| Kramerwalt a întrebat:

Ati multumit Lui Dumnezeu pentru aceasta zi minunata?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata pentru ca mi-a daruit inca o zi ca sa ma pot bucura si veseli in ea.Si in fiecare seara stau in genunchi si Ii multumesc ca a mai trecut inca o zi.

38 răspunsuri:
| William a răspuns:

Asta fac seara.

| Inferno a răspuns:

Minunata pentru tine...

| OOOLEOOO a răspuns:

''cer binecuvantarea lui Selassie inainte de a iesi''
-Babaman.

| RAY a răspuns:

Da sigur ca da lui afrodita zeita mea preferata

| dracu14 a răspuns:

Nu,de ce as face asta?

| Raniia a răspuns (pentru dracu14):

Dumnezeu te-a intocmit si pe tine, creandu-ti nu doar trupul, ci si structura emotionala:personalitatea ta.I-ai multumit vreodata Creatorului tau pentru ca te-a plamadit cu atata dragoste? sau tu crezi ca El a gresit atunci cand te-a creat.De ce?

| dracu14 a răspuns (pentru Raniia):

Nu i-am multumit si nu o sa-i multumesc pentru ca este doar un personaj imaginar, el nu exista in realitate e doar in mintea ta

Nu iti amagi viata cu vreun raspun gresit:esti cu mult mai mult decat o sansa statistica, cu mult mai mult decat produsul unei casatorii si al unei ereditati, si de departe, cu mult mai mult decat o confluenta a cromozomilor mosteniti si a traumei din copilarie; mai mult decat o girueta ce indica schimbarea vantului, biciuita incoace si incolo de vanturile reci ale sortii.Multumita lui Dumnezeu ai fost''sculptat din nefiinta in fiinta'. Dumnezeu nu scoate niciodata oameni pe banda, in serie.El nu ne modeleaza in graba.El face toate lucrurile noi.El te-a facut unic.

Bun ma lasi cu prietenul tau imaginar, nu mai aburi atat lumea ca unii s-ar putea sa te creada si nu e bine

Cine esti tu ca sa vorbesti in numele lor? tu raspunde in dreptul tau pentru ca fiecare vom da socoteala dupa faptele noastre.Trebuie sa intelegi ca tu esti singurul exemplar de ''tu'' pe care l-a facut El.O seara placuta!

Bun iti repet nu m-a facut prietenul tau imaginar

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru the2k):

Se inmultesc Emele rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha.intradevar minunata.slava Domnului.

Răspuns utilizator avertizat
| CryChristiAN a răspuns:

Si cine anume isi batejoc de ea? Tembelii ca tine? Ea nu incearca decat sa va duca pe calea mantuirii si tu esti prost si o respingi.

| TheBlackAng3l a răspuns:

In fiecare zii desi poate nu este foarte minunata, dar Ii multumim ca macar am trecut peste inca o zii

| Mélancolie a răspuns:

Nu.

Întrebări similare