| Kramerwalt a întrebat:

Ati multumit Lui Dumnezeu pentru aceasta zi minunata?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata pentru ca mi-a daruit inca o zi ca sa ma pot bucura si veseli in ea.Si in fiecare seara stau in genunchi si Ii multumesc ca a mai trecut inca o zi.

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Nu sunt draga Emma, imi stii foarte bine conceptiile mele despre aceste elogii in public, nu cred ca a fost o rautate

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu stii ca dragostea si credinta ne face sa spunem si altora despre El!happy

anonim_4396

Dar nici asa, daca ai vazut si eu aduc aminte in unele postari ale mele de Dumnezeu, dar nu caut sa-mi etalez cunostinele hermeneutice deoarece da impresia de redundanta pentru anumiti useri si de aici se nasc polemicile, daca vad ca o intrebare sau un raspuns care este contra conceptiilor mele caut sa dau un raspuns scurt ori nu ma implic deoarece unele intrebar/raspunsuri sunt postate pentru a crea disensiuni si stari de irascibilitate

Dupa ce am citit cartea,, Viata condusa de scopuri,, de Rick Warren am inteles care este scopul pentru care m-a creat Dumnezeu si ce trebuie sa fac eu daca imi pasa de mantuirea oamenilor. Noi am fost creati ca sa ii aducem slava lui Dumnezeu. Si cea mai nobila chemare este sa spunem si altora vestea cea buna. Deci, trebuie sa fi ingaduitor cu noi.

anonim_4396

Voi? aici chiar ca m-ai suparat, ce va face pe "voi" sa fiti mai presus decat altii? habar nu ai ce mare pacat ai facut

Of, imi cer iertare daca ti-am lezat sensibilitatea. Si de unde ai tras concluzia ca ne credem mai presus? Cand am folosit cuvantul ''noi'' am facut referire la cei care au avut experiente personale cu Dumnezeu, au gustat din bunatatea Lui. Din contra, vrem sa slujim celorlalti! tongue

anonim_4396

don't tell anyone

| Mélancolie a răspuns:

Nu.

Întrebări similare