata pentru tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha.intradevar minunata.slava Domnului.

| OOOLEOOO a răspuns:

''cer binecuvantarea lui Selassie inainte de a iesi''
-Babaman.

| William a răspuns:

Asta fac seara.

| Raniia a răspuns (pentru the2k):

Nici macar n-ai simtit lacrimile Lui pe piele si totusi a continuat sa stea de veghe la capataiul tau.

| Raniia a răspuns (pentru dracu14):

Dumnezeu te-a intocmit si pe tine, creandu-ti nu doar trupul, ci si structura emotionala:personalitatea ta.I-ai multumit vreodata Creatorului tau pentru ca te-a plamadit cu atata dragoste? sau tu crezi ca El a gresit atunci cand te-a creat.De ce?

| dracu14 a răspuns (pentru Raniia):

Nu i-am multumit si nu o sa-i multumesc pentru ca este doar un personaj imaginar, el nu exista in realitate e doar in mintea ta

Imagineaza-ti-l pe Rodin sculptand Ganditorul din piatra.Artistul da la o parte o bucata de piatra, modeleaza curbura unui genunchi, netezeste fruntea....Acum,imagineaza-ti-l pe Dumnezeu facand la fel:sculptand felul in care esti, chiar dinainte de a fi existat, gravandu-te cu:
un ochi pentru organizare;
o ureche pentru muzica de calitate;
o inima ce bate pentru dreptate si corectitudine;
o minte ce intelege fizica cuantica;
degete gingase pentru a mangaia;
picioare puternice pentru un alergator.
El te-a facut unic.

Nu iti amagi viata cu vreun raspun gresit:esti cu mult mai mult decat o sansa statistica, cu mult mai mult decat produsul unei casatorii si al unei ereditati, si de departe, cu mult mai mult decat o confluenta a cromozomilor mosteniti si a traumei din copilarie; mai mult decat o girueta ce indica schimbarea vantului, biciuita incoace si incolo de vanturile reci ale sortii.Multumita lui Dumnezeu ai fost''sculptat din nefiinta in fiinta'. Dumnezeu nu scoate niciodata oameni pe banda, in serie.El nu ne modeleaza in graba.El face toate lucrurile noi.El te-a facut unic.

Bun ma lasi cu prietenul tau imaginar, nu mai aburi atat lumea ca unii s-ar putea sa te creada si nu e bine

Cine esti tu sa-mi dai sfaturi? eu am incercat sa-ti explic cine te-a creat cu atata arta si maiestrie, tu crezi ce vrei, este gandirea ta.Tu nu vezi nici un autor in spatele cartii, nu vezi nici un arhitect la baza casei, si nu vezi nici un scop dincolo de viata ta.O seara placuta!

Cine esti tu ca sa vorbesti in numele lor? tu raspunde in dreptul tau pentru ca fiecare vom da socoteala dupa faptele noastre.Trebuie sa intelegi ca tu esti singurul exemplar de ''tu'' pe care l-a facut El.O seara placuta!

Bun iti repet nu m-a facut prietenul tau imaginar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru the2k):

Se inmultesc Emele rolling on the floor

| CryChristiAN a răspuns:

Si cine anume isi batejoc de ea? Tembelii ca tine? Ea nu incearca decat sa va duca pe calea mantuirii si tu esti prost si o respingi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Raniia):

Nu crezi ca cine se lauda in numele Domnului este numit fatarnic?

Ateu''usor de cap'' sunt convinsa ca fiecare dintre noi are un-ADN spiritual- care ne determina menirea in aceasta viata.Intr-adevar ai o viata si o traiesti din plin dar te asigur ca este o viata banala.

| Raniia a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu ma laud, eu exist pentru a-L arata pe Dumnezeu si gloria Sa.Noi slujim drept panze pe care El trece cu pensula, hartie pentru stiloul Sau, pamant pentru samanta Sa, crampeie ale imaginii Sale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Raniia):

Foarte bine, asa sa faci

Atunci croieste-ti singur viata si nu cauta sa te inalti defaimand pe altii.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce esti rautacios?!

Întrebări similare