Pe vremea mea erau olimpiade de: matematică, fizică, chimie, etc.
Nu se preda religia la școli.
Poate mergi la o asemenea olimpiadă de: matematică, fizică, chimie, etc!
Nu merci.Prefer o olimpiada de religie, istorie, geografie, romana etc
Doar daca esti fanatic religios, de preferat sa te exprimi pe TPU prin zeci de "intrebari" ridicole.
Joc de glezne si taci
La ce intrebari stupide pui mai bine ai sta acasa, decat sa mergi sa te faci de ras la vreo olimpiada... si aici ma refer la orice fel de olimpiada.
Nu ma fac de ras ca invat, am timp pana anul viitor.Nu-ti mai da cu parerea.Joc de glezne te rog, vreo 1 luna incontinuu poate iti mai pier aerele de mare ateu.
Ai grija de lungul nasului copilas. Cand vorbesti mult si prost esti tratat precum vorbesti... joc de glezne ii zici la mamica si taticul tau care te-or invatat asa de "smecher" si de "tare in gura" pe internet. Decat sa mananci rahat pe net aiurea mai bine ai face ce ai zis mai sus: "Nu ma fac de ras ca invat, am timp pana anul viitor" asa ca pune mana pe carte si invata. Daca tot te mananca degetele sa postezi, posteaza ceva ce sa fie si de interes nu ca, Kaka si-o prezentat tricoul cu trimitere la JESUS si porcarii de genul, ca nu pasioneaza pe nimeni.
Pasioneaza pe cei pasionati care ii pasioneaza pasiunea asta.Te-am ranit a? Generatia asta, tinerii astia, smecherii astia.Nu sunt tipul de tip smecher sa stii, ba chiar am fost timid candva, acum sunt mai curajos nu in sensul de nesimtit.Domnule ma scuzati, sanctitatea voastra domnul Constantin Levaditi
Ateii sunt campioni la capitolu olimpiade la religie, pai trebuie sa stii biblia fb
DA, poti, dar mai intai trebuie sa discuti cu profesorul/profesoara ta de religie