Nu stiu...nu ma pot decide.Parca da da' parca nu ca oricum e inutil.Pentru ce sa facem asta? Sa aratam ce se stie deja si anume ca exista oameni care s-au saturat de religii? Pai am spus, se stie deja.
As participa la unu' pentru impozitarea bisericii da' tot inutil cred ca ar fi...
Nu, e dreptul lor sa creada (in) ce vor, dar au obligatia sa imi respecte acelasi drept, deci la vreo manifestare in sensul asta, probabil.
Ai dat un raspuns foarte complex si in acelasi timp succint, mi a placut
Nu. Din partea mea poti sa manifesti so singur. Dar iti trebuie trompeta si scufie ca sa atragi atentia.
Poti sa incerci si varianta 2 noaptea in kuru gol.
Nu ar avea motive, unul contra religiilor e cu totul acceptabil
Du te si culca te adormitule, nu ti mai da aere de destept pe aici, se vede cat de praf esti
N aveam idee cat de mult ma placi,stai si mi urmaresti fiecare raspuns,probabil iti dai seama ca sunt mult mai destept decat tine si vrei sa inveti si tu cate ceva,poti sa mi lasi un mesaj pe privat, daca vrei sa ne cunoastem, te pot ajuta cu multe lucruri, ai avea nevoie, imi pari cam frustrat si chiar vreau sa te ajut
Da, cred ca m-am indragostit))). ", probabil iti dai seama ca sunt mult mai destept decat tine"- Imi pare rau sa te dezamagesc, dar poate dupa ce o sa inveti cand se scrie "a-ti" si nu "ati", neah, nici atunci.
Depinde ce intelege fiecare prin anti-religie.
Am participat, si inca mai particip la intalniri cu grupul local de atei de la mine din oras. Suntem o comunitate destul de stransa, unde am avut ocazia sa cunosc niste persoane mai destupate la minte, si cu care sa am interese si chiar hobby-uri comune.In general avem activitati cu caracter secular-umanist ( promovam proiectele celor de la A.S.U.R., daca ai auzit de ei... ) aceste activitati consta in promovarea stiintei, a cunosterii, a gandirii libere, separarea dintre biserica si stat etc.
Nu ma consider anti-teist, in sensul ca nu ma deranjeaza credinta unei persoane, dar ma deranjeaza, in schimb religia organizata, care instiga la ura, violenta, si ignoranta.
aryana1991 întreabă: